ramtin_26084
Registered User
به نام خدا
یه one v مشکی موجوده که برا دوستمه!
دوستانی که خریدارند تاپیک رو خوب بخونند لطفا تا بعدا مشکل پیش نیاد:
کاهش قیمت 155 فروش فوری
پیشنهاد قیمت آزاد
تعویض دارم با گوشی یا لوازم بدرد بخور با گوشی ساده هم تعویض دارم
یه one v مشکی موجوده که برا دوستمه!
دوستانی که خریدارند تاپیک رو خوب بخونند لطفا تا بعدا مشکل پیش نیاد:
گوشی الکی و بدون اینکه ضربه ای چیزی بخوره بهش قاطی کرد! گارانتی کامتل داشت بردم تهران گارانتی که دیدم متاسفانه عزیزان گارانتی کامتل فلنگو بستن و رفتن!
تا چند روز پیش گوشی روشن میشد و همه چیش کار میکرد اما صفحه نمایش اصلا نور نداشت و نوشته ها و تصاویر خیلی خیلی خیلی ضعیف بودند که به زور میشد دید! اما الان شارژش تموم شده و روشن هم نمیشه!
گوشی رو اینجا(قزوین) بردم پیش تعمیرکار نتونسته درست کنه میگه تو بردش قطعی داره و مشکل از بردشه اما به گفته تعمیرکار وسایل و قطعات گوشی همه سالمه و مشکل به خاطر قطعی هست که تو برد بوجود اومده!
به هرحال من کاری ندارم که گوشی درست میشه یا نه من گوشی رو به منظور اینکه اوراق بشه و از قطعاتش استفاده بشه میفروشم که خوراک تعمیرکاران محترم هست
کارتن و هندزفری گوشی اصلی و تکمیل هست! فقط شارژر نداره
گوشی تمیز هست
تا چند روز پیش گوشی روشن میشد و همه چیش کار میکرد اما صفحه نمایش اصلا نور نداشت و نوشته ها و تصاویر خیلی خیلی خیلی ضعیف بودند که به زور میشد دید! اما الان شارژش تموم شده و روشن هم نمیشه!
گوشی رو اینجا(قزوین) بردم پیش تعمیرکار نتونسته درست کنه میگه تو بردش قطعی داره و مشکل از بردشه اما به گفته تعمیرکار وسایل و قطعات گوشی همه سالمه و مشکل به خاطر قطعی هست که تو برد بوجود اومده!
به هرحال من کاری ندارم که گوشی درست میشه یا نه من گوشی رو به منظور اینکه اوراق بشه و از قطعاتش استفاده بشه میفروشم که خوراک تعمیرکاران محترم هست
کارتن و هندزفری گوشی اصلی و تکمیل هست! فقط شارژر نداره
گوشی تمیز هست
کاهش قیمت 155 فروش فوری
پیشنهاد قیمت آزاد
تعویض دارم با گوشی یا لوازم بدرد بخور با گوشی ساده هم تعویض دارم
فایل های ضمیمه
Last edited: