• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش Galaxy S Plus سفید فوق العاده تمیز

amirh2004

Registered User
لایک‌ها
2
نوع :
Galaxy S Plus White

رنگ:

سفید

گارانتی (بیمه ):

مايکروتل تا تاریخ 91/09/30 البته گوشی 90/10/28 خریداری شده فاکتور نیز موجوده.

توضیح:

در حد آک برچسب جای سیمکارت و رم هنوز کنده نشده + برچسب LCD که از روز اول روشه. Handsfree حتی باز هم نشده.

علت فروش:

زیاد سامسونگ باز نیستم و اگه خدا بخواد دارم خیز یر میدارم برای Razr البته اگه پولم جفت و جور بشه

معاوضه:
Sensation - Motorola Razr- Atrix 1-Atrix 2-Optimus 2x- Evo 3d

قیمت پایه:

نو گوشی با گارانتی حدود 870 که یه 640 کاهش یافتکه واقعا برای این گوشی نو عالیه
محل فروش :
تهران حضوری . شهرستان بعد از واریز وجه (به تهرانی های عزیز تخفیف ویژه هم داده میشه . شهرستانی های عزیز هم اگه هزینه پست با خودشون باشه تخفیف ویژه میدم )
شماره تماس : 09355125429
عکس :
back.jpgFront.jpg

Last edited:

amirh2004

Registered User
لایک‌ها
2
به کسی که فوری بخواد تخفیف میدم لطفا سریعا خبرم کنید

amirh2004

Registered User
لایک‌ها
2
از چيش خوشت نيومد؟
همچیش خوبه صفحش cpu 1400 سبکیش حتی با sensation xe تست زدم زیاد کم نیاورد باطریشم بهترین باطری که دیدم واقعا دوامش عالیه ولی داداشم 2 روز پیش یه Razr گرفت دیگه با این حال نمیکنم دست خودم نیست احساس ضعیف بودن بهم دست داده

DRIFT

Registered User
لایک‌ها
112
gooshie khubist

amirh2004

Registered User
لایک‌ها
2
قیمت بدین کنار میایممم

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
خدایی قیمتم بده؟
قیمتت خوبه ولی الان اوضاع طوریه که آدم یه جورایی زورش میاد اینقدر پول بده واسه این گوشی. مثلا همینجا طرف ویو 1 رو 400 قیمت گذاشت و قیمتش هم با توجه به قیمت نو گوشی قیمته خوبی بود اما چون ویو 1 قبلا 320 بود کسی حاضر نبود بخره. به نظرم تو این شرایط بازار بهتر بخره ازت، هرچند یه کمی کم می کنن ازش :)

amirh2004

Registered User
لایک‌ها
2
قیمتت خوبه ولی الان اوضاع طوریه که آدم یه جورایی زورش میاد اینقدر پول بده واسه این گوشی. مثلا همینجا طرف ویو 1 رو 400 قیمت گذاشت و قیمتش هم با توجه به قیمت نو گوشی قیمته خوبی بود اما چون ویو 1 قبلا 320 بود کسی حاضر نبود بخره. به نظرم تو این شرایط بازار بهتر بخره ازت، هرچند یه کمی کم می کنن ازش :)

ممنئن دوست من خداییش گوشی خوبیه یه سری چیزاش از Arc S هم بهتره مخصوصا باطریش و صفحه نمایش ولی خو ظاهر و دوربین اون بهتره تو هیچ برنامه یا بازی هم ندیدم کم بیاره همین الان RealRacing 2 نصبه به خوبی از پسش بر اومده. منم که دارم تخفیف خوب میدم خداییش.

amirh2004

Registered User
لایک‌ها
2
قیمتت بد نیست ، من دنبال گوشی هستم ولی خدایی به گوشی با این امکانات 500 به بالا من پول نمیدم ( میرم لپ تاپ میگیرم چه کاریه!!)

خوب دوست من یه نگاه به بقیه گوشیها بندار نسبت به خیلی از گوشی ها سره . من خودم وقتی گوشی اندرویدی دارم زیاد سمت لپتاپم نمیرمو درضمن الآن دیگه قیمت لپ تاپ هم دیگه مثل قدیم نیست هست؟

ItsMeRSeDe

Registered User
لایک‌ها
60
داداش خیلی ببخشیدا ، خیلی خیلی ببخشید ، نوی این گوشی 740 تومن (شاید پایینتر) هم پیدا میشه ، شما رفتی نت رو زیر و رو کردی گرونترین قیمت رو دادی ؟ دمت گرم دیگه !

amirh2004

Registered User
لایک‌ها
2
داداش خیلی ببخشیدا ، خیلی خیلی ببخشید ، نوی این گوشی 740 تومن (شاید پایینتر) هم پیدا میشه ، شما رفتی نت رو زیر و رو کردی گرونترین قیمت رو دادی ؟ دمت گرم دیگه !

دوست عزیزم شما با گارانتی مایکروتل به من 740 لینک بده من دستت رو هم میبوسم.

amirh2004

Registered User
لایک‌ها
2
«میدونم چرا یه عده دوست دارن فقط یه حرفه بی سند و مدرک بزنن و برن

بالا