• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش HD7 هشت گیگ

A L I™

Registered User
لایک‌ها
97
سلام دوستان قصد فروش گوشیم رو دارم این گوشی رو مثل بچم نگه داری کردم (تمیز هست) و روش اخرین ورژن ویندوز فون یعنی 8107 هست فول انلاک و HSpl شده و بهمراه تعدادی دیکشنری از جمله انگلیسی به انگلیسی و انگلیسی به فارسی.....

با کیبورد فارسی و بروزر فارسی (نرم افزار و گیم زیاد نصب نکردم چون کار زیادی باهاش انجام نمیدادم) ولی پک کامل نرم افزاریش رو دارم 8 گیگ که به خریدار رایگان هدیه داده میشه این 8 گیگ بهترین ها هستن و گرنه 15 گیگ هست و اگرم بخوان براشون نصب میکنم بهمراه پیش نیاز های ویندوز فون......

تمام لوازم این گوشی سالم هست و روی گوشی یک برچسب ضد خش جدید زدم و دوتا کیس هم روی گوشی میدم که یکیش کپدیس اصلی هست که از دوبی خریداری شده و دیگری PIERVES هست...........

قیمت پایه برای فروش 360 هست که با توجه به قیمت نوی این گوشی که 75% 470 حساب کنی میشه 352 و مغازه دار هم میگه اپدیت و لوازم جانبیت بدردم نمیخوره بردار 340 پس این برای مصرف کنندس:

اچ دی 7 قیمتی حدود 460 تا 480 دارد.
تب هم فقط 10.1 با گارانتی مایکروتل موجود است .

/QUOTE]

مناسب هست و گوشی هشت گیگ سری اول هست (تایوانی ) و سفارش اروپا(انگلیس) و 10 ماه هست خریداری شده...........

فروش و تعویض با تب (هرنوع 16 و 32 و فول پک و معمولی اصلا مهم نیست فقط سالم باشه و سیم کارت خور) فقط در مشهد البته سر داده میشه (دلیلش هم اینه میخوام خریدار گوشی رو از نزدیک ببینه که بعدا حرف و حدیثی پیش نیاد).............

فقط گوشی های گوشی چون مثل در HD2 هست یکم زنگش رفته که معلوم نیست ولی سعی میکنم تو عکسا بیفته:

عکس هم از مدیرا میخوام تاپیک رو نبندن تا شب که گوشی درستی دستم رسید عکساش رو قرار بدم.............

دلیل فروش هم اینه که من چشم هام ضعیفه و چون همش تو رفت و امدم و با گوشی کتاب هام رو میخونم نیاز به صفحه بزرگتر دارم(چشمام یکی 4.25 هستن :( )

خلاصه من در خدمتم..........

راستی دوستان من از کابرای فعال بخش ویندوز فون موبایلستان هستم و اگه خریدار هر سوال و مشکلی با ویندوز داشت میتونه رو کمک من حساب کنه..........

Last edited:

Oracle_Eldorado

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,156

A L I™

Registered User
لایک‌ها
97
دوست عزیز !
طبق قوانین عکس ها رو باید تو انجمن ضمیمه میکردی

3- آپلود عکس ها در همین فروم و نه آپلود سنتر های دیگر

لطف کن اصلاح کن

متاسفانه تو انجمن نمیتونم اپ کنم ارور میده............

شرمنده...........

A L I™

Registered User
لایک‌ها
97
تا حالا یکی از دوستان به قیمت پایه خریدارن ولی چون مشهد نیستن یکم مشکل هست دوستان مشهدی کسی نمی خواد؟

A L I™

Registered User
لایک‌ها
97
بیا بالا خریدار نبود؟قیمت روز به روز داره میره بالا تازه پک کامل نرم افزار و اموزش های ویندوز فون بصورت فارسی به خریدار داده میشه..............

M.iphone

Registered User
لایک‌ها
833

A L I™

Registered User
لایک‌ها
97
داداش مطمئنی قیمت داره میره بالا

allDIGITall Home Page

سلام..........

اتفاقا یکی از دوستان هم همین رو گفت گفتم میتونید تماس بگیرید من 3 روز پیش که تماس گرفتم گفت الان 475 میدیم خدمتتون میتونید تماس بگیرید بپرسید...............

cocain

Registered User
لایک‌ها
129
دوست عزیز فقط فروشه یا تعویصم میکنید؟

A L I™

Registered User
لایک‌ها
97

A L I™

Registered User
لایک‌ها
97
upppppppppppppppp فردا یکی از دوستان گفتن تماس میگیرن بیان ببینن..............

Oracle_Eldorado

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,156
لطف کنید در روز بیشتر از 1 بار آپ نکنید
در صورت تکرار تاپیکتون حذف میشه

A L I™

Registered User
لایک‌ها
97
دوستان با ایفون 4 لاک یا 3gs انلاک تعویض میشه و سر هم داده میشه........

بالا