m.hack3r
Registered User
با سلام خدمت دوستان
یکعدد اسپیکر JBL Extreme برای فروش موجوده
باتری 3 ماه هست 1500 دادم کامرون سینو خریدم 5000 میلی از دیجی کالا
www.digikala.com
خط و خش ریز داره
وقتی فول شارژ میشه نشانگر شارژ روی نقطه 2 و 3 نشون میده ( البته فقط وقتی در حال شارژ هست)
باتری مثل اورجينال خودش نیست چون مال خودش 10000 هست ولی کیفیت خیلی خوبی داره و حداقل 7 8 ساعت روبا صدای بلند ب راحتی براتون جواب میده
روز اول که خریدم صاحبش گفت باتریشو نو کردم اما متاسفانه باتری گوشی داخلش جا زده بودن
من این باتری اصلی رو که خریدم بدم تعویض کنن پایه های داخلش نبود باتری مقداری لق میخوره داخلش اما مشکلی ب وجود نمیاره اگر حساس بودید میتونید بدید باز کنن یا خودتون باز کنید بچسبونیدش.
کسی خواست تست از صدا بصورت ویدیو براش ارسال میکنم
با تمام این توضیحات فروخته میشه
کارتنش نیست فقط شارژرش موجوده
قیمت: 3.5 ملیون تومان
وضعیت ظاهری توی تصاویر مشخصه، دقت کنید

یکعدد اسپیکر JBL Extreme برای فروش موجوده
باتری 3 ماه هست 1500 دادم کامرون سینو خریدم 5000 میلی از دیجی کالا
فروشگاه اینترنتی دیجیکالا
هر آنچه که نیاز دارید با بهترین قیمت از دیجیکالا بخرید! جدیدترین انواع گوشی موبایل، لپ تاپ، لباس، لوازم آرایشی و بهداشتی، کتاب، لوازم خانگی، خودرو و... با امکان تعویض و مرجوعی آسان | ✓ارسال رايگان ✓پرداخت در محل ✓ضمانت بازگشت کالا - برای خرید کلیک کنید!

وقتی فول شارژ میشه نشانگر شارژ روی نقطه 2 و 3 نشون میده ( البته فقط وقتی در حال شارژ هست)
باتری مثل اورجينال خودش نیست چون مال خودش 10000 هست ولی کیفیت خیلی خوبی داره و حداقل 7 8 ساعت روبا صدای بلند ب راحتی براتون جواب میده
روز اول که خریدم صاحبش گفت باتریشو نو کردم اما متاسفانه باتری گوشی داخلش جا زده بودن
من این باتری اصلی رو که خریدم بدم تعویض کنن پایه های داخلش نبود باتری مقداری لق میخوره داخلش اما مشکلی ب وجود نمیاره اگر حساس بودید میتونید بدید باز کنن یا خودتون باز کنید بچسبونیدش.
کسی خواست تست از صدا بصورت ویدیو براش ارسال میکنم
با تمام این توضیحات فروخته میشه
کارتنش نیست فقط شارژرش موجوده
قیمت: 3.5 ملیون تومان
وضعیت ظاهری توی تصاویر مشخصه، دقت کنید

Last edited: