• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش HTC Touch Cruise در حد

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
دوتا موضوع
اول اینکه کیفیت دوربینش چطوره ؟
تو شب عکس هاش چطوره ؟ فوکوس اتوماتیکش چطوره ؟
و اینکه با یه O2 Atom معاوضه میکنید ؟
من حاظرم مابتفاوتش رو بدم !

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
دوتا موضوع
اول اینکه کیفیت دوربینش چطوره ؟
تو شب عکس هاش چطوره ؟ فوکوس اتوماتیکش چطوره ؟
و اینکه با یه O2 Atom معاوضه میکنید ؟
من حاظرم مابتفاوتش رو بدم !
تو لينكي كه تو پست اول گذاشته بودم (از سايت gsmarena) اطلاعات فني گوشي رو كامل نوشته مثلا در مورد دوربين گفته :
دوربينش 3.15 هستش و تا رزولوشن 2048 در 1536 عكس با كيفيت بالا ميگيره و autofocus داره و دوربين vga دوم در جلوي گوشي جهت مكالمات تصويري داره . تو شب هم كيفيتش خوبه .
متاسفانه فقط قصد فروش دارم نه معاوضه
در خدمتم

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
منظورم عددش نبود دوست من !
منظورم کیفیتش بود ! آخه همین اتم 2 مگا پیکسل هست اما چنگی به دل نمیزنه دوربینش !

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
منظورم عددش نبود دوست من !
منظورم کیفیتش بود ! آخه همین اتم 2 مگا پیکسل هست اما چنگی به دل نمیزنه دوربینش !
آهان
دوست من معمولاً pda ها تو دوربين قوی عمل نميکنند اما کيفيت عکس هايی که حتی تو شب تو نور مهتابی با اين گوشی ميشه گرفت خيلی خوبه !

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
up topic :
مشخصات اصلی

پشتیبانی از 4 باند ( 1900 ، 1800 ، 900 ، 850 ) GSM به همراه پشتیبانی از GPRS و EDGE
متعلق به نسل سوم گوشی ها ( 3G ) به همراه پشتیبانی از HSDPA
پردازشگر Qualcomm 400 مگاهرتزی
حافظه داخلی RAM 128 مگابایت و 256 مگابایت ROM
نمایشگر TFT در ابعاد8 /2 اینچ با وضوح QVGA و نمایش 65 هزار رنگ
گیرنده پیشرفته GPS Qualcomm.
Wi-Fi 802.11 b/g
دوربین 3 مگاپیکسل و فوکوس اتوماتیک
بدنه صیقلی
اینترفیس پیشرفته HTC TouchFLO
کلید چند کاره چرخشی
محتویات کامل بسته فروش
دوام خوب باتری

وزن 130HTC گرم و ابعاد آن 110´58´15/5 میلی متر است. و از لحاظ ظاهری باریک و سبک وزن است. خروجی صدای مخاطب در بالای سطح جلویی قرار دارد و 2 چراغ هشدار دهنده LED در 2 طرف آن قرار دارند همچنین دوربین دوم مربوط به تماس های تصویری در بالا در گوشه سمت راست آن واقع شده است. LED سمت راست به رنگهای سبز و کهربایی بوده و نشانگر انتقال اطلاعات نظیر دریافت پیام، وضعیت شبکه و عمرباتری می باشد که هنگام افت شارژر باتری به کمتر از 5 درصد، به رنگ قرمز در می آید. LED سمت چپ به عنوان نشانگر فعال شدن بلوتوث و Wi-Fi است. در این هنگام چراغ آن به طور متناوب چشمک می زند و هنگام فعال شدن GPS به رنگ کهربایی در می آید.

نمایشگر لمسی8 /2 اینچی درست در زیر خروجی صدای مخاطب قرار گرفته است. و در زیر آن کلیدهای "تماس" و "خاتمه تماس" در دو سمت کلید چند منظوره واقع هستند.

2 کلید دیگر روی گوشی مربوط به GPS و Internet Explorer می باشد.که درست در زیر دو کلید تماس و خاتمه تماس قرار دارد .

Last edited:

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
uptopic :
نمایشگر :

ابعاد 2/8 اینچی و نمایش 65 هزار رنگ در نمایشگر لمسی TFT شرایط مطلوبی را به وجود آورده است .
این گوشی پیش از آن که یک پاکت پی سی زیبا باشد یک تلفن همراه خوب است و قابلیت های تلفنی آن بدون دردسر است. دکمه های مجازی بزرگ روی نمایشگر آن امکان استفاده از آن با یک دست را آسان کرده است.
در گوشه سمت راست و در بالای نمایشگر دکمه "بازگشت" و در زیر آن دکمه "تماس تصویری" و دکمه "لیست تماس ها" وجود دارد.

Nimra

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
داداش یه عکس بذار وضعیتش معلوم شه
من قیمت میدم 450 واسه شروع

بالا