سلام
من بالاخره تصمیم گرفتم گلکسی ایس خودم رو بفروشم
گوشی حدود 1 سالی میشه که دست خودم هستش.این وسطا 1 هفته فروختمش به یکی از کاربرای همینجا.و از اونجایی که ازش خیلی خوشم اومده بود،دوباره پس گرفتم
وضعیت کلی گوشی:
گوشی سالم،بدون مشکل سخت افزاری،لوازم کامل (هندزفری،چند تا دفترچه،مموری 2 گیگ،2تا قاب مشکی و سفید/روی قاب سفید خط و خشهای ریز و کمی هست هستش)
نمیگم گوشی آکه و در حد هستش و ...
چون نیست.
یه چند تا خط ریز رو صفحه داره که اونم مشخص نیست اصلا و باید گوشی رو کاملا از نزدیک نیگا کنی تا مشخص بشه
در کل،مث آک نیست.ولی تمیزه نسبت به 1سال کارکردش
مشکلی هم نداره و تضمین میشه
وضعیت نرم افزاری گوشی
از اونجایی که گوشی خودم بوده،حسابی بهش رسیدم
رام آندروید 2.3.5 (ساپرت کامل فارسی-حتی در منو) (اسم کاستوم رامی که روش نصب هست PersianGulf*SL2 هستش.میتونید جستجو کنید)
500 مگ نرم افزار مخصوص + 1 گیگ بازی مخصوص + 5 گیگ رامهای رسمی و غیر رسمی + نقشه های GPS ایران
قیمت
الان سایتهای مختلف،قیمتهای مختلف دارن
از 490 تا 520
ولی خب،کف بازار فک کنم 470 باشه
قیمت پایه نمیزارم.فروشنده واقعی باشه،قیمت خوب پیشنهاد میکنه و منم باهاش را میام
قصد تعویض هم ندارم (فقط با HTC CHACHA تعویض میکنم)
من بالاخره تصمیم گرفتم گلکسی ایس خودم رو بفروشم
گوشی حدود 1 سالی میشه که دست خودم هستش.این وسطا 1 هفته فروختمش به یکی از کاربرای همینجا.و از اونجایی که ازش خیلی خوشم اومده بود،دوباره پس گرفتم
وضعیت کلی گوشی:
گوشی سالم،بدون مشکل سخت افزاری،لوازم کامل (هندزفری،چند تا دفترچه،مموری 2 گیگ،2تا قاب مشکی و سفید/روی قاب سفید خط و خشهای ریز و کمی هست هستش)
نمیگم گوشی آکه و در حد هستش و ...
چون نیست.
یه چند تا خط ریز رو صفحه داره که اونم مشخص نیست اصلا و باید گوشی رو کاملا از نزدیک نیگا کنی تا مشخص بشه
در کل،مث آک نیست.ولی تمیزه نسبت به 1سال کارکردش
مشکلی هم نداره و تضمین میشه
وضعیت نرم افزاری گوشی
از اونجایی که گوشی خودم بوده،حسابی بهش رسیدم
رام آندروید 2.3.5 (ساپرت کامل فارسی-حتی در منو) (اسم کاستوم رامی که روش نصب هست PersianGulf*SL2 هستش.میتونید جستجو کنید)
500 مگ نرم افزار مخصوص + 1 گیگ بازی مخصوص + 5 گیگ رامهای رسمی و غیر رسمی + نقشه های GPS ایران
قیمت
الان سایتهای مختلف،قیمتهای مختلف دارن
از 490 تا 520
ولی خب،کف بازار فک کنم 470 باشه
قیمت پایه نمیزارم.فروشنده واقعی باشه،قیمت خوب پیشنهاد میکنه و منم باهاش را میام
قصد تعویض هم ندارم (فقط با HTC CHACHA تعویض میکنم)
فایل های ضمیمه
Last edited: