سلام دوستان قصد فروش گوشیم رو دارم این گوشی رو مثل بچم نگه داری کردم (تمیز هست) و روش اخرین ورژن ویندوز فون یعنی 8107 هست فول انلاک و HSpl شده و بهمراه تعدادی دیکشنری از جمله انگلیسی به انگلیسی و انگلیسی به فارسی.....
با کیبورد فارسی و بروزر فارسی (نرم افزار و گیم زیاد نصب نکردم چون کار زیادی باهاش انجام نمیدادم) ولی پک کامل نرم افزاریش رو دارم 8 گیگ که به خریدار رایگان هدیه داده میشه این 8 گیگ بهترین ها هستن و گرنه 15 گیگ هست و اگرم بخوان براشون نصب میکنم بهمراه پیش نیاز های ویندوز فون......
تمام لوازم این گوشی سالم هست و روی گوشی یک برچسب ضد خش جدید زدم و دوتا کیس هم روی گوشی میدم که یکیش کپدیس اصلی هست که از دوبی خریداری شده و دیگری PIERVES هست...........
قیمت پایه برای فروش 360 هست که با توجه به قیمت نوی این گوشی که 75% 470 حساب کنی میشه 352 و مغازه دار هم میگه اپدیت و لوازم جانبیت بدردم نمیخوره بردار 340 پس این برای مصرف کنندس:
با کیبورد فارسی و بروزر فارسی (نرم افزار و گیم زیاد نصب نکردم چون کار زیادی باهاش انجام نمیدادم) ولی پک کامل نرم افزاریش رو دارم 8 گیگ که به خریدار رایگان هدیه داده میشه این 8 گیگ بهترین ها هستن و گرنه 15 گیگ هست و اگرم بخوان براشون نصب میکنم بهمراه پیش نیاز های ویندوز فون......
تمام لوازم این گوشی سالم هست و روی گوشی یک برچسب ضد خش جدید زدم و دوتا کیس هم روی گوشی میدم که یکیش کپدیس اصلی هست که از دوبی خریداری شده و دیگری PIERVES هست...........
قیمت پایه برای فروش 360 هست که با توجه به قیمت نوی این گوشی که 75% 470 حساب کنی میشه 352 و مغازه دار هم میگه اپدیت و لوازم جانبیت بدردم نمیخوره بردار 340 پس این برای مصرف کنندس:
اچ دی 7 قیمتی حدود 460 تا 480 دارد.
تب هم فقط 10.1 با گارانتی مایکروتل موجود است .
/QUOTE]
مناسب هست و گوشی هشت گیگ سری اول هست (تایوانی ) و سفارش اروپا(انگلیس) و 10 ماه هست خریداری شده...........
فروش و تعویض با تب (هرنوع 16 و 32 و فول پک و معمولی اصلا مهم نیست فقط سالم باشه و سیم کارت خور) فقط در مشهد البته سر داده میشه (دلیلش هم اینه میخوام خریدار گوشی رو از نزدیک ببینه که بعدا حرف و حدیثی پیش نیاد).............
فقط گوشی های گوشی چون مثل در HD2 هست یکم زنگش رفته که معلوم نیست ولی سعی میکنم تو عکسا بیفته:
عکس هم از مدیرا میخوام تاپیک رو نبندن تا شب که گوشی درستی دستم رسید عکساش رو قرار بدم.............
دلیل فروش هم اینه که من چشم هام ضعیفه و چون همش تو رفت و امدم و با گوشی کتاب هام رو میخونم نیاز به صفحه بزرگتر دارم(چشمام یکی 4.25 هستن)
خلاصه من در خدمتم..........
راستی دوستان من از کابرای فعال بخش ویندوز فون موبایلستان هستم و اگه خریدار هر سوال و مشکلی با ویندوز داشت میتونه رو کمک من حساب کنه..........
Last edited: