• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش led 22/پرینتر سه کاره ی لیزری hp m1132/کنسول play station 3 به صورت یکجا یا تکی!

miladsaw

Registered User
لایک‌ها
220
سلام
با توجه به نیاز شدیدی که به پول دارم،مجبورم سه تا از وسایلم رو بفروشم...:(
خب میریم سر وسایل...
1-play station 3:
80 گیگ است
دو تا بازی کپی هوی رین و کیل زون 2 توش هستش(البته بازی تو هارد اکسترنال زیاد دارم چون 80 گیگه همین دو تا جا میشه،اگر خواستید بازیه دیگه ای میریزم توش)
کپی خور 3.55 هستش
4.30 هم میشه(هزینش 10-15 تومنه فکر کنم،خودتون هم میتونید انجام بدید)
یدونه بازی اورجینال ridge racer 7 هم باهاشه(انحصاریه)
دستگاه تمیزه تمیزه
هیچ مشکلی نداره
عکس از بازی کردن هم گرفتن،که دیگه شکی نداشته باشید...
قیمت:600 تومن

عکس از فضای هوم کنسول
ahsn0p3piwxfjr1ed265.jpg

خود دستگاه
rna0nobzdf4c8no9kgpn.jpg

زیر دستگاه،همراه با دسته
ib5fvrl54ewj3w7zs9ug.jpg

لینک دیجی کالا:
Sony PlayStation 3 - 80 GB - سونی پلی استیشن 3- 80 گیگا بایت
.............................................................................................................................................................................................................................................................
2-led 22 اینچ مارشال:
دی وی دی در کنارش میخوره به علاوه ی اینکه درون خودش هم یک گیرنده ی دیجیتال داره! و یه چیزه دیگه که هارد 1 ترابایت وسترن دیجیتال خودم را ساپورت میکنه و همیشه باهاش فیلم های 1080 رو میبینم همراه با همه نوع زیرنویس(sub,srt) و واقعا عالیه.
یک پورت hdmi هم داره که برای تلویزیون 22 کافیه.
قیمت:500
همین الان هم قیمت نوش تو نمایندگی مارشال تو قم 780 تومنه....
و اینو بهتون بگم که بیشتر برای گیم از این تی وی استفاده شده و کار خاصی باهاش انجام ندادم...
پ.ن:در واقعیت شما با خریدن این led سه تا چیز خریدین!
1:یک دستگاه LED 22
2:یک دستگاه دی وی دی دایویکس
3:یک گیرنده ی دیجیتال

عکس از فضای داشبورد ایکس باکس که کیفیت 1080 داره...
lhvuzuzqitj2nfico7i.jpg

محل دی وی دی
edp2j31p0w1oh2rifo01.jpg

سریال shameless که از روی هارد اجرا کردم و زیرنویسش sub بود
di3d8jgxr3n9nlfsi6ox.jpg

قسمت ورودی هاش:
v1rt57o7jh4l7ckwbb8i.jpg

صفحه ی خاموش:
x2jq83yy8cwms7emx.jpg

........................................................................................................................................................................................................................................................
3-پرینتر 3 کاره ی لیزری hp m1132:
تمیزه،تمیزه
تو خونه مصرف شده(تا حالا فقط یکبار جوهرش تموم شده،که هنوز هم به خاطر این که نیاز ندارم،جوهر نریختم توش.پ.ن:جوهر پرینتر های لیزری با 8 تومن شارژ میشه که اگر کسی مشتری شد جوهرش هم پر میکنم)
نوی این دستگاه فکر کنم حدودا 700 تومن باشه الان...
سه کاره هستش:پرینت،چاپ و اسکن
لینک دیجی کالا:
HP LaserJet M1132 - اچ پی لیزر جت ام 1132
فروش:500

خود دستگاه:
g77ijawqynxsmmwqgda.jpg

قسمت اسکنر دستگاه:
q7b9kw67bnfxsokn8jmn.jpg
............................................................................................................................................................................................................................................................

روی هم هر سه تاش میشود 1 میلیون 600 هزار تومن که اگر سه تا را باهم بخرید،100 تومن تخفیف میدم،میشه 1 میلیون 500 هزار تومن...
من قم هستم.تو قم حضوری و بقیه ی شهر ها هم از طریق پست...
هر سه لوازمشون تکمیله مثل کابل و کارتون و...

بالا