punisher_2008
Registered User
- نوشتهها
- 2,825
- لایکها
- 602
فروخته شد به کاربر ahmadviva
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
با سلام.
یک عدد Iphone 6 16gig سفید رنگ موجود است.
کابل شارژر گوشی خراب شده. بقیه لوازم سر شارژر ، هندزفری کاملا سالم و فابریک هستند .( گوشی بدون کابل ارسال میشود)
گوشی از نظر ظاهری بسیار تمیز و فاقد ضربه دیدگی یا موردی هست. چون گوشی مال خودم نبوده 72 ساعت کامل دست گرفتم
تا از سلامت اطمینان پیدا کنم.
لازم به ذکر است روی نمایشگر 4 3 مورد خش بسیار بسیار کم رنگ ک به زحمت توی نور ، زاویه بگیرید هست. این واقعا ذره بینی هست و واقعا به سختی و دقت بسیار زیاد قابل رویت است.(این مورد رو اگه مطرح نمیکردم مطمئنن تا ماها شاید متوجه نمیشد کسی، یعنی خیلی نا محسوس است )
تصاویر گوشی میتونید ملاحضه کنید از همه زاویه ، تصاویر کاملا با کیفیت گرفته شده
لازم به ذکره فروش در خارج از فروم در جریان است.
شرایط معامله هم مثل همیشه واریز کامل وجه و ارسال کالا
قیمت پایه: 1.700
ارسال رایگان به پست پیشتاز
زیر پایه مقدور نیست به هیچ وجه
به بالاترین پیشنهاد فروخته میشه
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
با سلام.
یک عدد Iphone 6 16gig سفید رنگ موجود است.
کابل شارژر گوشی خراب شده. بقیه لوازم سر شارژر ، هندزفری کاملا سالم و فابریک هستند .( گوشی بدون کابل ارسال میشود)
گوشی از نظر ظاهری بسیار تمیز و فاقد ضربه دیدگی یا موردی هست. چون گوشی مال خودم نبوده 72 ساعت کامل دست گرفتم
تا از سلامت اطمینان پیدا کنم.
لازم به ذکر است روی نمایشگر 4 3 مورد خش بسیار بسیار کم رنگ ک به زحمت توی نور ، زاویه بگیرید هست. این واقعا ذره بینی هست و واقعا به سختی و دقت بسیار زیاد قابل رویت است.(این مورد رو اگه مطرح نمیکردم مطمئنن تا ماها شاید متوجه نمیشد کسی، یعنی خیلی نا محسوس است )
تصاویر گوشی میتونید ملاحضه کنید از همه زاویه ، تصاویر کاملا با کیفیت گرفته شده
لازم به ذکره فروش در خارج از فروم در جریان است.
شرایط معامله هم مثل همیشه واریز کامل وجه و ارسال کالا
قیمت پایه: 1.700
ارسال رایگان به پست پیشتاز
زیر پایه مقدور نیست به هیچ وجه
به بالاترین پیشنهاد فروخته میشه
Last edited: