miladsaw
Registered User
- نوشتهها
- 702
- لایکها
- 220
سلام و عرض خسته نباشید!
قضیه از این قراره:
آقا تولد من بود دو روز پیش همه پول دادن و منم همونجا تصمیم گرفتم که این گوشی ال جی رو از دیجی کالا بخرم.گوشی رو خریدم و فردا دیدم بابام،همون گوشی رو برام کادو گرفته و بهم داده(آخه قبلا بهش گفته بودم اینو میخوام).البته بابام برام مشکیشو خریده که من از دیجی کالا سفید خریدم...
حالا چون من پرداخت کردم و این گوشی رو دارم و احتمالا فردا بهم میرسه میخوام بازش نکنم و همونجوری به یکی بفروشم(با همون بسته بندی خودش)
گوشی هنوز دستم نرسیده،میتونید با این کد مرسوله ببینید کجاس دقیقا در همان لحظه! :دی
هروقت گوشی دستم رسید با همون بسته بندی عکس میگیرم و میزارم اینجا تا ببینید...
قیمت که واقعا نو هست و اصن بازش هم نکردم 800 تومن میخوام بدم...
گوشی+کیف+2 سال گارانتی+7 روز گارانتی تعویض دیجی کالا+بیمه ی پست
اینم عکس گوشی ای که بابام گرفته،البته این مشکیه که اینی که میخوام بزارم برا فروش سفیده...

قضیه از این قراره:
آقا تولد من بود دو روز پیش همه پول دادن و منم همونجا تصمیم گرفتم که این گوشی ال جی رو از دیجی کالا بخرم.گوشی رو خریدم و فردا دیدم بابام،همون گوشی رو برام کادو گرفته و بهم داده(آخه قبلا بهش گفته بودم اینو میخوام).البته بابام برام مشکیشو خریده که من از دیجی کالا سفید خریدم...
حالا چون من پرداخت کردم و این گوشی رو دارم و احتمالا فردا بهم میرسه میخوام بازش نکنم و همونجوری به یکی بفروشم(با همون بسته بندی خودش)
گوشی هنوز دستم نرسیده،میتونید با این کد مرسوله ببینید کجاس دقیقا در همان لحظه! :دی
18219003711109621725
من گوشی رو +پستش خریدم 822 تومن(815 تومن خودش.819 تومنه قیمت اصلیش،4 تومن به خاطر بن هاش بهم تخفیف دادن!7 تومن هم پول پست شد)
هروقت گوشی دستم رسید با همون بسته بندی عکس میگیرم و میزارم اینجا تا ببینید...
قیمت که واقعا نو هست و اصن بازش هم نکردم 800 تومن میخوام بدم...
گوشی+کیف+2 سال گارانتی+7 روز گارانتی تعویض دیجی کالا+بیمه ی پست
اینم عکس گوشی ای که بابام گرفته،البته این مشکیه که اینی که میخوام بزارم برا فروش سفیده...