• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش hdd + modem dial-up + graphic + cpu intel + cpu amd athlon

وضعیت
موضوع بسته شده است.

h_mansoori

Registered User
لایک‌ها
97
سلام قطعات زیر به فروش میرسد
هارد maxtor 160 GB sata به همراه اطلاعات فیلم و بازی far cry3, tomb raider,need for speed most wanted 2013,crysis 3
cpu intel p4 2.80GHZ با کش یه مگ
CPU AMD athlon 64 3200
گرافیک GF 7300LE پشت کارت نوشته 512 MB ولی تو gpu-z زده 128 MB در ضمن یکی از خازناش تعویض شده ولی هیچ مشکلی نداره
دو تا مدم دایال اپ هم هست که یکیش شاتله یکی دیگه پشتش نوشته silicon smartlink modem
قیمت پیشنهادی رو هم با شما
الویت هم در فروش یکجاست ولی اگه برا همه مشتری باشه جدا هم میدم
عکس هم تا فردا قرار داده میشود

sajad-tnt

Registered User
لایک‌ها
5,019
سـلام.
دوسـت عـزیزم امـکانش هـست قیـمت هـارد
maxtor 160 GB رو واسـم بفرسـتید؟؟!.

eefe

Registered User
لایک‌ها
284
هادي خان مخلصم (درست گفتم ديگه؟)
شناختي حاجي؟فك كنم اولين معامله ت تو پرشين تولز با من بود
ايشون همشهري ماست و از معامله با ايشون كمال رضايت رو داشتم (اون زمان امتياز و اينا نبود)
حاجي قطعه بالاتر داشتي خبر بده بهمون

Rip

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,104
استارتر محترم :

لطفا برای اجرای هر چه بهتر قوانین بخش بازارچه تا 12 ساعت آینده نسبت به درج عکس همراه نام کاربری ( به صورت دست نویس یا تایپ روی کاغذ ) اقدام نمایید .

بدیهی است پس از موعد مقرر تاپیک شما بسته خواهد شد .

قوانین :

دستورالعمل فعالیت در بازارچه ( خرید و فروش )

تاپیک مرجع قوانین عکس از کالا [ آموزش کم حجم کردن عکس ] - [آموزش آپلود کردن عکس در آپلود سنتر انجمن]

قوانین بخش سخت افزار

قوانین مرتبط با آپ کردن و نحوه ی برخورد با کاربران

با تشکر
تیم مدیریتی بازارچه پرشین تولز

h_mansoori

Registered User
لایک‌ها
97
سـلام.
دوسـت عـزیزم امـکانش هـست قیـمت هـارد
maxtor 160 GB رو واسـم بفرسـتید؟؟!.
سلام عزیز بیشتر ترجیح میدم کلش رو با هم بفروشم ولی بازم اگه برای بقیه هم مشتری باشه تکی هم فروش میره
هادي خان مخلصم (درست گفتم ديگه؟)
شناختي حاجي؟فك كنم اولين معامله ت تو پرشين تولز با من بود
ايشون همشهري ماست و از معامله با ايشون كمال رضايت رو داشتم (اون زمان امتياز و اينا نبود)
حاجي قطعه بالاتر داشتي خبر بده بهمون
سلام همشهری شناختمت خوبی عزیز چکار میکنین با سیستمی که به شما دادم هنوزم دارینش یا نه فروختین
استارتر محترم :

لطفا برای اجرای هر چه بهتر قوانین بخش بازارچه تا 12 ساعت آینده نسبت به درج عکس همراه نام کاربری ( به صورت دست نویس یا تایپ روی کاغذ ) اقدام نمایید .

بدیهی است پس از موعد مقرر تاپیک شما بسته خواهد شد .

قوانین :

دستورالعمل فعالیت در بازارچه ( خرید و فروش )

تاپیک مرجع قوانین عکس از کالا [ آموزش کم حجم کردن عکس ] - [آموزش آپلود کردن عکس در آپلود سنتر انجمن]

قوانین بخش سخت افزار

قوانین مرتبط با آپ کردن و نحوه ی برخورد با کاربران

با تشکر
تیم مدیریتی بازارچه پرشین تولز
تا اخر امشب عکسها اضافه میشه باید ویندوزم رو عوض کنم به محض اینکه این کارو انجام دادم فایل پیوست میشه

eefe

Registered User
لایک‌ها
284
سلام عزیز بیشتر ترجیح میدم کلش رو با هم بفروشم ولی بازم اگه برای بقیه هم مشتری باشه تکی هم فروش میره

سلام همشهری شناختمت خوبی عزیز چکار میکنین با سیستمی که به شما دادم هنوزم دارینش یا نه فروختین

تا اخر امشب عکسها اضافه میشه باید ویندوزم رو عوض کنم به محض اینکه این کارو انجام دادم فایل پیوست میشه

مخلصیم
والله سیستمو که از اولم واسه خودم نمیخواستم،واسه یه آموزشگاه میخواستم که همچنان در حال استفاده هستن،البته مونیتور رو چون نتونستم لنگشو پیدا کنم واسه دوال،فروختمش که ای کاش نمیفروختم :D

h_mansoori

Registered User
لایک‌ها
97
مخلصیم
والله سیستمو که از اولم واسه خودم نمیخواستم،واسه یه آموزشگاه میخواستم که همچنان در حال استفاده هستن،البته مونیتور رو چون نتونستم لنگشو پیدا کنم واسه دوال،فروختمش که ای کاش نمیفروختم :D

اره میدونستم برا خودت نمیخواستی ولی خب باهاشون که در ارتباط هستی راستی سلاممو بهش برسون

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا