• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش HTC Incredible S در حد آکبند

ericsson

Registered User
لایک‌ها
52
آخی ناراحت شدی من چوبان دروغگو تو خوب:D برو که بچه ها بیان ازت تعریف کنن

در ضمن اگر خریدار بودی آدرس میگرفتی میومدی گوشیو میبردی نه که 3روز Sms بدی دیگه آخراش فهمیدم پسری!.....
درود
دوست عزیز پس بنده چی؟؟؟ من که دیروز باهاتون 530 به توافق رسیدم؟؟؟
قرار بود امروز دوستم تو تهران باهاتون تماس بگیره؟؟؟؟
شما حتی سعی نکردی 1 روز صبر کنی....
من بهتون 10 تا اس ام اس دادم اما یکبار هم جواب ندادی زنگ زدم جواب ندادی تا اینکه دیروز زنگ زدم بالاخره جواب دادی و گفتی چند نفر میخوان اما قیمت شما بالاتر.
حتی پ.خ کردم.
واقعا متاسفم.
یا حق

yashooora

Registered User
لایک‌ها
594
آخی ناراحت شدی من چوبان دروغگو تو خوب:D برو که بچه ها بیان ازت تعریف کنن

در ضمن اگر خریدار بودی آدرس میگرفتی میومدی گوشیو میبردی نه که 3روز Sms بدی دیگه آخراش فهمیدم پسری!.....

نه ناراحت چرا؟؟؟:دی
آدمایه مثه تو تو این فروم زیاد میان و میرن چیزیک که زیاده گوشیو گوشی فروش منم لنگ نموندم!
شما هر وقت اس ام اس که من صبح میدادم عصر جواب ندادی بعد ادعا کن که ما دخترو شما پسر :)))))
در حدی نیستی که بخوام بشینم باهات بحث کنم اونقدر شناس هستم که حرفتو میبینم بخندم خوشحال شم :))))

درود
من بهتون 10 تا اس ام اس دادم اما یکبار هم جواب ندادی زنگ زدم جواب ندادی تا اینکه دیروز زنگ زدم بالاخره جواب دادی و گفتی چند نفر میخوان اما قیمت شما بالاتر.
حتی پ.خ کردم.
واقعا متاسفم.
یا حق

دیدی خوشگل پسر مشکل از من نیست از شماست اینم یه نفر دیگه!بازم یه دروغ دیگه!530 بالاتر خواستن ولی 520 فروختیش :D
دیدی به ما نمیخوری؟؟؟؟
دیدی خداییش؟؟؟؟
دیگه چی بگم من!من دختر من مشکل دار من سوسول من بچه من دلال ایشون چی؟؟؟:D

shahinm

Registered User
لایک‌ها
7
درود
حتی پ.خ کردم.
واقعا متاسفم.
یا حق

درود حق با شماست ولی دیروز تماسی گرفته نشد از طرف دوست شما !

یکی از دوستان هم باشگاهیم داره اونم در حده خواستی بگو برات ردیفش کنم
یا حق

نه ناراحت چرا؟؟؟:دی
آدمایه مثه تو تو این فروم زیاد میان و میرن چیزیک که زیاده گوشیو گوشی فروش منم لنگ نموندم!
شما هر وقت اس ام اس که من صبح میدادم عصر جواب ندادی بعد ادعا کن که ما دخترو شما پسر :)))))
در حدی نیستی که بخوام بشینم باهات بحث کنم اونقدر شناس هستم که حرفتو میبینم بخندم خوشحال شم :))))

دیدی خوشگل پسر مشکل از من نیست از شماست اینم یه نفر دیگه!بازم یه دروغ دیگه!530 بالاتر خواستن ولی 520 فروختیش :D
دیدی به ما نمیخوری؟؟؟؟
دیدی خداییش؟؟؟؟
دیگه چی بگم من!من دختر من مشکل دار من سوسول من بچه من دلال ایشون چی؟؟؟:D

ببین میدونم بهت فشار اومده بپر تو یه سطل یخ خوب میشی پسرم

yashooora

Registered User
لایک‌ها
594

CZ114

Registered User
لایک‌ها
3
با Wave 3 عوض میکنی ؟ در حد آک هست

ericsson

Registered User
لایک‌ها
52
درود
دوست عزیز شما حداقل 1 روز صبر میکردی؟؟؟؟
خواستن میخوام اما 510 چون شما گفتی 530 مشتری داره اما با yashooora به قیمت 500 به توافق رسیدی.

yashooora

Registered User
لایک‌ها
594
درود
خواستن میخوام اما 510 چون شما گفتی 530 مشتری داره اما با yashooora به قیمت 500 به توافق رسیدی.

عزیز کشش ندیم بهتره فدات شم این بحثا ارزش نداره خودمم الان ناراحتم سره اون بحثایی که شد فقط به خاطره اینکه به من گفتن دلال من ناراحت شدم همین
وگرنه میشناسن منو من نه دلالم نه هیچی نه نغازه دارم نه هیچی هرچی خریدم واسه استفاده خودم یا کسه دیگه بوده اینم واسه خودم میخوام چون الان بدونه گوشی موندم
من از ایشون معذرت میخوام به خاطره حرفایی که زدم و تاپیک رو خراب کردم و اینکه خریداره واقعی این گوشی بودم و هستم امیدوارم کدورتی پیش نیومده باشه...

shahinm

Registered User
لایک‌ها
7
درود

نه داداش 520 تموم کردیم قبل شما هم بود اونم پنجشنبه ای ک گذشت که کم کم به 500 رسوندن که کلا از فروش به ایشون منصرف شدم الانم مشکلی نیست گفتم یکی از دوستانم داره اونم در حده ازش میپرسم قصدش فروش بود اطلاع میدم......

yashooora

Registered User
لایک‌ها
594
نه داداش 520 تموم کردیم قبل شما هم بود اونم پنجشنبه ای ک گذشت که کم کم به 500 رسوندن که کلا از فروش به ایشون منصرف شدم الانم مشکلی نیست گفتم یکی از دوستانم داره اونم در حده ازش میپرسم قصدش فروش بود اطلاع میدم......

داداش گفتی رم 8 نداره گفتم یکم کم کن گفتی نه منم اوکی دادم گفتم فردا قرار بذاریم غیر از اینه?

Sent from my SK17i using Tapatalk 2

shahinm

Registered User
لایک‌ها
7
داداش گفتی رم 8 نداره گفتم یکم کم کن گفتی نه منم اوکی دادم گفتم فردا قرار بذاریم غیر از اینه?

داداش این گوشیرو که دوستم داره پرسیدم میزارم تو سایت دوست داشتی یا شما بردار یا Erisson عزیز

عزیز کشش ندیم بهتره فدات شم این بحثا ارزش نداره خودمم الان ناراحتم سره اون بحثایی که شد فقط به خاطره اینکه به من گفتن دلال من ناراحت شدم همین
وگرنه میشناسن منو من نه دلالم نه هیچی نه نغازه دارم نه هیچی هرچی خریدم واسه استفاده خودم یا کسه دیگه بوده اینم واسه خودم میخوام چون الان بدونه گوشی موندم
من از ایشون معذرت میخوام به خاطره حرفایی که زدم و تاپیک رو خراب کردم و اینکه خریداره واقعی این گوشی بودم و هستم امیدوارم کدورتی پیش نیومده باشه...

در ضمن نمیخواستم بگم ولی در سایتهای بورس بعنوان تحلیلگر و با اسم و فامیل کامل و به صورت رایگان تحلیل میکنم و .......
گفتن نداره ولی اینو بدون که نباید از آیدی سوء استفاده کنیم اعتبار از آیدی 5-6 سال یا قدیمی نمیاد چه کسانیکه با آیدی 9-8 ساله تو بورس کلاه برداری کردن یا میکنن فقط برای سوء استفاده از دیگران و ........
ایشالا تونسته باشم منظورمو برسونم
موفق باشی دوست عزیز

ericsson

Registered User
لایک‌ها
52
منم منظوری نداشتم چون بی گوشیم اینو گفتم بیاریش ببینم قسمته کدوممون میشه ایشالا

درود
داداش بی خیال کش نده .
حالا طرف فروخته با این کارا که چیزی درست نمیشه.
دوستان لطف کنن تاپیک ببندن تا از موضوع خارج نشن دوستان.
یا حق

Roy@l

Registered User
لایک‌ها
123
با galaxy w خیلی تمیز عوض میکنید؟

CZ114

Registered User
لایک‌ها
3
جواب مارو ندادی ؟ با Wave 3 در حد آک عوض میکنی ؟

shahinm

Registered User
لایک‌ها
7
فروخــــــــــته شـــــــــــده

THE END
..............
............
..........
......
....
..