• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش n8 مشکی اصل فنلاند گارانتی اصلی مشابه آک

bykalak

Registered User
لایک‌ها
1
فروش n8 مشکی اصل فنلاند گارانتی اصلی مشابه آک

دلیل فروش : خرید گلکسی نوت
بررسی تخصصی Galaxy Note از شرکت سامسونگ - Page 21 - سايت تخصصي موبايل
سايت تخصصي موبايل - نمايش پست تنها - بررسی تخصصی Galaxy Note از شرکت سامسونگ
تو موبایلستان اسمم رضااست و دوست لوتی بزرگوار آقابهنام (parvizb) قبول زحمت کردن قرار شد واسم از شیراز بخرن و ارسال کنن

مغازه دار 410 خواسته یه مغازه بیشتر نبردم شاید جاهای دیگه هم نشون بدم بیشترم بخوان چون بعضیهاشون به هوای اینکه جای نو بفروشن بیشترم میخرن

قیمت پایه 420

گام مزایده هم 5 تومنه

زیر قیمت پایه هم میتونید پیشنهاد بدید منتها من زیر اون قیمت نمیدم نهایتش میدم سر کوچمون 410

تو سر مالم میتونید بزنید اسپمم که آزاده و از نظر من مانعی نداره خوش باشید

عکسم به زودی میذارم

تهران حضوری
شهرستان هم واریز بعد ارسال
سابقمم که معلومه
خدارو شکر تو خرید و فروشهائی که کردم هیچ کس ناراضی نبوده

فقط تو این فروش آخریم که یه گلکسی تب مامانی بود خودم ناراضی بودم البته از پست
چون با تمام تلاشهائی که کردم و حتی رفتم پست خونه مرکزی چهارراه لشکر که گوشی زودتر پست بشه و 5شنبه به دست خریدار برسه و به جمعه نخوره ولی متاسفانه بی فایده بود و ضد حال شد و افتاد واسه شنبه و خریدار بنده خدا هم بزرگواری کردند و اصلا ابراز نارضایتی نکردن یه امتیاز منفی واسه پست

اولین اسپمم که خودم زدم شما هم راحت باشید

عکس از گوشی
با عرض پوزش از مدیرا که تو همینجا آپ نکردم هر کاری کردم نشد که نشد
http://irupload.ir/images/tw4x42nngv922cp8x0b7.jpg

Last edited:

samoel

Registered User
لایک‌ها
7
رضا جان اينو كه تازه از تابيك بغلي كرفتي
به اين زودى ميخاي بفروشي!!!

SirMasoud

Registered User
لایک‌ها
239
عزیز با یک نوکیا C7 عوض می‌کنید سر بدم؟

bykalak

Registered User
لایک‌ها
1

سرعت اینترنتم خیلی کم شده کلافه شدم انقدر تلاش کردم نزدیک 20 تا عکس انداختم از گوشی یه دونشم نتونستم آپلود کنم امشبم که تو شلوغ پلوغی و مهمونیم سعی میکنم تا فردا عکس بذارم

bykalak

Registered User
لایک‌ها
1

ممنون از پیشنهادت

نیستم

410 مغازه سر کوچمون میخواد

کمتر از 2 دقیقه فاصله داره با خونمون
بازیر شلواری هم میتونم برم بدم و بیام
60 تومن بالای قیمت شما
بدون دنگ و فنگ پست و قرار حضوری

یه دنگ و فنگ قرار حضوری هم بگم بخندید
با دوست خوبم samoel که تو همین تاپیک هم پست زدن قرار داشتیم مترو دانشگاه شریف من با موتور رفته بودم ایشون با ماشین من نشستم تو ماشین ایشون صندلی جلو کلاه کاسکتمم گذاشتم صندلی عقب خدافظی که کردم کلاه یادم رفت کمتر از 1 دقیقه فهمیدم برگشتم دیدم رفته موبایلشو گرفتم مثل اینکه رو ویبره بود یا ضط ماشینش زیاد بوده جواب نمیداد انقدر گرفتم و آهنگ پیشواز گوش دادم فکر کنم آهنگرو حفظ شده بودم آخرش جواب داد حالا من کجام مترو دانشگاه شریف اون کجاست شهرک غرب یه مسافرت رفتم شهرک غرب دوباره زحمتش دادم اونجا قرار گذاشتیم کلاه و گرفتم و برگشتم تو هوای سرد هم پشت موتوربشینی هر قدم میشه یه فرسخ اونم بدون طلق و بدون کلاه
اینجاست که آدم لذت معامله با زیر شلواریو میفهمه

samoel

Registered User
لایک‌ها
7
ممنون از پیشنهادت

نیستم

410 مغازه سر کوچمون میخواد

کمتر از 2 دقیقه فاصله داره با خونمون
بازیر شلواری هم میتونم برم بدم و بیام
60 تومن بالای قیمت شما
بدون دنگ و فنگ پست و قرار حضوری

یه دنگ و فنگ قرار حضوری هم بگم بخندید
با دوست خوبم samoel که تو همین تاپیک هم پست زدن قرار داشتیم مترو دانشگاه شریف من با موتور رفته بودم ایشون با ماشین من نشستم تو ماشین ایشون صندلی جلو کلاه کاسکتمم گذاشتم صندلی عقب خدافظی که کردم کلاه یادم رفت کمتر از 1 دقیقه فهمیدم برگشتم دیدم رفته موبایلشو گرفتم مثل اینکه رو ویبره بود یا ضط ماشینش زیاد بوده جواب نمیداد انقدر گرفتم و آهنگ پیشواز گوش دادم فکر کنم آهنگرو حفظ شده بودم آخرش جواب داد حالا من کجام مترو دانشگاه شریف اون کجاست شهرک غرب یه مسافرت رفتم شهرک غرب دوباره زحمتش دادم اونجا قرار گذاشتیم کلاه و گرفتم و برگشتم تو هوای سرد هم پشت موتوربشینی هر قدم میشه یه فرسخ اونم بدون طلق و بدون کلاه
اینجاست که آدم لذت معامله با زیر شلواریو میفهمه

عجب!!!
نتیجه ی این قرار به گفته ی شما خنده دار هم این بود که آدم هر وقت هر جا میره باید حواسش شش چشمی به وسایلش باشه
که از این مشکلات پیش نیاد
امیدوارم خوانندگان عزیز از این داستان عبرت گرفته باشند.از آقا رضا هم بابت گفتن این داستان و باز کردن چشم خوانندگان تشکر میکنم
قصه ی ما به سر رسید کلاغه به خونش نرسید!
دنیای جالبی داریم!
و باز هم عجب

bykalak

Registered User
لایک‌ها
1
عکس اضافه شد
فعلا یه دونه
بقیه هم تو راهه

Oracle_Eldorado

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,156
دوست عزیز لطف کن تا ظهر عکس ها رو مطابق قوانین انجمن قرار بده .

bykalak

Registered User
لایک‌ها
1
عجب!!!
نتیجه ی این قرار به گفته ی شما خنده دار هم این بود که آدم هر وقت هر جا میره باید حواسش شش چشمی به وسایلش باشه
که از این مشکلات پیش نیاد
امیدوارم خوانندگان عزیز از این داستان عبرت گرفته باشند.از آقا رضا هم بابت گفتن این داستان و باز کردن چشم خوانندگان تشکر میکنم
قصه ی ما به سر رسید کلاغه به خونش نرسید!
دنیای جالبی داریم!
و باز هم عجب

شش دنگ حواستم جمع کنی بازم ممکنه پیش بیاد چون مشغولیتهای ذهنی آدمو درگیر خودش میکنه و از بعضی مسائل غافل میشه
نتیجه اخلاقیشم اینه که کلاه کاسکت نباید گذاشت یا اگه میذاری از این 2 تومنیهابذاری

بالا