• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش nokia n900 کارکرده

bishop83

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
گوشی مشکلی نداره و سالم هست.
pen نداره (گم شده) هدفون هم نداره(خراب شده). جعبه دارد.
تاچش یک خط مشخص داره که تو عکسها نشون دادم.
lcd ایش هم تو رنگ سفید یک قسمتیش که تو عکس مشخص کردم روشن تر هست. البته فقط تو پس زمینه سفید این مشکل رو داره و کلا کمتر میشه به چشم بیاد.
از تمام قسمت هاش هم عکس انداختم که مشخص باشه کامل
روی بدنه کناریش هم یک زدگی کوچک داره که تو عکس نشون دادم.
فروش ترجیحا حضوری و تهران
قیمت پایه 200 تومن

7.jpg
10.jpg
11.jpg
1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg9.jpg6.jpg

mehdi bieber

Registered User
لایک‌ها
183
پایین تر راه نداره>

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
اگه بیای پاینتر برمیدارم . میخوام تعمیرش کنم هزینش چقدره ؟

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602

bishop83

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
LCD هم باید عوض بشه دیگه

lcd بدون مشکل کار می کنه و فقط تو رنگ سفید نشون میده و اگه سرچ بکنید تو اینترنت خیلی از n900 ها خود به خود به این مشکل دچار شدن.
من خودم رو این چیزا حساس هستم و اگه به چشم می اومد lcd رو تا حالا عوض کرده بودم. چون همون ماه اول که خریدم گوشی رو این مشکل پیش اومد.
ضمنا اگه در نهایت بخواهید lcd رو عوض کنید قیمتش حدودا 70 تومنه

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
قیمت اخر داداش ؟؟؟

bishop83

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
پایینتر از قیمت پایه امکانش نیست.

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
داداش تعویض با کنسول بازی داری ؟ مقداری هم سر میدم

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
سلام شرمنده - من 1 ماه پیش یه n900 از یکی از دوستان توی همین سایت خریدم به قیمت 245 تومن که : همه چیز سالم - ال سی دی - قلم داشت - هندزفری داشت - کارتون داشت - کابل و شارژر هم داشت - یه مورد فرورفتگی خیلی کوچیک که خیلی سخت میشه تشخیص داد داره که اصلا توی چشم نیست صفحه هم خط و خش نداره فقط یه خط ریز داره - تمیز و کشو سالم و کیبورد مثل روز اول هست - حالا شما اینو میگی 200 ؟ داداش قیمت رو بیار پایین اگه فکر میکنی ضرر میکنی پس نگهش دار چون کسی با این قیمت بر نمیداره !!! صرفا جهت اطلاع !!!

bishop83

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام شرمنده - من 1 ماه پیش یه n900 از یکی از دوستان توی همین سایت خریدم به قیمت 245 تومن که : همه چیز سالم - ال سی دی - قلم داشت - هندزفری داشت - کارتون داشت - کابل و شارژر هم داشت - یه مورد فرورفتگی خیلی کوچیک که خیلی سخت میشه تشخیص داد داره که اصلا توی چشم نیست صفحه هم خط و خش نداره فقط یه خط ریز داره - تمیز و کشو سالم و کیبورد مثل روز اول هست - حالا شما اینو میگی 200 ؟ داداش قیمت رو بیار پایین اگه فکر میکنی ضرر میکنی پس نگهش دار چون کسی با این قیمت بر نمیداره !!! صرفا جهت اطلاع !!!

شما نگران فروشش نباش چون همین الان خارج از فروم 200 مشتری داره.
در ضمن اینجا نیازی به کارشناس فروش نداریم.

داداش تعویض با کنسول بازی داری ؟ مقداری هم سر میدم

شرمنده. من کلا اهل کنسول و بازی نیستم.

mehdi bieber

Registered User
لایک‌ها
183

داداش خودت میگی 1 ماه پیش

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
داداش خودت میگی 1 ماه پیش

حرفت درست ولی 1 ماه هم نشد 28 سپتامبر کی میشه؟ همون موقع خریدم - البته جنس مال فروشنده هست و هر قیمتی بخواد میتونه بده ولی واسه نوکیا ان 900 که تولید حداقل 3 سال پیش هست دلار گرون بشه یا نشه تاثیری نداره !!!

bishop83

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام با دیاموند 2 معاوضه میکنید..
شرمنده٬ گوشی زیاد دارم.

حرفت درست ولسی 1 ماه هم نشد 28 سپتامبر کی میشه؟ همون موقع خریدم - البته جنس مال فروشنده هست و هر قیمتی بخواد میتونه بده ولی واسه نوکیا ان 900 که تولید حداقل 3 سال پیش هست دلار گرون بشه یا نشه تاثیری نداره !!!

امروز ۱۱ نوامبر هست. تا ۲۸ سپتامبر چند روز میشه؟
۱ ماه و ۱۴ روز!
برای من فروختن یا نفروختن این گوشی مهم نیست ولی اگه این تلاشی رو که داری می کنی برای فروش نرفتن گوشی من کرده بودم تاحالا فروش رفته بود! :)

Last edited:

bishop83

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
قیمت به 170 تومن کاهش پیدا کرد.
معامله ترجیحا حضوری و تهران

بالا