• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ipad3 white +64gb+4g+ios 7.1.2 jail broken بسیار تمیز!

alireza y

Registered User
لایک‌ها
59
ipad بسیار تمیزه و کاملا کم استفاده شده! ولی متاسفانه محافظ قبلیش یه چند تا خش(خش نیست یه حالت دیگه هست که فقط تو افتاب معلومه یعنی دستتون رو میکشید کاملا صافه!) روش انداخته چهار طرفش که نتونستم عکس بگیرم ازشون!(focus نمیکرد روشون!) یک سر سوزن هم بقل دوربینش و کنار جای سوزن سیم کارتش داره که بسیار ریز هستش!(معلوم نیستش!)از نظر باطری و ..... هم کاملا سالم!(پریزه شارژر هم یکمی کج هست!)اینم از همه توضیحات دستگاه من کاملا صادقانه!;)
همین باعث شد یه محافظ جدید براش بگیرم که شد 135 هزار تومن!(یه محافظ ال سی دی هم روشه که حباب دورش هست پس این مفت کلا!)
لینکش:
http://www.digikala.com/Product/DKP-34570/Zenus-Smart-Folio-Cover-For-New-iPad-Series-2,3,4/کاور-هوشمند-زیناس-فولیو-مناسب-برای-آیپد-های-نسل-2،-3،-4
عکس:
oa3tzb2p3gf09arfsfwm.jpg

1wpw2dr53t49n91tniyx.jpg

if3ys5ko63iqm6bcx2jr.jpg

9kdi58qxpkbi6h9xccqd.jpg

dlzkk3e4t9lz54gi0lt5.jpg

منصرف شدم!

Last edited:

alireza y

Registered User
لایک‌ها
59
دوستان خوشحال میشم قیمت های پیشنهادیتون رو بشنوم!
به نظرم اونقدری تمیز و اون چیزایی که گفتم کوچیک هست که 1500 بیرزه!
خوشحال میشم نظرتتون رو بشنوم!

aQoa

Registered User
لایک‌ها
140
قیمت آخرتون

Last edited:

alireza y

Registered User
لایک‌ها
59
دوستان محض اطلاع این اطلاعاتی که بالا دادم اونقدری کوچیک بودن که فقط موقعی فهمیدمشون که میخواستم عکس بگیرم!
یعنی به هیچ عنوان معلوم نیستن!کلا 5 دفعه کاور از روش برداشته شده و اون علایم هم خود کاور انداخته!(کاور قبلیش BELK بود که اگه خواستین عکسشم میزارم!)
به هر حال دوستان الان IPAD 2 رو دارن با این قیمت میفروشن(تو همین فروم)(IPAD3 صفحه رتینا داره و پردازندش بسیار قویتر و دوربین و نگهداری شارژش خیلی بهتر از 2 هست!) اگه تا چند روز دیگه مشتری پیدا نشه پشیمون میشم چون قیمتم کاملا عالیه!(حداقل به نظر خودم عالیه!)
تصمیم داشتم قیمت رو 1450 بکنم ولی وقتی اگهی فروش های دیگه رو دیدم کاملا منصرف شدم!
این کاور جدیدش هم ZANIO هست تو AMAZON 50 دلار هست!

makamrany

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام داداش من دوشنبه هفته پیش پدرم برام از آلمان یه گلکسی تب 3 10.1 اینچ آورد منم بازش کردم و واسش کیف و قابو برنامه اینا خریدم میخواستم بدونم آیا با این دستگاه 10.1 اینچی ما تعویض میکنید من 150 الی 300 سر هم میدم

alireza y

Registered User
لایک‌ها
59
سلام داداش من دوشنبه هفته پیش پدرم برام از آلمان یه گلکسی تب 3 10.1 اینچ آورد منم بازش کردم و واسش کیف و قابو برنامه اینا خریدم میخواستم بدونم آیا با این دستگاه 10.1 اینچی ما تعویض میکنید من 150 الی 300 سر هم میدم
خیر متاسفانه.
قصد تعویض ندارم.

بالا