سلام دوستان یه گوشی نکسوز اس هست که می خوام بفروشم ( نکسوز اس خودم رو 1ماه پیش 570 فروختم )
این نکسوز هم کاملاً سالمه
Made In Korea By Samsung هست
9023 مشکی
با گارانتی اصلی ( کسائی که می گن چون روت شده گارانتی پریده ، من گوشی رو مثل روز اول با رام رسمی تحویلشون می دم ) - اگر هم خواستن با رام کاستوم و یا رسمی اندروید 4
گوشی تمیز و کاملاً سالمه
فقط دو تا ساییدگی ریز داره اونم مال زمانیه که می رفته تو جیب ساییده شده به دکمه های شلوار
این دو تا ساییدگی رو در باطری هستش ، البته اصلاً تو چشم نیست
در نکسوز تو بازار هستش قیمتش حدود 10 تومن باید باشه...
واسه همین قیمت رو پایین تر میدم
تهران هستم
قیمت : 550
کمترین قیمت دستگاه در علائدین و سایر فروشگاه ها ( تازه اونم چینیش ) 800 تومنه...
عکس ها اضافه شد
توضیح : در عکس اول ، ساییدگی کاملاً معلومه ، زمین نخورده ( برخورد به لبه ی تخت )
ساییدگی هایی که گفتم ( تو عکس دوم ) روی قاب باطری هست ، تو عکس دیده نمیشه و اصلاً طوری نیست که اذیت کنه
در عکس سوم که صفحه کاملاً تمیزه چون محافظ داشته ، البته محافظش دیگه کثیف شده
تو عکس 4 هم که نشون دادم ساییدگی رو
----------------------------
تعویض فقط با
Galaxy SII
Arc S
Sesnation
Evo 3D
iPhone 4 lock
و گوشی های در این رده...
این نکسوز هم کاملاً سالمه
Made In Korea By Samsung هست
9023 مشکی
با گارانتی اصلی ( کسائی که می گن چون روت شده گارانتی پریده ، من گوشی رو مثل روز اول با رام رسمی تحویلشون می دم ) - اگر هم خواستن با رام کاستوم و یا رسمی اندروید 4
گوشی تمیز و کاملاً سالمه
فقط دو تا ساییدگی ریز داره اونم مال زمانیه که می رفته تو جیب ساییده شده به دکمه های شلوار
این دو تا ساییدگی رو در باطری هستش ، البته اصلاً تو چشم نیست
در نکسوز تو بازار هستش قیمتش حدود 10 تومن باید باشه...
واسه همین قیمت رو پایین تر میدم
تهران هستم
قیمت : 550
کمترین قیمت دستگاه در علائدین و سایر فروشگاه ها ( تازه اونم چینیش ) 800 تومنه...
عکس ها اضافه شد
توضیح : در عکس اول ، ساییدگی کاملاً معلومه ، زمین نخورده ( برخورد به لبه ی تخت )
ساییدگی هایی که گفتم ( تو عکس دوم ) روی قاب باطری هست ، تو عکس دیده نمیشه و اصلاً طوری نیست که اذیت کنه
در عکس سوم که صفحه کاملاً تمیزه چون محافظ داشته ، البته محافظش دیگه کثیف شده
تو عکس 4 هم که نشون دادم ساییدگی رو
----------------------------
تعویض فقط با
Galaxy SII
Arc S
Sesnation
Evo 3D
iPhone 4 lock
و گوشی های در این رده...
فایل های ضمیمه
Last edited: