ARIYAN0000
Registered User
- نوشتهها
- 2,952
- لایکها
- 162
سلام
این گوشی 3 ماه کار کرده برا کسی خریدم متاسفانه نتونسته باهاش کار کنه حالا هم قصد فروش داره ولی خوب خودم براش جیل کردم و گوشی فول برنامه هست آنلاک فکتوری هست
از اول پشت و روش اسکرین پروتکتر زدم براش کلا گوشی تمیزه ولی یه خوردگی کوچیک تو نوار پایینی گوشی هست که نمیدونم چکارش کرده این طوری شده دکمه هومش خیلی آک مونده چون همش بصورت نرم افزاری زفایر کار کرده و کلا گوشی خیلی آک مونده
فقط اون یه مقدار خوردگی موجوده
32 گیگ هست مشکی پارت نامبر کانادا ایرفونش هم همینطوری که تو عکس میبینید دست نخورده
خیلی گوشی کم شارژ شده
قیمت هم الان نو رو خیلی مفت بچه ها گذاشتن 1540 ولی تو بازار 1600 -1590 هست
قیمت رو من 1400 میزارم با در نظر گرفتن اون خوردگی
معامله هم ترجیح میدم حضوری در تهران انجام بشه که دیگه حرفی توش نباشه شهرستان هم کسی بخواد ارسال پس از واریز وجه ولی اولویت با دوستان تهرانی
به هم زدن نظم تاپیک ممنوع
فقط خریدارا بیان وسط
قیمت ها هم پی ام کنید
اسپم به منظور به هم زدن تاپیک هم ممنوع
اینم عکسا:

مشاهده پیوست 127369مشاهده پیوست 127370
این گوشی 3 ماه کار کرده برا کسی خریدم متاسفانه نتونسته باهاش کار کنه حالا هم قصد فروش داره ولی خوب خودم براش جیل کردم و گوشی فول برنامه هست آنلاک فکتوری هست
از اول پشت و روش اسکرین پروتکتر زدم براش کلا گوشی تمیزه ولی یه خوردگی کوچیک تو نوار پایینی گوشی هست که نمیدونم چکارش کرده این طوری شده دکمه هومش خیلی آک مونده چون همش بصورت نرم افزاری زفایر کار کرده و کلا گوشی خیلی آک مونده
فقط اون یه مقدار خوردگی موجوده
32 گیگ هست مشکی پارت نامبر کانادا ایرفونش هم همینطوری که تو عکس میبینید دست نخورده
خیلی گوشی کم شارژ شده
قیمت هم الان نو رو خیلی مفت بچه ها گذاشتن 1540 ولی تو بازار 1600 -1590 هست
قیمت رو من 1400 میزارم با در نظر گرفتن اون خوردگی
معامله هم ترجیح میدم حضوری در تهران انجام بشه که دیگه حرفی توش نباشه شهرستان هم کسی بخواد ارسال پس از واریز وجه ولی اولویت با دوستان تهرانی
به هم زدن نظم تاپیک ممنوع
فقط خریدارا بیان وسط
قیمت ها هم پی ام کنید
اسپم به منظور به هم زدن تاپیک هم ممنوع
اینم عکسا: