• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش I9300 Galaxy S III

miladiiiii

Registered User
لایک‌ها
6
داداش یه سر بزن به این سایت Samsung Galaxy S III mini i8190 آخه به نظر شما کسی بابت گوشیه کارکرده ای که نوش 1180 است 1050 میده حداقل 30 درصد کم کن من خریدارم.800 خریدارم.

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام
با سولای توی امضام تعویض داری ؟
اگر آره شرایط تعویض رو بپخ
اگر نه قیمت آخر آخرت رو برام بپخ
ممنون

پ.خ زدم

داداش خوب شما که نگفته بودید سلفون هست. وقتی خط و خش دیده میشه نباید پرسید؟؟؟؟ کسی نخواست بزنه تو سر جنس ولی شما خودت بودی گوشی که نوش 1160 هست رو 1050 با خط و خش میخریدی و هیچی نمیگفتی!!!!!
شرمنده داداش من در مقابل شما بزرگان جای صحبت کردن ندارم اما اینجا یا همین اینترنت جایی هست که دلالای واسطه حذف بشه و این وسط نه خریدار ضرر کنه و نه فروشنده ولی اینجا هم شده دلالی (البته منظورم اصلا شما نیستی) این کلا خصلت جماعت ماست که فقط منتظرا یه جایی اب گل الود ببینن برن ماهیگیری و گرنه تا همین چند وقت پیش که از این خبرا نبود همه میرفتن موبایل فروشی و گردن کج میکردن و طرف هم با کلی منت میگفت موبایل جعبش رو باز کنی 30 درصد کم میشه چه برسه به اینکه شما استفاده کردی اخرش 35 درصد کم میکرد و برمیداشت!!!!!!
ولی الان نمیدونم چی شده که همه تا جایی که جا داره میخان گرون بدن (بازم اصلا منظورم شما نیستی شما قیمتت بازم مناسب تر از بقیس) اما طرف فقط با خودش میگه من گرفتم 1400 به من چه که شده 1150 . اما خوب یکی نیست بگه ارزونی مال همه چیزه شما که اینو میبینی ارزون شده همونقد هم htc one (مثلا) که میخای اینو بفروشی بری بخری ارزون شده ولی دیگه کسی اینو نمیبینه موقع فروش یک چیزه موقع خرید یه چیز دیگه
معذرت میخام سرتونو به درد اوردم اما من قصد تو سر مال زدن نداشتم حرفمم سوالی بود موفق باشی داداش

رفیق منظوره منم شما نبودی من پاسخ شمارو طوری دیگه دادم متوجه شدم که منظورتون چیه!!! اون اقای بعدی که اومد تاپیک خراب کرد منظور قرار دادم اما باز خیالی نیست هرکسی هر انتقادی یا نظری داره بکنه مشکلی نیست رفیق این گوشی من نیست که بخوام براش حساسیت زیاد به خرج بدم
دوستان عزیز با گوشی های رده 500 600 تومنی هم معاوضه میکنه اون اقا فقط سالم وتمیز باشه تعمیر نشده باشه

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
داداش یه سر بزن به این سایت Samsung Galaxy S III mini i8190 آخه به نظر شما کسی بابت گوشیه کارکرده ای که نوش 1180 است 1050 میده حداقل 30 درصد کم کن من خریدارم.800 خریدارم.

فکر کنم اشتباه ادرس گذاشتی این مینی نیست رفیق!!!

دوستان عزیزان این قیمتی که فروشنده رو جنسش گذاشته من نذاشتم اگر گوشی خودم بود راه میومدم این قیمت هم یکم ایشون باز گفتند اگه مشتری واقعی باشه یکم تخفیف میدن البته قیمت به همراه گارد هست

vahiddigi

Registered User
لایک‌ها
52
رفیق منظوره منم شما نبودی من پاسخ شمارو طوری دیگه دادم متوجه شدم که منظورتون چیه!!! اون اقای بعدی که اومد تاپیک خراب کرد منظور قرار دادم اما باز خیالی نیست هرکسی هر انتقادی یا نظری داره بکنه مشکلی نیست رفیق این گوشی من نیست که بخوام براش حساسیت زیاد به خرج بدم
دوستان عزیز با گوشی های رده 500 600 تومنی هم معاوضه میکنه اون اقا فقط سالم وتمیز باشه تعمیر نشده باشه
قربونت داداش
پخ زدم داداش

vahiddigi

Registered User
لایک‌ها
52
دمت گرم داداش بهترین حرفو زدی:heart:....
داداش تو یکی از تاپیک ها قیمت 1080 گذاشته رو گوشیش بشش میگم نو گوشی شما 1050 میگه کمتر نمیدم میخوای بخر میخوای نخر.:eek:
واقعا زمونه بدی شده البته بحث تموم بشه بهتره تاپیک هم خراب نشه
آپپپ حساب کنین

MOH3NDiEGO

Registered User
لایک‌ها
4

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
سلام داداس گلم
گارانتی داره یا نه ؟؟؟