ramtin_26084
Registered User
برند و مدل گوشي:
htc one sv 4G LTE تک سیم
وضعيت ظاهري و ميزان کارکرد گوشي:
سری اول هست خودم تازه اومده بود از دیجی کالا خریدم حدود 1200 برام تموم شد:دی
همون طور که تو عکسها میبینید خسته س:دی تاچ شکسته و دور گوشی رنگ رفتگی داره و درب پشت هم مقداری خش داره
عکس از گوشي :
گارانتي :
ندارد
لوازم همراه:
کارتن دارد
کابل و شارژ و هندزفری
توضيحات تکميلي کالا :
این مدل تک سیم و با قابلیت ساپورت 4g هست و ساخت تایوان و با مدلای توی بازار که دوسیم و ساخت چین هست زمین تا آسمون فرق داره
خودم اون موقع از دیجی کالا خریدم حدود 1200 برام تموم شد:دی سری اول هست
تاچ گوشی شکسته اما از کار نیافتاده و کار میکنه
ال سی دی زیر تاچ سالمه ولی چند جا مقداری زردی داره که تو عکس سفید معلومه ولی تو کارکرد مزاحمتی نداره
دوستان توجه کنید که الان میشه با همین صفحه نمایش کارکرد اما به هر حال شکسته وبرای اینکه مثل روز اولش کار کنه باید تاچ و ال سی دی تعویض بشه(بنده به عنوان اینکه تاچ و ال سی دی باید تعویض بشه میفروشم) همون طور که تو عکس میبینید شیشه تاچ قسمت کنار دوربین و بالای گوشی کمی ریخته پس در حالت کلی با تعویض تاچ و ال سی دی میشه مثل روز اولش
گوشی تا حالا پیچ هاش باز نشده پلم هست به جز تاچ و ال سی دی بقیه موارد اوکی و سالم هست
قبلا گوشی رو روت کرده بودم و روش کاستوم رام نصب کرده بودم ولی الان آنروت کردم و رام رسمی 4.1.2 زدم با سنس 4 پلاس که بسیار زیباتر و بهتر از سنس 5 هست ولی اگر بلد باشید میتونید به 4.2.2 و سنس 5 آپدیت کنید
گوشی بسیار روون و سریع و خوبی هست با دوربین خوب و امکانات خوب
قيمت:
پیشنهادی
هر پیشنهادی دارید پخ کنید
دوستان تاچ و ال سی دی گوشی رو عوض کردم الان کاملا سالم هست گوشی
عکسهای جدید تو پست شماره #19 اضافه شد
تعویضم هم دارم فقط با گوشی اندرویدی ارزونتر
htc one sv 4G LTE تک سیم
وضعيت ظاهري و ميزان کارکرد گوشي:
سری اول هست خودم تازه اومده بود از دیجی کالا خریدم حدود 1200 برام تموم شد:دی
همون طور که تو عکسها میبینید خسته س:دی تاچ شکسته و دور گوشی رنگ رفتگی داره و درب پشت هم مقداری خش داره
عکس از گوشي :
گارانتي :
ندارد
لوازم همراه:
کارتن دارد
کابل و شارژ و هندزفری
توضيحات تکميلي کالا :
این مدل تک سیم و با قابلیت ساپورت 4g هست و ساخت تایوان و با مدلای توی بازار که دوسیم و ساخت چین هست زمین تا آسمون فرق داره
خودم اون موقع از دیجی کالا خریدم حدود 1200 برام تموم شد:دی سری اول هست
تاچ گوشی شکسته اما از کار نیافتاده و کار میکنه
ال سی دی زیر تاچ سالمه ولی چند جا مقداری زردی داره که تو عکس سفید معلومه ولی تو کارکرد مزاحمتی نداره
دوستان توجه کنید که الان میشه با همین صفحه نمایش کارکرد اما به هر حال شکسته وبرای اینکه مثل روز اولش کار کنه باید تاچ و ال سی دی تعویض بشه(بنده به عنوان اینکه تاچ و ال سی دی باید تعویض بشه میفروشم) همون طور که تو عکس میبینید شیشه تاچ قسمت کنار دوربین و بالای گوشی کمی ریخته پس در حالت کلی با تعویض تاچ و ال سی دی میشه مثل روز اولش
گوشی تا حالا پیچ هاش باز نشده پلم هست به جز تاچ و ال سی دی بقیه موارد اوکی و سالم هست
قبلا گوشی رو روت کرده بودم و روش کاستوم رام نصب کرده بودم ولی الان آنروت کردم و رام رسمی 4.1.2 زدم با سنس 4 پلاس که بسیار زیباتر و بهتر از سنس 5 هست ولی اگر بلد باشید میتونید به 4.2.2 و سنس 5 آپدیت کنید
گوشی بسیار روون و سریع و خوبی هست با دوربین خوب و امکانات خوب
قيمت:
پیشنهادی
هر پیشنهادی دارید پخ کنید
دوستان تاچ و ال سی دی گوشی رو عوض کردم الان کاملا سالم هست گوشی
عکسهای جدید تو پست شماره #19 اضافه شد
تعویضم هم دارم فقط با گوشی اندرویدی ارزونتر
Last edited: