• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش Iphone5 16 GIG Unlock Factory پارت نامبر USA

rezajh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان،
یکی از اقوام از امریکا ۲ تا آیفون ۵ مشکی آورده برای فروش.

IMG_20121120_183654.jpg

قیمت هم به من گفتن بزارم ۱۰۰۰ دلار چون دلار لازم هستن و میخوان که دوباره برگردن امریکا.
قیمت هم به این دلیل ۱۰۰۰ دلار گذاشتن چون الان آیفون آنلاک فاکتوری تو خود امریکا کمیابه و بازار سیاه درست شده براش که میتونید با یه سرچ ساده تو اینترنت خودتونم ببینید.
دوستان حواسشون باشه که این آیفون ها پارت نامبر usa هستش و مثل این آیفون های دوبی نیست که به عنوان مثال facetime ندارن.
-----------------------------
هر دوتاش فروخته شد خارج از تاپیک.

Last edited:

l-lamidreza

Registered User
لایک‌ها
78
دوست عزیزم در حال حاضر دلار در بهترین حالت بین 2605 تا 2750 معامله میشه ... 1000 دلار برای این گوشی معادل 2.659 تا 2.750 تومن هست که در حال حاضر فیمت 16 گیگ انلاک فکتوری کف قیمتش امروز 2490 در پایتخت بوده ...

پیشنهاد میکنم تو قیمتتون تجدید نظر کنید ...

mohamadreza10

Registered User
لایک‌ها
1
دوست عزیز الان امروز قیمت ایران هسته 5 16 گیگ 2680 بعد این میخاد 2800 بده من 700 دلار خریدارم

Hosein61t

Registered User
لایک‌ها
1,417
دوست عزیز الان امروز قیمت ایران هسته 5 16 گیگ 2680 بعد این میخاد 2800 بده من 700 دلار خریدارم

خب اگر قیمت دلار رو 2700 در نظر بگیریم ، 700 دلار کمتر از 1900 میشه!!!!!!!!!!!
چه جوری حساب کردی که 700 دلار گفتی؟

rezajh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

دوست عزیزم در حال حاضر دلار در بهترین حالت بین 2605 تا 2750 معامله میشه ... 1000 دلار برای این گوشی معادل 2.659 تا 2.750 تومن هست که در حال حاضر فیمت 16 گیگ انلاک فکتوری کف قیمتش امروز 2490 در پایتخت بوده ...

دوستان عزیز همون همون جور که گفتم من هیچ دخالتی تو قیمت گذاری ندارم و خودشون تصمیم گرفتن این قیمت بزارن!

i o s

Registered User
لایک‌ها
211

حمیدرضا جان و حسین آقا شما حاضرید همین گوشیرو 900 دلار بخرید؟ بسمالله توجه کردید سلفونش باز شده یا من اینطوری میبینم.
من 750 دلار خریدارم.اگر چشمام درست دیده باشه.
جفتشم 1500 دلار خریدارم.

ehsan_rabani

Registered User
لایک‌ها
644
همین دیگه... سلفون که باز شده... به احتمال زیاد واسه این بوده که از گمرک رد کردن...
_
استارتر عزیز توجیح کن اون قوم تون رو بگو با این قیمتا که امکان نداره فروش بره دوست ه عزیز...
اگه قیمت ه معقول داشتن من هم 2 تاش رو خریدارم. برام پ خ کن لطفا"

rezajh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
حمیدرضا جان و حسین آقا شما حاضرید همین گوشیرو 900 دلار بخرید؟ بسمالله توجه کردید سلفونش باز شده یا من اینطوری میبینم.
من 750 دلار خریدارم.اگر چشمام درست دیده باشه.
جفتشم 1500 دلار خریدارم.

همین دیگه... سلفون که باز شده... به احتمال زیاد واسه این بوده که از گمرک رد کردن...
_
استارتر عزیز توجیح کن اون قوم تون رو بگو با این قیمتا که امکان نداره فروش بره دوست ه عزیز...
اگه قیمت ه معقول داشتن من هم 2 تاش رو خریدارم. برام پ خ کن لطفا"
این که میگید سلفونش باز شده برای اینه که همون جور که گفتم، تو امریکا الان خود اپل موجود نداره و ایشون از سایت ebay خریدن. برای اینکه از سایت ebay براشون ارسال بشه باید بسته بندی چک میشده که وسائل کامل تو بسته بندی باشه!
دوستان هم اگه میبینن که قیمت بالاست، کسی زورشون نکرده که حتما از بنده بخرن، برن از همون پایتخت بخرن. کسی که آیفون باز باشه فرق پارت نامبر usa و دوبی رو میدونه.
من بیشتر هدفم فروش به دست و مصرف کننده هست،کسی که الان دلار داشته باشه خیلی بدردش میخوره این گوشی،چون دلار فعلا همین جوری داره میاد پایین و اصلا ضرر نمیکنه!

peyman_mob

Registered User
لایک‌ها
111
کسی که آیفون باز باشه فرق پارت نامبر usa و دوبی رو میدونه.
من بیشتر هدفم فروش به دست و مصرف کننده هست،کسی که الان دلار داشته باشه خیلی بدردش میخوره این گوشی،چون دلار فعلا همین جوری داره میاد پایین و اصلا ضرر نمیکنه!

فقط محض اطلاع، آیفون5 هنوز رسما تو امارات عرضه نشده واسه همین پارت نامبر امارات نداریم.اون 4sه

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
اينا باز شدن ؟ سلفونشون كو ؟
قيمت امروز ٢٤٥٠ بود براي اك پارت امريكا
اگه حتي سلفونشم باز شده باشه درصدي ازش ميوفته
قيمت اخرشو به من بگيد ريالي نه دلاري

Sent from my iPhone 4s using Tapatalk

hosseinhajian

Registered User
لایک‌ها
159
من 850 دلار فردا یکیشو میخوام
فکرم نکنم بیشتر از این کسی ازت بخره اینجا
همین امروز واسه دوستم 2480 خریدم 1000 دلار خیلی زیاده

ho33einf

Registered User
لایک‌ها
34
این که میگید سلفونش باز شده برای اینه که همون جور که گفتم، تو امریکا الان خود اپل موجود نداره و ایشون از سایت ebay خریدن. برای اینکه از سایت ebay براشون ارسال بشه باید بسته بندی چک میشده که وسائل کامل تو بسته بندی باشه!
دوستان هم اگه میبینن که قیمت بالاست، کسی زورشون نکرده که حتما از بنده بخرن، برن از همون پایتخت بخرن. کسی که آیفون باز باشه فرق پارت نامبر usa و دوبی رو میدونه.

1نکته میگم اونم اینه که فعلا پارت نامبر اماراتاصلا تولید نشده پس حرف شما درست نیست. بعد هم فرقی بیت امارات و باقی جا ها نداره. تا حالا حسابی هم ایفون بازی کردم

aliseyedi

Registered User
لایک‌ها
341
به ريال بفروشي خودت دلارش كني به نفعته دادا. دلار هي بالا پايين ميشه نميشه باهاش معامله كرد.

s_mina_1369

همکار بازنشسته ، کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
3,146

سایت ebay
اینقدر حالا کارش تقلبی شده که بخواد چک کنه ببین وسایل کامل هست باز کنه پلمپ را داداش این حرفا چیه
بارها خرید شده پلمپ تحویل دادن

rezajh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان زیر ۱۰۰۰ دلار فروخته نمیشه چون ضرر کامله!
میتونید برید از همون جایی که قیمت دارید خرید کنید.
شب خوش.

iphone

Registered User
لایک‌ها
188

!!!!!!!!!!!!!!!
داداش پارت امریکا بهت میدم 2480 اک
شمام دلت خوشه ها
باز شده رو 1000 دلار!!

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470
دوستان زیر ۱۰۰۰ دلار فروخته نمیشه چون ضرر کامله!
میتونید برید از همون جایی که قیمت دارید خرید کنید.
شب خوش.

آقا اینجا رو ببین گذاشته 2580، شما هم داری گرون میدی. الان 32GB این قیمت هست، حتی اگه تا 2 هفته پیش می تونستی بیاری قیمت مدنظرت می شد بفروشی ولی با این وضعیت که هم دلار یه ثبات نسبی پیدا کرده و هم قیمت

آیفون 5 داره میاد پایین کسی با این قیمت نمی خره ازت و هر روز هم که صبر کنی قیمت پایینتر هم میاد!

Last edited:

SHOPING

Registered User
لایک‌ها
313
درسته
قيمت ها در حال سقوط هست

بالا