سلام هم اسم و هم سنه من
این گوشیای آکبنده ارزونو از کجا پیدا میکنین شما؟
سلام عزیزسلام هم اسم و هم سنه من
این گوشیای آکبنده ارزونو از کجا پیدا میکنین شما؟
لطف شما کم نشه علی جانداداش یاسره ما کارش خیلی درسته و از بهترین بچه های این انجمنه
ما که ارادت داریم خدمتش اساسی
شمام اگر خریداری با خیال راحت ازش بخر که رو دستش نیست
دوست عزیز این گوشی کاملا 100% اوکی هستش و هیچ احتیاجی هم به گارانتی نداره خداییشداداش با 70یا 80 بیشتر میتونی گارانتی دار بگیری فکر کنم تو این رنج قیمت بهتره که گوشی گارانتی دار باشه تا یه موقع مشکلی پیش اومد 2 میلیون از دستت نره
داداش با 70یا 80 بیشتر میتونی گارانتی دار بگیری فکر کنم تو این رنج قیمت بهتره که گوشی گارانتی دار باشه تا یه موقع مشکلی پیش اومد 2 میلیون از دستت نره
داداش با 70یا 80 بیشتر میتونی گارانتی دار بگیری فکر کنم تو این رنج قیمت بهتره که گوشی گارانتی دار باشه تا یه موقع مشکلی پیش اومد 2 میلیون از دستت نره
نیست گارانتی داراش تومن به تومن 2 میلیونت رو بیمه میکنن و کلی هم احترام بهت میزارن و دستگاهت خراب بشه بی فوت وقت درست میکنن تحویلت میدن و عین آدم درست میکنن انگار دادی به خود گوگل و ال جی برات تعمیر کنه
واقعا چی داری میگی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دادا انقدر این چارتا شرکت در پیت که گارانتی میکنن رو دست باال نگیر دیگه ما کارمونه میدونیم چه خار مادری از ملت یکی میکنن چه بلایایی سر دیوایساشون میارن![]()
سلام . نه متاسفانهلب تاب امضام
سلام برادرسلامُ علیکم
آقا یاسر ، عرض ادب
ای سالار ، ای پول دار ، ای واردکننده نکسوس ، ای که اینا میان سراغت، ای باغلوا ، ای آلبالو ،
شماره تو پخ کن گم کردم .
ممنون از اطلاعاتتون داداش اما با گارانتیش 145 تومن گرون تر هستشداداش با 70یا 80 بیشتر میتونی گارانتی دار بگیری فکر کنم تو این رنج قیمت بهتره که گوشی گارانتی دار باشه تا یه موقع مشکلی پیش اومد 2 میلیون از دستت نره
اختیار داری داداش گلبا عرض معذرت از استارتر
ولی دوست عزیز با گارانتی 70-80 گرونتر نیست!
150-160 گرونتر هست!
سپاس فراوان ارین عزیز
نیست گارانتی داراش تومن به تومن 2 میلیونت رو بیمه میکنن و کلی هم احترام بهت میزارن و دستگاهت خراب بشه بی فوت وقت درست میکنن تحویلت میدن و عین آدم درست میکنن انگار دادی به خود گوگل و ال جی برات تعمیر کنه
واقعا چی داری میگی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دادا انقدر این چارتا شرکت در پیت که گارانتی میکنن رو دست باال نگیر دیگه ما کارمونه میدونیم چه خار مادری از ملت یکی میکنن چه بلایایی سر دیوایساشون میارن![]()
پ.خ شد داداش علیسلام
دااش ياسر برا ما چند ميزنى
پ.خ بده
آقا اضافی داداش یاسر کافیهقیمت آخرت رو بفرست آقا یاسر
دست شما درد نکنه همشهری لااقل مینوشتی قیمت خیلی خوب میدی :blush:خیلی خوب میدی داداش
مشتریا بشتابند
باعرض شرمندگی فروخته شدش سجاد جان
قابل مند نیستش داداشداش یاسر بجای عیدی میدیش به من![]()