• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش Nokia Lumia 920

.Sepehr.

Registered User
لایک‌ها
54
با سلام

یک دستگاه گوشی Nokia Lumia 920 مشکی رنگ موجوده، دو روز پیش به قیمت 2.165.000 تومان خریداری شده، که قصد فروشش رو دارم.

lumia-920-000.jpg

توضیحات:
شاید بشه گفت دستگاه آکبنده، چون نمیشه گفت شبیه آکبند :blush: ، تو این دو روز فقط سیم کارت داخلش گذاشته شده، یه مکالمه برای تست در حد 10 ثانیه باهاش صورت گرفته، و با وایرلس گوشی آپدیت شده و نقشه ایران برای Nokia Maps دانلود شده، همین. (پس خریدار برای دانلود نقشه ایران به زحمت نمیفته؛ دارندگان این گوشی در جریان هستند که نوکیا دانلود نقشه ها رو برای کاربران ایرانی تحریم کرده)
دستگاه نه تنها هیچ خط و خش که هیچ نقطه ریزی نداره و کاملا تضمینی تقدیم خریدار میشه.
دلیل فروش: این گوشی رو برای برادرم خریدم که تو همین دو روز به این نتیجه رسید که فقط گوشی آندرویدی به کارش میاد.

متاسفانه دوربین خوبی برای تهیه تصویر از گوشی دم دست نبود، ببخشید اگه کیفیت تصاویر پایینه، هر چند قرار دادن عکس فقط برای اثبات وجود گوشی و اجرای قوانینه، و الا هیچ عکسی نمیتونه تمیزی گوشی رو نشون بده:

Nokia Lumia 920 (1).jpg

Nokia Lumia 920 (2).jpg

قیمت این گوشی در دیجی کالا : 2.279.000 تومان
قیمت این گوشی در آل دیجیتال : 2.250.000 تومان

قیمت پایه : 1.999.000 تومان

پ. ن. : فروش پایین تر از قیمت پایه ممکن نیست.

--------------------------------------------------------------------

از اونجایی که هدف فروش فوری گوشی هست، یه پیشنهاد تشویقی ویژه هم برای دوستان اعلام میکنم :

به خریدار محترم این گوشی، یک ماشین اصلاح چند کاره فیلیپس مدل QG3040 ، به ارزش 170.000 تومان به عنوان هدیه تقدیم خواهد شد.

QG3040_4dcd863946a51.jpg

Last edited:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
گوشی آک هست
استفاده کردید؟

ezio68

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قیمت اخرت پخ کن

kaveh1977

Registered User
لایک‌ها
12
سلام
با ايفون ٤ اس ١٦ خود خود اك تعويض داريد

.Sepehr.

Registered User
لایک‌ها
54
فعلا فقط فروش گوشی مدنظر هست.

پاسخ دوستان هم پی ام شد.

irancelltopup

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
95
با سلام

یک دستگاه گوشی Nokia Lumia 920 مشکی رنگ موجوده، دو روز پیش به قیمت 2.165.000 تومان خریداری شده، که قصد فروشش رو دارم.

lumia-920-000.jpg

توضیحات:
شاید بشه گفت دستگاه آکبنده، چون نمیشه گفت شبیه آکبند :blush: ، تو این دو روز فقط سیم کارت داخلش گذاشته شده، یه مکالمه برای تست در حد 10 ثانیه باهاش صورت گرفته، و با وایرلس گوشی آپدیت شده و نقشه ایران برای Nokia Maps دانلود شده، همین. (پس خریدار برای دانلود نقشه ایران به زحمت نمیفته؛ دارندگان این گوشی در جریان هستند که نوکیا دانلود نقشه ها رو برای کاربران ایرانی تحریم کرده)
دستگاه نه تنها هیچ خط و خش که هیچ نقطه ریزی نداره و کاملا تضمینی تقدیم خریدار میشه.
دلیل فروش: این گوشی رو برای برادرم خریدم که تو همین دو روز به این نتیجه رسید که فقط گوشی آندرویدی به کارش میاد.

متاسفانه دوربین خوبی برای تهیه تصویر از گوشی دم دست نبود، ببخشید اگه کیفیت تصاویر پایینه، هر چند قرار دادن عکس فقط برای اثبات وجود گوشی و اجرای قوانینه، و الا هیچ عکسی نمیتونه تمیزی گوشی رو نشون بده:

قیمت این گوشی در دیجی کالا : 2.279.000 تومان
قیمت این گوشی در آل دیجیتال : 2.250.000 تومان

قیمت پایه : 1.999.000 تومان

پ. ن. : فروش پایین تر از قیمت پایه ممکن نیست.

قیمت خیلی خوبی گذاشتید ...
با توجه به قیمت امروز که 2250000 تومنه ...
حیف که فعلا بودجه من کمه .
خوب بفروشیدش

Nart

Registered User
لایک‌ها
297
دوست عزیز گوشی خیلی زیبایی هست میخواسم یه سوالا بپرسم ببخشید سیستم عامل این گوشی خوبه یا آندروید ؟ ویندوز فون از لحاظ سرعت و گرافیک و نرم افزار چه جوریه خوبه ؟

.Sepehr.

Registered User
لایک‌ها
54
از اونجایی که هدف فروش فوری گوشی هست، یه پیشنهاد تشویقی ویژه برای دوستان اعلام میکنم :

به خریدار محترم این گوشی، یک ماشین اصلاح چند کاره فیلیپس مدل QG3040 ، به ارزش 170.000 تومان به عنوان هدیه تقدیم خواهد شد.

QG3040_4dcd863946a51.jpg

Uniss

Registered User
لایک‌ها
65

saman_gh

Registered User
لایک‌ها
22

.Sepehr.

Registered User
لایک‌ها
54
پاسخ دوستان پی ام شد.

گوشی با همون شرایط ویژه موجوده. (گوشی به همراه ماشین اصلاح فیلیپس به ارزش 170 تومان به عنوان هدیه)

Shahab2500

Registered User
لایک‌ها
53
باباااا ایــــــول آقا سپهر! ایول 920 ایول اشانتیون!
آقا چرا میخوای بفروشیش؟ بهتر از این دیگه چی میخوای بگیری؟
ویندوز فون سیستم عامل خیلی عالیه. من خودم HD7 دارم. قبلش همه نوع گوشی آندروید و آیفون و ویندوز موبایل داشتم. 2 ساله ویندوز فون دارم و با هیچ کدوم از اونا عوضش نمیکنم... اینم که غوله!! اگه بودجشو داشتم خودم برمیداشتم ازت...
به هر حال میل خودته...
موفق باشی

al.afsari

Registered User
لایک‌ها
65
ای خدا ... ما چقدر این گوشی رو دوست داریم ... خوب بفروشی عزیز (لعنت به این مملکت بی صاحاب:hmm:)

.Sepehr.

Registered User
لایک‌ها
54
باباااا ایــــــول آقا سپهر! ایول 920 ایول اشانتیون!
آقا چرا میخوای بفروشیش؟ بهتر از این دیگه چی میخوای بگیری؟
ویندوز فون سیستم عامل خیلی عالیه. من خودم HD7 دارم. قبلش همه نوع گوشی آندروید و آیفون و ویندوز موبایل داشتم. 2 ساله ویندوز فون دارم و با هیچ کدوم از اونا عوضش نمیکنم... اینم که غوله!! اگه بودجشو داشتم خودم برمیداشتم ازت...
به هر حال میل خودته...
موفق باشی

ای خدا ... ما چقدر این گوشی رو دوست داریم ... خوب بفروشی عزیز (لعنت به این مملکت بی صاحاب:hmm:)

ممنون دوستان ...

گوشی موجوده ...

H.T.C

Registered User
لایک‌ها
1,331
قیمت خیلی عالیه هرکی نخره از دستش میده.
الان دارن 2200 میفروشن آکبندشو.این گوشی انگار 1700 داره پاتون میوفته

بالا