• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش HTC TOUCH DIAMOND

amn1694

Registered User
لایک‌ها
11
فروش گوشی HTC TOUCH DIAMOND یه علت سختی کارکردن باهاش ، گارانتی پرشیان تلکام از 6/6/87 ، یعنی گارانتی هنوز شروع نشده ، نرم افزار اقلیم هم روش نصبه و یک کیف اصلی هم داره ، گوشی خیلی تمیز هستش .
قیمت : 650000
هرکس خواست بهم mail یرنه به آدرس : [email protected]

amn1694

Registered User
لایک‌ها
11
مثلا چقدر بالاست ؟ چند می ارزه به نظر شما ؟

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83
مثلا چقدر بالاست ؟ چند می ارزه به نظر شما ؟
ارزشش بيشتر از اينهاست ...
سو تفاهم نشه . منتها اينجا pt هستش ديگه . الان از بجه ها قيمت روز ميگيرم .
راستي قضيه اينكه گارانتيش شروع نشده چيه ؟
از نظر لوازم و ظاهر چجورياست ؟
ميتوني عكس ازش بگيري بزاري يا pm كني ؟

m-sh

Registered User
لایک‌ها
9
قیمت نوش مگه حدود 700 نیست ؟!

Diablo

Registered User
لایک‌ها
7
من دیروز بدون گارانتی رو 620 قیمت گرفتم از اون مغازه کنار ستون توی همکف علاالدین که htc کار میکنه .
البته شاید ارزش معنوی داشته باشه که روش نمیشه قیمت گذاشت;):lol:

amn1694

Registered User
لایک‌ها
11
من دیروز بدون گارانتی رو 620 قیمت گرفتم از اون مغازه کنار ستون توی همکف علاالدین که htc کار میکنه .
البته شاید ارزش معنوی داشته باشه که روش نمیشه قیمت گذاشت;):lol:

والا من کادو گرفتم ، گوشی هم کاملا سالمه ، همه لوازمشم هست ، بک خط هم نداره ، این طرفی هم که کاده داده فاکتورشم داده که مشکلی پیش آمد واسه گارانتی لازم شد داشته باشم ، گارانتیش هم پرشیان تلکام هست که پایین ترین جا 690000 بود ، سی دی اقلیم هم روشه و نصبه ، اگر کسی از دوستان بخواد با گارانتی و آکبند بخره ، خوب این گوشی تروتمیزه و گارانتی هنوز شروع نشده ، هرکسی خواست بیاد ببینه ، فکر کنم اگر 630000 کسی بخواد بخره زیاد ضرر نکرده باشه ، چون نوعش قیمتش با نقشه مشخصه و یک کیف طرح اصلی هم من خودم براش گرفتم که خط نیفته ، کیفم تو جمهوری پیدا نکردم ، فقط تو پایتخت یکی داشت که 35000 میداد ، دوستانی که خریدارن E-Mail Bezanan و قیمتی هم که میخوانو بگن ، فقط خیلی تو سر مال نزنید .

Diablo

Registered User
لایک‌ها
7
والا من کادو گرفتم ، گوشی هم کاملا سالمه ، همه لوازمشم هست ، بک خط هم نداره ، این طرفی هم که کاده داده فاکتورشم داده که مشکلی پیش آمد واسه گارانتی لازم شد داشته باشم ، گارانتیش هم پرشیان تلکام هست که پایین ترین جا 690000 بود ، سی دی اقلیم هم روشه و نصبه ، اگر کسی از دوستان بخواد با گارانتی و آکبند بخره ، خوب این گوشی تروتمیزه و گارانتی هنوز شروع نشده ، هرکسی خواست بیاد ببینه ، فکر کنم اگر 630000 کسی بخواد بخره زیاد ضرر نکرده باشه ، چون نوعش قیمتش با نقشه مشخصه و یک کیف طرح اصلی هم من خودم براش گرفتم که خط نیفته ، کیفم تو جمهوری پیدا نکردم ، فقط تو پایتخت یکی داشت که 35000 میداد ، دوستانی که خریدارن E-Mail Bezanan و قیمتی هم که میخوانو بگن ، فقط خیلی تو سر مال نزنید .

من قصد جسارت نداشتم به نظرم هم این گوشی با این لوازم و نرم افزار ها تا همون 620 هم میرزه و قطعا صحبت شما رو نفی نمیکنم ;)

بالا