• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش N86 خراب

d-vahid

Registered User
لایک‌ها
347
سلام دوستان یه n86خراب دارم
به برد نیاز داره و شهرما هم برد گیر نمیاد
فقط بردش خرابه و بقیه چیزاش با یه برد تعمیری چک شدن و درست بودن،میخواستم همون برد تعمیری رو بخرم اما ظاهرا مشکل داشت برده و هنگ میکرد بعد چند دقیقه
قیمت هم۸۰تومن

رنگ گوشی سفید هست و جلوی قابش تمیزه اما پشتش بالا سمت چپ دو تا خش داره بقیه جاهاشم تمیزه
خلاصه درکل تمیزه
امکان قرار دادن عکس فعلا ندارم چون گوشی دست یکی از دوستانه و سپردم اگه برد پیداشد برام فورا درستش کنه

در پایان اگه کسی برد سالم هم داشت خریداریم،ممنون

samansalari

Registered User
لایک‌ها
60
بده برات درستش کنم پس بیارم...
نفروش این گوهر گرانبها رو وحید جان...
اتفاقا فردا دارم میام بیرجند...

d-vahid

Registered User
لایک‌ها
347
باکاربر عزیز loper صحبت شد،قرارشد به ایشون فروخته بشه

loper

Registered User
لایک‌ها
104
باکاربر عزیز loper صحبت شد،قرارشد به ایشون فروخته بشه

با اقا وحید عزیز صحبت شد و قرار شد نصف مبلغ رو واریز کنم و نصف دیگه رو بعد از دریافت گوشی
و در صورت سالم بودن ال سی دی و باطری و قاب و شارژر و کلا به غیر از خرابی مدار واریز کنم.

loper

Registered User
لایک‌ها
104
لطفا تایپک بسته شود..

Last edited:

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
............

Last edited:

d-vahid

Registered User
لایک‌ها
347
اولا ممنون از مهرداد عزیز.نمیدونم تو این تاپیک چی گذشته آقای عزتی اما بدون شما از دغدغه های بنده خبر نداری.همین دوست بنده آقا مهرداد بهم پخ داده یکی دو روز پیش بنده هنوز جوابشونو ندادم.تاپیکای بنده رو ببین هیچکدومو آپ نکردم.اون تاپیک مودم سیمکارت خور رو ببین. 10نفر گفتن دارن اما وقت ندارم که بیام بهشون جواب بدم و غیره
ببین آقای عزتی خودتون دیدین که گوشی مشکلاتی داشت و بنده خبر نداشتم و نخواستم شما رو به دردسر بندازم و وجدانا بخاطر 80 تومن خودمو مدیون شما بکنم.من بهتون گفتم سالمه اون موارد گوشی اما فهمیدم گوشیو داغونش کردن.خوب بود گوشی خرابو میفرستادم واستون؟؟؟گوشیو دادم بهمون تعمیر کاری که گفتم با هزار منت75 تومن.
بعدش شما گفتی برد دوربین و در پشتشو میخوای و من شماره طرفو دادم بهتون تا باهاش هماهنگ کنید چون گوشی مال اون بود.تا اینجاش قبول؟
حالا اون آقا بجای اینکه ممنون من باشه بخاطر اینکه واسه وسایل گوشیش مشتری پیدا کردم میاد به شما میگه:خودوحید دقیقی بیاد پست کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!خوب این باعقل جور درمیاد که گوشی مال ایشونه و من بلند شم برم شهدا مغازه طرف و برم پستش کنم و پولشم دو دستی بیام تقدیمش کنم؟!!!درحالی که ازمغازه ایشون تا پست 5 دقیقه راهه!اونم پیاده....... به نظر شما آقای عزتی این توهین به شعور من نیس؟طرف فکر میکنه من نوکر ایشونم.امروزم تماس گرفتم باهاشون و گفتن ارسال میکنن خودشون.بازم من از شما عذر میخوام و ازتونم خواستم امتیاز منفی بدین و درموردم تاپیک بزنین اما به همه ثابت میکنم تقصیر من نبوده.شما یه طرف قضیه رو میبینی عزیز و از مشکلات بنده خبر نداری دوست من

بالا