• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش iphone 4s 16 مثل آكبند يا تعويض با گوشياي ارزون تر

esinig

Registered User
لایک‌ها
654
اولا من برای استارتر نوشتم ناراحت نشه و ایشون ههم پست بنده رو دیدند و پاسخی ندادند دیگه از قدیم هم گفتند ادم زنده وکیل نمیخواد
اما درباره صحبتهای شما:
http://forum.persiantools.com/t371632.html
فروش iphone 4s 64g سفید،فوق العاده تمیز،در حد آک - سايت تخصصي موبايل
شما دیگه گرون فروشی میکنید مشکل من نیست و جالبتر اون فردی که حاضر هست 2100 بده 32 گیگ 4 اس بخره(با این بودجه راحت میتونه یه ایفون5 دست دو بخره)
البته من این حرف شما رو بیشتر مزاح فرض کردم تا واقعیت
صحبت من دوستانه بود چون استارتر چند جا دیدم پست زده احساس کردم تو فشار هست و بهتره تا قیمتها بیشتر از این افت نکرده یه قیمت مناسب بزنه تا فروش بره
شما هم بهتره یاد بگیرید وقتی کسی با شما صحبتی نکرده طرف مقابل رو مخاطب قرار ندید
ممنون از راهنماییت عزیز اما میتونستی اینو توی پخ بگی
در ضمن اینجا محمد و خیلی از دوستان دیگه از رفیق هم ب هم نزدیک تریم و هرجا ک نیاز باشه ب کمک هم میرسیم
از اون گذشته اگه دقت کنین دقیقا اون زمانی ک من جواب نفر قبل شما رو دادم شما ÷ست دادین و اصلا پست شمارو ندیدم!
در هر صورت ممنون ک ب فکر ما بودین
اما در مورد قیمت فقط بگم 4س های ک پک قدیم هستند قیمتشون خیلی باتره اینو من نمیگم بپرسین از اونایی ک خیلی از ما وارد تر هستند
http://forum.persiantools.com/t258956-page25.html#post6775932
میلاد خودش فروشندس و میگه 300 گرون تر هستند
ضمنا 4س محمد هم عین آک هست هم پک قدیم(عین گوشی من)
بهتره این موضوع بسته شه
ممنون

hooman_s

Registered User
لایک‌ها
0
اپ واسه داداش گلم متاسفانه پولم نمیرسه وگرنه حتما می گرفتمش گوشی حرف نداره

pari22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
196
دوستان قيمت خيلي مناسبه اميدوارم هرچه زودتر يه مشتري واقعي، دست به جيب براش پيدا بشه:rolleyes:

G A L A X Y

Registered User
لایک‌ها
71
سلام . بنده با آقا احسان گل به توافق رسیدیم و مبلغ هم واریز گردید به حسابشون و قرار شد فردا ارسال کنند . خود آقا احسان هم میتونن بیان تایید کنند ..

esinig

Registered User
لایک‌ها
654
سلام . بنده با آقا احسان گل به توافق رسیدیم و مبلغ هم واریز گردید به حسابشون و قرار شد فردا ارسال کنند . خود آقا احسان هم میتونن بیان تایید کنند ..
بله دوستای گل
گوشی به ایشون فروخته شد
ایشالا مبارکش باشه و خیرشو ببینه
فردا صبح واسشون ارسال میشه

بالا