• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش iPod Touch 5th Generation - 32GB

punisher_2008

Registered User
لایک‌ها
602
فروخته شد به کاربر Hossein.zm

به سلام..
یک عدد iPod Touch 5th Generation - 32GB دسته دوم برای فروش موجود است.
فاقد کارتن و شارژر و هندزفری
دارای ایکلود
نسخه IOS 9.1
وظعیت سالم و ظاهر نسبتا تمیز در تصاویر مشخص است دارای خط و خش و پریدگی هایی میباشد در تصاویر مشخص هستند اگر نیاز به تصاویر بیشتری است بفرمایید تا قرار دهم.
روی نمایشگر خط و خش میباشد ک البته با نصب گلس یا محافظ کامل قابل پوشش میباشد.
این دیوایس برای من نیست ولی از وضعیت ظاهری و.. معلومه تا حالا باز و یا تعمیر نشده.

کاملا مناسب برای مصرفه کننده ،جهت تجربه سیستم عامل IOS با هزینه کم ، مناسب بازی و نرم افزار و...

شرایط معامله:
قیمت پایه : 250/000 تومان
هزینه ارسال بر عهده خودم میباشد ( حدود 10 تا 15ت میشه)
زیر پایه فروخته نمیشود
شرایط معامله واریز کامل وجه و ارسال کالا با پست پیشتاز

در صورت نیاز شماره بنده 09219521348 از طریق واتس اپ و تلگرام در خدمت هستم.

photo_2016-05-15_18-42-37.jpg photo_2016-05-15_18-42-40.jpg photo_2016-05-15_18-42-18.jpg photo_2016-05-15_18-42-24.jpg photo_2016-05-15_18-43-10.jpg photo_2016-05-15_18-42-28.jpg photo_2016-05-15_18-43-28.jpg photo_2016-05-15_18-43-39.jpg

Last edited:

k.pax

Registered User
لایک‌ها
313
خریداری شد :)
با تشکر از استارتر تاپیک ...

punisher_2008

Registered User
لایک‌ها
602
خریداری شد :)
با تشکر از استارتر تاپیک ...
با سلام
توسط ایشون به مبلغ ۲۳۰ت مذاکره شده و قرارشد تا عصر واریز فرمایند..
اگر از دوستان کسی پیشنهاد بالاتر از ایشون دارند تا قبل از انجام واریز توسط ایشان در خدمتم..
بعد از واریز دیگه مال ایشان است....
دقت کنید گفتم بیشتر از پیشنهاد ایشان.(حداقل گام افزایشی ۱۰/۰۰۰تومان)

Sent from my Teclast X80 Plus Dual OS

k.pax

Registered User
لایک‌ها
313
جالبه با یکی معامله میشه ... معامله بسته میشه بعد میگن گام افزایشی ... نمیدونم اگر مزایده بود چرا پس دوروزه مارو سر کار گذاشتن ...
مردم مسخره شما نیستن که ...

kingdom Of Heaven

Registered User
لایک‌ها
332
جالبه با یکی معامله میشه ... معامله بسته میشه بعد میگن گام افزایشی ... نمیدونم اگر مزایده بود چرا پس دوروزه مارو سر کار گذاشتن ...
تاپیک نوشته فروش
ولی جالبه پست سوم میشه مزایده :confused:

punisher_2008

Registered User
لایک‌ها
602
سلام...
دوست عزیز هیچ معامله ای با شما انجام نشده بود... شما به قیمت کمتر از قیمت پایه خواستید همینطور یکم کسر بودجه هم داشتید ک بنده گفتم مشکلی نیست بعدا اون کسری رو بپردازید مبلغ زیادی نیست و در هامان تلگرام گفتم خدمت شما اگر الان واریز فرمایید یا هر موقعی ک واریز کنید ایپاد مال شما . شما فرمودید فردا عصر واریز میکنم منم گفتم اوکی تا فردا عصر اگر کسی بیشتر نخواست قبلش هماهنگ کنید اگر موجود بود میگم واریز فرمایید..
دلیلشم خدمتشون عرض کردم بارها و بارها شده بنده چندساله اینجا معامله میکنم. طرف میاد کلی چت میکنه همه چیز اوکی میگه فردا واریز میکنم و من روی حساب حرف کاربر مشتریان دیگر رو رد میکنم اما فرداش یا پاسخ نمیدن یا به بهانه های دیگر شانه خالی میکنند یا مورد بهتری رو پیدا کردن یا...
برای همین تا زمانی ک شخص واریز نکرده باشه معامله از نظر بنده تمام شده نیست...

تمام این حرفهارو بنده هامان شب هم به خودشون زدم...
صبحش کاربر بالایی ک ذکر کردم ایپاد رو خریده هماهنگ کرد و مبلغ رو واریز و در ضمن به پیشنهاد بیشتر از مبلغ ایشون هم‌ خریداری کردن و اگر ازشون سوال کنید بهشون گفتم کاربر ایکس به مبلغ ۲۳۰ت خواستن و هنوز واریز نکردن اگر شما بیشتر خواستین من در خدمتم. ایشون گفتن ۲۳۵ت. بنده گفتم ۵ت گام افزایشی مورد قبولی نیست و در نهایت ۲۴۰ت واریز و خریداری کردن.

Sent from my HUAWEI GRA-UL10 using Tapatalk

punisher_2008

Registered User
لایک‌ها
602
تاپیک نوشته فروش
ولی جالبه پست سوم میشه مزایده :confused:
ببینید دوست عزیز قیمت پایه و مد نظر ۲۵۰ت است..
اگر کسی به قیمت مد نظر خریداری میکرد (۲۵۰ت) و بعد از واریز سریعا تاپیک بسته میشد..
یکی از کاربران پیشنهاد ۲۳۰ دادن گفتم مشکلی نیست گفتن فردا عصر واریز میکنم و خدمتشان گفتم اگر کسی پیشنهاد بیشتری ندهد و فروخته نشده بود به روی چشم. اگر الان واریز کنید ک الان تاپیک رو میبندیم. فرمودن الان دیروقته و... گفتم باشه قبل از واریز استعلام بگیرید...
ک فرداش قبل از واریز توسط ایشون عرض کردم کاربر دیگری قصد خرید کردن گفتن ۲۳۰ت و گفتم کاربر دیگری به این قیمت خواستن... پیشنهاد بالاتر من در خدمتم . (همه ی اینها مکتوب است در صورت لزوم‌میتونم ارائه بدم) گفتن ۲۳۵ت . گفتم ۵ت مبلغ معقولی برای گام افزایشی نیست و‌در نهایت ۲۴۰ خریداری و واریز کردن...

k.pax

Registered User
لایک‌ها
313
ببینید دوست عزیز قیمت پایه و مد نظر ۲۵۰ت است..
اگر کسی به قیمت مد نظر خریداری میکرد (۲۵۰ت) و بعد از واریز سریعا تاپیک بسته میشد..
یکی از کاربران پیشنهاد ۲۳۰ دادن گفتم مشکلی نیست گفتن فردا عصر واریز میکنم و خدمتشان گفتم اگر کسی پیشنهاد بیشتری ندهد و فروخته نشده بود به روی چشم. اگر الان واریز کنید ک الان تاپیک رو میبندیم. فرمودن الان دیروقته و... گفتم باشه قبل از واریز استعلام بگیرید...
ک فرداش قبل از واریز توسط ایشون عرض کردم کاربر دیگری قصد خرید کردن گفتن ۲۳۰ت و گفتم کاربر دیگری به این قیمت خواستن... پیشنهاد بالاتر من در خدمتم . (همه ی اینها مکتوب است در صورت لزوم‌میتونم ارائه بدم) گفتن ۲۳۵ت . گفتم ۵ت مبلغ معقولی برای گام افزایشی نیست و‌در نهایت ۲۴۰ خریداری و واریز کردن...

شما بازم دارید میگید قیمت پایه اگر واریز میکرد ... عزیز اینجا قوانین داره . وقتی شما اینجا فعالیت میکنی پس باید طبق قوانین پیش بری ... این طور که که چون نظر شما اینه تا وقتی واریز نکرده خریدار شما با یکس دیگه بری سر معامله ... این چطور معامله ای ... من ساعت 11:30 شب کجا برم پول واریز کنم ... درضمن صبح ساعت 9:30 پیامک دادم گفتم برم واریز کنم شمام گفتی نه صبر کن چرا که اون خریدارم هنوز واریز نکرده بود بلکه به خاطر مبلغ بیشتر این حرف رو زدید از اونجایی که ساعت 1:37 دقیقه گفتید فروخته شده در جالی که به من ساعت 10 گفتید فروش رفته ... اگر همون موقع واریز کردن شما اینجا بعد 4 ساعت اعلام کردید ....
در هر صورت وقتی با یکی صحبت میشه و معامله بسته میشه دیگه صحبت کردن و وارد معامله شدن با شخص دیگه درست نیست مگ اینکه مزایده باشه ... ربطی هم نداره کمتر از پایه باشه یا نه چون معامله تمام شده بود ...
ما که راضی نبودیم ... امیدوارم برای خودتونم همچین موردی پیش بیاد تا متوجه بشید ...

punisher_2008

Registered User
لایک‌ها
602
شما بازم دارید میگید قیمت پایه اگر واریز میکرد ... عزیز اینجا قوانین داره . وقتی شما اینجا فعالیت میکنی پس باید طبق قوانین پیش بری ... این طور که که چون نظر شما اینه تا وقتی واریز نکرده خریدار شما با یکس دیگه بری سر معامله ... این چطور معامله ای ... من ساعت 11:30 شب کجا برم پول واریز کنم ... درضمن صبح ساعت 9:30 پیامک دادم گفتم برم واریز کنم شمام گفتی نه صبر کن چرا که اون خریدارم هنوز واریز نکرده بود بلکه به خاطر مبلغ بیشتر این حرف رو زدید از اونجایی که ساعت 1:37 دقیقه گفتید فروخته شده در جالی که به من ساعت 10 گفتید فروش رفته ... اگر همون موقع واریز کردن شما اینجا بعد 4 ساعت اعلام کردید ....
در هر صورت وقتی با یکی صحبت میشه و معامله بسته میشه دیگه صحبت کردن و وارد معامله شدن با شخص دیگه درست نیست مگ اینکه مزایده باشه ... ربطی هم نداره کمتر از پایه باشه یا نه چون معامله تمام شده بود ...
ما که راضی نبودیم ... امیدوارم برای خودتونم همچین موردی پیش بیاد تا متوجه بشید ...
دوست عزیز شما باز دارید حرف خودتون رو میزنید..
بنده شماره کارت رو فرستادم صبحش ولی پشت بندش درجا بهتون اس دادم ک واریز نکنید ک شخص دیگری واریز رو انجام دادن.... اون شب هم کلی شما چت کردید عرض کردم تا زمانی ک شما واریز نکنید معامله در جریان هست و بنده به دلیلی ک در پست قبلی گفتم اگر مشتری پیشنهاد بیشتری بخواد و دست به نقدتر باشه با ایشون معامله میکنم. عرض کردم اگر الان واریز کنید ک تاپیک بسته هست اگر کسی ۵۰ت هم بیشتر پیشنهاد بده کاری نمیشه کرد... اون بنده خدا هم عرض کردم اول به قیمت شما خواستن ک‌من گفتم شخص دیگری به این مبلغ میخوان... و ایشون مبلغ بالاتری رو پیشنهاد کردن و سریع هم واریز رو انجام دادن..

در ضمن هامون شب تمام این موارد رو هم به خودشون گوشزد کردم در تلگرام.. ک دلخوری پیش نیاد... فکر‌کنم کاملا به خاطر دارید....

به هرحال معامله تموم شده و ایپاد فروخته و ارسال شده‌.. شما هم سر خرید این کلی وقت برای واریز و خرید داشتید و‌خودتون دست دست کردید در صورتی ک بنده سر قیمت و اون کسری بودجه ک البته خیلی ناچیز بود هم حتی باهاتون کنار امدم.. الانم ک طلبکارم هستید...

در مورد اینکه ساعت ۱۰ به شما گفتم فروخته شده و در سایت ساعت ۱نیم زدم یعنی امکان نداره اون لحظه بنده به سیستم دسترسی نداشته باشم؟؟؟

punisher_2008

Registered User
لایک‌ها
602
بنده دسته کم بالا ۱۰۰مورد معامله داشتم اینجا به خودشونم عرض کردم بارها و بارها شده شب با یکی سر فروش توافق میکنی طرف میگه فردا واریز میکنم و شما روی حساب حرف اون کاربر بقیه رو‌ رد میکنید.. فردا میبینید یا طرف جوابتو نمیده. یا میگه مورد بهتری پیدا شده. فلان کاربر ارزانتر داره میده. مشکلی پیش امده و..... این موارد زیاد هست ک بنده بهش برخوردم...
همین حرف رو بهشون زدم... گفتم الان واریز بفرمایید تاپیک بسته و معامله تمومه و گفتند دیروقته فردا عصر واریز میکنم... دقیقا عرض کردم تا زمانی ک واریز نکنید معامله از نظر بنده تمام نشده. قبل واریز استعلام بگیرید بعد واریز کنید..

به هرحال معامله تمام شده و‌بنده کاری از دستم بر نمیاد و‌ جنس مورد نظر فروخته شده‌..

بالا