تعویض هم دارید ؟
با چی؟
تعویض هم دارید ؟
با c7 بقیش سر بدم..؟
گوشی در حد آک هستش؟باتری ش چی؟فقط رو جعبه و پشته گوشی یه grade داره بهم میگی اون چیه؟
بله در حده باطریش ردیفه ردیف رو جعبه لیبل گارانتیشه و ok ok
دوستانی که همش درمورد باتری این گوشی میپرسن یکی از بهترین باتریها و بادوام ترینشون که با استفاده معمولی تا 3روز هم هم جواب میده واسه این گوشی هستش
دوستانی که همش درمورد باتری این گوشی میپرسن یکی از بهترین باتریها و بادوام ترینشون که با استفاده معمولی تا 3روز هم هم جواب میده واسه این گوشی هستش
salam ba neo v sefid taviz mikoni?
درود
دوست عزیز قیمت اخر واسم پ.خ کن تا با هم معامله کنیم....
یا حق
سلام
هر کی این گوشی رو بخره پشیمون نمیشه (من این گوشی روتقریبا 1 ماه بیشتر دارم از همه نظر عالیه اندروید 4 هم براش اومده عالی شده)
سلام 530 دوست عزیز
100% موافقم اگر پولشو لازم نداشتمیو نمیفروختمیو![]()
دوستان این فروم اینقدر که رو گوشی عیب میزارن و حرف از اعتبار خودشون میزنن بعضی وقتا یادشون میره که قصد فروشنده فروشه اونم حضوری نه رو اعتبار اینجا !!!!!!!!!!!!!جنس فروختن!!!!
دیروز یکی از سایت همسایه به قیمت 520 از ما خرید و به همین سادگی تاپیکEnd شد حالا بازم بگید اعتبار!!!!!
عزیز شما با من هماهنگ کردی بعد من اس ام اس دادم گفتی شهرستانم اومدم تهران میگم بهتون?ینی واقعا گیره 5 تومن بودید مگفتید من 10 تومن بذارم روش
ادما واسه 5 تومن چه دروغایی میگن
شهرستان و اینا واسه همیناس کسی بهتون اعتماد نکرد چون قوانین اولیه معامله یعنی صداقت و رو حرفتون وایسادنم بلد نیستید دروغ و اینا بماند!
واقعا واستون متاسفم!
Sent from my SK17i using Tapatalk 2
پسر خوب 1000 تا سوال میپرسی اینش چیه اونش چیه باطریش اله فلانش چیه قیمتتم گفتی 500 از من به تو نصیحت اینجوری خرید نکن یا لا اقل نو بخر یا معامله کردنو یاد بگیر کسی هم از تو نظر نخواست که به من اعتماد کنه تو کی باشی که اینجوی بخوای حرف بزنی هر چند از سن کمته و بچه بودنت به بچه جنس فروختن اشتباهه
در ضمن از طرز Sms دادنت و سوال پرسیدنات 100% فهمیدم دلالی و این گوشی بدردت نمیخورد چون به مصرف کننده واقعی اونم حضوری فروختم
یا حق
تو دیگه سعی نکن به من معامله کردنو یاد بدی وقتی دروغ پایه معامله کردنته!
آخر من بچم یا دلال گل پسر؟بچه که دلال نمیتونه بشه!چند چندی با خودت؟
نمیشناسیم دیگه اگه میشناختیم نمیگفتی دلالی!
در ضمن به حرف زدن و انتخابه کلماتت بیشتر دقت کن چون ید دهنیرو همه بلدن گل پسر!
ما کسی نیستیم درسته حق با تو اما تو معاملمونبه دروغ نمیگم رفتم شهرستان اونم سره 5 تومن!
در هر صورت خوشحال شدم که باهات معامله نکردم سره 5 تومن!از یسری بپرس منو میشناین دلال و بچه اینارو واست شرح میدن گل پسر!