punisher_2008
Registered User
- نوشتهها
- 2,825
- لایکها
- 602
سلام..
یک گوشی GALAXY ACE دارم که حدودا 5 6 ماه کار کرده..
معمولا گوشی دومم بوده
مموری نداره.
گارانتی نداره.
هندسفری داره. یک قاب پشت رنگ سفید هم داره. کارتونشم که هست.
شارژر فابریکش به خاطر نوسانات برق از کار افتاد از شارژر فابریک سونی اریکسون استفاده میکنم.( یعنی همین شارژر رو روش میدم)
مموری
فقط گوشی یکبار از دستم افتاد و ال سی دیش شکست... ال سی دی شو تعمیر کردم الان تقریبا 2 ماه میگذره و هیچ مشکلی از لحاظ ال سی دی نداره.
دور ال سی دی چون باز شده چند جا زدگی داره.. داخل عکس ها توجه کنید مشخص میشه.
در مورد سوابق بازارچه و شرایط اعتماد سازی به امضام توجه کنید . یا اینکه از مدیریت بازارچه در IR-TCI در مورد بنده سوال کنید چون اونجا بیشتر سابقه خرید و فروش داشتم.
شرایط خرید هم برای شهرستانی ها اول واریز و بعد ارسال. و 24 ساعت مهلت تست رو دارند. اگه کسی از بندر عباس هست میتونه حظوری اقدام کنه
قیمت پایه ندارم الان به خاطر دلار قیمتش حدود 350 تومان هست .
لطفا از دادن اسپم و قیمت های الکی جدا خوداری کنید..
همنطور پست ندین قیمت اخرت رو پ.خ کن... خودتون قیمتتون رو همینجا بگین به بالاترین پیشنهاد فروخته میشه. عجله ای هم در کار نیست.
مشاهده پیوست 90431مشاهده پیوست 90432مشاهده پیوست 90433
یک گوشی GALAXY ACE دارم که حدودا 5 6 ماه کار کرده..
معمولا گوشی دومم بوده
مموری نداره.
گارانتی نداره.
هندسفری داره. یک قاب پشت رنگ سفید هم داره. کارتونشم که هست.
شارژر فابریکش به خاطر نوسانات برق از کار افتاد از شارژر فابریک سونی اریکسون استفاده میکنم.( یعنی همین شارژر رو روش میدم)
مموری
فقط گوشی یکبار از دستم افتاد و ال سی دیش شکست... ال سی دی شو تعمیر کردم الان تقریبا 2 ماه میگذره و هیچ مشکلی از لحاظ ال سی دی نداره.
دور ال سی دی چون باز شده چند جا زدگی داره.. داخل عکس ها توجه کنید مشخص میشه.
در مورد سوابق بازارچه و شرایط اعتماد سازی به امضام توجه کنید . یا اینکه از مدیریت بازارچه در IR-TCI در مورد بنده سوال کنید چون اونجا بیشتر سابقه خرید و فروش داشتم.
شرایط خرید هم برای شهرستانی ها اول واریز و بعد ارسال. و 24 ساعت مهلت تست رو دارند. اگه کسی از بندر عباس هست میتونه حظوری اقدام کنه
قیمت پایه ندارم الان به خاطر دلار قیمتش حدود 350 تومان هست .
لطفا از دادن اسپم و قیمت های الکی جدا خوداری کنید..
همنطور پست ندین قیمت اخرت رو پ.خ کن... خودتون قیمتتون رو همینجا بگین به بالاترین پیشنهاد فروخته میشه. عجله ای هم در کار نیست.
مشاهده پیوست 90431مشاهده پیوست 90432مشاهده پیوست 90433
Last edited: