گوشی نوکیا E7 گارانتی اصلی نوکیا
واقعا گوشی خوفیه . به امکانات عجیبش توجه کنید !
امکانات :
مولتی تاچ
صفحه نمایش ۴ اینچی - ۱۶ میلیون رنگ - AMOLED capacitive
کشویی
کیبورد با لیبل فارسی و انگلیسی .
ساخته شده برای فارسی زبانان ( کلمه ی FA روی جعبه هست ) - ساپورت منوی فول فارسی
بلوتوث ۳
دوربین ۸ مگا پیکسل
فیلم برداری HD با رزولوشن 720p
فلش دوگانه ( Dual Flash )
۱۶ گیگ حافظه داخلی
نقشه ی سخنگوی فارسی (که به شما در طول رانندگی می گه کجا باید برید و بپیچید) OVI Map 3 - بدون نیاز به اینترنت (آفلاین) با GPS - Assisted
رادیو FM
به همراه خروجی و کابل HDMI ( تماس مستقیم به تلوزیون و لذت دیدن فیلم ها و عکس ها روی تلوزیون بدون نیاز به کامپیوتر )
USB - ON - The - Go
قابلیت اتصال موس ! ( مثل کامپیوتر می تونید با موس کار کنید و براتون نشانگر میاره رو صفحه - انگار ویندوزه ! با موس Angry Birds بازی کنید!)
قابلیت اتصال کیبورد ! ( می تونید با کیبورد واقعی کامپیوتر اس ام اس بدین . کار کنید . بازی کنید .... )
قابلیت اتصال هارد اکسترنال و فلش (می تونید هارد اکسترنال یا فلش تون رو وصل کنید و مثل هارد داخلی خود گوشی باهاش فیلم ببینید . آهنگ گوش بدین . یا روی هارد گوشی اطلاعات کپی کنید )
ساپورت سیم کارت 3G ( سیم کارت های نسل جدید که الان شرکت Rightel (اپراتور سوم) داره می فروشه و می شه باهاش تماس ویدیویی زنده (عین خارج !! )برقرارکرد و اینترنت ۲ مگ روی گوشی داشت !!
دارای قطب نما - شتاب سنج - تشخیص نزدیکی صورت هنگام تماس ( Proximity )
هدفون درون گوشی . ( inEar )
ساخت فنلاند ( روش هک شده )
دفترچه کاملا فارسی
گارانتی اصلی (اس ام اسی ) که ۶ روزه شروع شده.
واقعا گوشی معرکه ای هست !
رنگ :خاکستری تیره
دقیقا پنج شنبه پیش به تاریخ ۸/۱۰/۹۰ گرفتم .
گارانتی به صورت اس ام اسی هست که IMEI رو می فرستید و می بینید که از ۷ روز پیش شروع شده و تا ۹/۱۰/۹۱ اعتبار داره .
گوشی اصلا استفاده نشده توی عکس می بینید کد کارکرد دایم گوشی (# 92702689 #* ) که برای تشخیص اینکه گوشی دست دوم یا نو هست رو زدم .
(میزان کارکرد ۱ ثانیه !!)
برای هدیه گرفتم که متاسفانه مورد پسند نشد.
از خیابان جمهوری گرفتم ۶۲۰ تومان به اضافه ی ۸ تومان پروتکت مرغوب و ۱۴ تومان یعنی ۶۴۴ برام آب خورد.(فاکتور به شما تحویل داده می شه )
فروشگاه مرکزی نوکیا گوشی رو گذاشته ۵۸۰ تومان . دقیقا همین گوشی که دارم بهتون می دم.
الان کمترین قیمتش تو بازار با این بالا پایین رفتنای دلار ۵۶۵ تومان به اضافه ی ۲۲ تومان محافظ و کیف می شه ۵۸۷ تومان
. از موبایل.آی آر چک کنید .
قیمت پایه ۵۲۰ برا گوشی به اضافه ی ۲۰ تومان کیف و محافظ که واقعا سعی کردم بهترین رو بگیرم . ( یعنی برای باز کردنش دارم ۱۰۰ تومان پایین تر قیمت پایه می زارم ) .
زیر این قیمت نمی فروشم که همین الانم داره یه جاییم می سوزه !!
توی سایت موبایل . آی آر که لینک دادم می بینید که ۷ روز پیش گذاشتمش برای فروش.
تحویل :
حضوری تهران .
لینک های ویدیویی که نشون می ده موس و کیبورد و هارد و فلش بهش وصل می شه : ویدیو ۱ ویدیو ۲
عکس های رسمی
تعویض :
فقط با Galaxy S II کره ای یا HTC Sensation XE تایوانی عوض می کنم .
عکس ها :
گوشی با کابل HDMI به تلوزیون سونی وصل شده و می شه از موس برای کار کردن استفاده کرد .میشه هارد یا فلش وصل کرد و فیلم دید. واقعا هیجان انگیزه . انگار یه کامپیوتر تو جیبتونه !

تایمر دایم میزان کار کرد گوشی هست 

واقعا گوشی خوفیه . به امکانات عجیبش توجه کنید !
امکانات :
مولتی تاچ
صفحه نمایش ۴ اینچی - ۱۶ میلیون رنگ - AMOLED capacitive
کشویی
کیبورد با لیبل فارسی و انگلیسی .
ساخته شده برای فارسی زبانان ( کلمه ی FA روی جعبه هست ) - ساپورت منوی فول فارسی
بلوتوث ۳
دوربین ۸ مگا پیکسل
فیلم برداری HD با رزولوشن 720p
فلش دوگانه ( Dual Flash )
۱۶ گیگ حافظه داخلی
نقشه ی سخنگوی فارسی (که به شما در طول رانندگی می گه کجا باید برید و بپیچید) OVI Map 3 - بدون نیاز به اینترنت (آفلاین) با GPS - Assisted
رادیو FM
به همراه خروجی و کابل HDMI ( تماس مستقیم به تلوزیون و لذت دیدن فیلم ها و عکس ها روی تلوزیون بدون نیاز به کامپیوتر )
USB - ON - The - Go
قابلیت اتصال موس ! ( مثل کامپیوتر می تونید با موس کار کنید و براتون نشانگر میاره رو صفحه - انگار ویندوزه ! با موس Angry Birds بازی کنید!)
قابلیت اتصال کیبورد ! ( می تونید با کیبورد واقعی کامپیوتر اس ام اس بدین . کار کنید . بازی کنید .... )
قابلیت اتصال هارد اکسترنال و فلش (می تونید هارد اکسترنال یا فلش تون رو وصل کنید و مثل هارد داخلی خود گوشی باهاش فیلم ببینید . آهنگ گوش بدین . یا روی هارد گوشی اطلاعات کپی کنید )
ساپورت سیم کارت 3G ( سیم کارت های نسل جدید که الان شرکت Rightel (اپراتور سوم) داره می فروشه و می شه باهاش تماس ویدیویی زنده (عین خارج !! )برقرارکرد و اینترنت ۲ مگ روی گوشی داشت !!
دارای قطب نما - شتاب سنج - تشخیص نزدیکی صورت هنگام تماس ( Proximity )
هدفون درون گوشی . ( inEar )
ساخت فنلاند ( روش هک شده )
دفترچه کاملا فارسی
گارانتی اصلی (اس ام اسی ) که ۶ روزه شروع شده.
واقعا گوشی معرکه ای هست !
رنگ :خاکستری تیره
دقیقا پنج شنبه پیش به تاریخ ۸/۱۰/۹۰ گرفتم .
گارانتی به صورت اس ام اسی هست که IMEI رو می فرستید و می بینید که از ۷ روز پیش شروع شده و تا ۹/۱۰/۹۱ اعتبار داره .
گوشی اصلا استفاده نشده توی عکس می بینید کد کارکرد دایم گوشی (# 92702689 #* ) که برای تشخیص اینکه گوشی دست دوم یا نو هست رو زدم .
(میزان کارکرد ۱ ثانیه !!)
برای هدیه گرفتم که متاسفانه مورد پسند نشد.
از خیابان جمهوری گرفتم ۶۲۰ تومان به اضافه ی ۸ تومان پروتکت مرغوب و ۱۴ تومان یعنی ۶۴۴ برام آب خورد.(فاکتور به شما تحویل داده می شه )
فروشگاه مرکزی نوکیا گوشی رو گذاشته ۵۸۰ تومان . دقیقا همین گوشی که دارم بهتون می دم.
الان کمترین قیمتش تو بازار با این بالا پایین رفتنای دلار ۵۶۵ تومان به اضافه ی ۲۲ تومان محافظ و کیف می شه ۵۸۷ تومان
. از موبایل.آی آر چک کنید .
قیمت پایه ۵۲۰ برا گوشی به اضافه ی ۲۰ تومان کیف و محافظ که واقعا سعی کردم بهترین رو بگیرم . ( یعنی برای باز کردنش دارم ۱۰۰ تومان پایین تر قیمت پایه می زارم ) .
زیر این قیمت نمی فروشم که همین الانم داره یه جاییم می سوزه !!
توی سایت موبایل . آی آر که لینک دادم می بینید که ۷ روز پیش گذاشتمش برای فروش.
تحویل :
حضوری تهران .
لینک های ویدیویی که نشون می ده موس و کیبورد و هارد و فلش بهش وصل می شه : ویدیو ۱ ویدیو ۲
عکس های رسمی
تعویض :
فقط با Galaxy S II کره ای یا HTC Sensation XE تایوانی عوض می کنم .
عکس ها :
گوشی با کابل HDMI به تلوزیون سونی وصل شده و می شه از موس برای کار کردن استفاده کرد .میشه هارد یا فلش وصل کرد و فیلم دید. واقعا هیجان انگیزه . انگار یه کامپیوتر تو جیبتونه !

Last edited: