• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش iphone 2G خراب

nes-93

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام

یک ایفون 2 که با سیدیا اپدیت شده و دیگه بالا نیومد علادین بردم برا تعمیر اما درست نشد . فقط خود گوشیه جعبه و باقی قضایا رو هم نداره....
قیمت هم 100 در نظر میگیرم.

7.jpg4.jpg

roozbehar

Registered User
لایک‌ها
12
دوست عزیز میشه توضیح بدی منظور از بالا نیومدن چی هست ؟
روشن نمیشه یا اینکه رفته تو ریکاوری مد ؟

15619

Registered User
لایک‌ها
31
:rolleyes::rolleyes:

Last edited:

M.iphone

Registered User
لایک‌ها
833
اگه علاالدین زیر دست تعمیر کار رفته پس دیگه فاتحه

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
داداش مشکل دقیق گوشی + قیمت آخرت رو پ.خ کن
بنده هم خریدارم...

erfan.barca

Registered User
لایک‌ها
16
اگه علاالدین زیر دست تعمیر کار رفته پس دیگه فاتحه
تو علاالدین آدمای نادان هم زیادند . یه Xperia mini داشتم که مشکل بک داشت قبلا . هرجا می بردم می گفتند باید تاچ عوض بشه . می گفتم برو بابا (چون می دونستم نرم افزاری حل میشه تو XDA خونده بودم) تا بالاخره یه جا تو اون پاساژ درندشت پیدا شد که حرفه ما رو تایید کرد و درست شد .

nes-93

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
عزیزان بالا گفتم که دستگاه رفته تعمیر حتما باز شده والا من با برنامه سیدیا اپدیتش کردم و کلا خاموش شد علاالدین گفت با رستور درست میشه که اونم تا یه جایی میرفت و روی سیب اپل بکل خاموش میشد در هر صورت
تعمیر کار نتونست درستش کنه تا جایی که من میدونم حداقل تا جایی که دست من بود صفحه و تاچش و دکمه ها در پشت انتن و دوربین و در سیم کارت سالم بودن تضمینی در مورد درست شدنش ندارم در هر صورت به اولین پیشنهاد 100 فروخته میشه

jk2

Registered User
لایک‌ها
4
سلام داداش.من یه 2جی دارم که ال سی دیش شکسته.سمنانم فردا صبحم قراره برم تهران علاالدین درس کنم.گفتم امشب یه سر به اینترنت بزنم که پست شمارو دیدم.من 100 خریدارم.ال سی دیش سالمه؟من فقط ال سی دیو یه فلت ولوم برام مهمه.همین.دمت گرم.

15619

Registered User
لایک‌ها
31
عزیزان بالا گفتم که دستگاه رفته تعمیر حتما باز شده والا من با برنامه سیدیا اپدیتش کردم و کلا خاموش شد علاالدین گفت با رستور درست میشه که اونم تا یه جایی میرفت و روی سیب اپل بکل خاموش میشد در هر صورت
تعمیر کار نتونست درستش کنه تا جایی که من میدونم حداقل تا جایی که دست من بود صفحه و تاچش و دکمه ها در پشت انتن و دوربین و در سیم کارت سالم بودن تضمینی در مورد درست شدنش ندارم در هر صورت به اولین پیشنهاد 100 فروخته میشه

داداش خبری نیست

Last edited:

narij

Registered User
لایک‌ها
3
دوست من حیفه نفروش این راحت درست میشه کسی که برات اومده درست کنه این کاره نبوده.اگه رشت هستی یا کسی رو رشت داری بیار برات مجانی درست میکنم وجاش مارو فقط دعا کن اگه رشتم نیستید بیا توی سایت راهنماییت میکنیم که درست کنی چیز خاصی نیست که ممکنه هزار تا چیز دیگه باشه!اول تمام راه های نرم افزاری رو تست کن خودت بعد برو سمت سخت افراری و فروش ...

mrsalar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
salam dadash in mojudee??? age mojude ye etela bede man tamas begiram bahat

roozbehar

Registered User
لایک‌ها
12
رفیق یه 5 روز دیگه صب میکردی تاپیک یه ساله میشد بیشتر حال میکردیم

alihajjari116

کاربر تازه وارد