• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش PS1 با مانیتور مخصوص PS1 و PSP با دوربین مخصوص PSP و همراه UNIVERSAL DOCK ایفون

ami24

Registered User
لایک‌ها
73
به نام خدا ...
با سلام خدمت تمام دوستان گل پرشین تولز ....
چندین وسیله برای فروش دارم که شامل کنسول هم میشه چون یه عکس داشتم اومدم تو این تاپیک برای فروشش....
1) PS1 دارم همراه با مانیتور که حتی برچسب مانیتور روی مانیتورش کنده نشده ولی چون اداپتور خراب هست نمیدونم روشن میشه یا نه . سالمه یا خراب ... o_O .. به هر حال یه قیمتی می دم بین قیمت سالم و خراب ....همراهش هم یه کیف بازی هست ... فعلا انصراف از فروش

2) یک PSP 2004 PIANO BLACK کاملا سالم چون اداپتور ندارم شارژش تموم شده ( من یه تاپیک دیگه زدم برای فروش 2 تا PSP که یکی رو فروختم و اون یکی همینه تو عکس روشنه و معلومه سالمه ... به همراه کیف بازی ودسته مخصوص PSP و حدود 20 DVD بازی که تو هر DVD 4 تا بازی هست که به راحتی نصب میشه ... یک رم 8 GIG هم هست +دوربین PSP با UMD مخصوص دوربین
.... psp و مموری فروخته شد

3)یک بازی RESISTANCE 3 برای PS3 ریجن ال....

4)یک عدد universal dock موجود هست که خودم از اپل استور خریدم ولی بلا استفاده مونده طوری که حتی روکش کنترلش رو در نیاوردم ... یعنی نو نو .... ولی سیم شارژرش رو چون نیاز داشتم استفاده کردم ولی کسی که خریدار باشه خودش حتما سیم شارژر داره.... یه جنس واقعا شیکی هست که اگه ایفونتون یا ایپاد رو روش بزارین واقعا زیباییش رو درک می کنید

5)یه هدفون هم هست که MP3 هم هست مموری میکرو هم میخوره ..با بلوتوث به گوشی هم وصل میشه ..شارژِی هست که کابل َشارژش هم همراهشه ...

6) 2 عدد ارمیچر خاص دارم که خیلی نسبت به ارمیچرهای معمولی قوی تر هست .. از یه مغازه معتبر در مالزی خریداری شده که با قیمت بالایی هم خریداری شده .. این ارمیچر طوری هست که با 4 تا باتری قلمی به زور کار میکنه و نیاز به یه منبع قوی داره ...
kdmm9rygqh24tk9f0dwa.jpg

نکات ....
1) من یه عکس از کل وسایل دارم به خاطر همین تو یه تاپیک زدم ....
2) چون تا 2 هفته دیگه پول نیاز هستم قیمت رو پیشنهادی می زارم ممکنه با قیمت های پایینتر از قیمت مد نظر خودم جنس ها رو بفروشم ....

Last edited:

dante_360

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام قیمت پلی 1 و مانیتور رو برام پ.خ میکنید.

ami24

Registered User
لایک‌ها
73
فردا ميرم تست مي كنم ps1 و مانيتورش رو ببينم سالمه يا نه ... راستي فقط چيزايي كه تو عكس هست موجوده مثلا كارتون براي كنسول ها موجود نيست ....

ami24

Registered User
لایک‌ها
73
با سلام ... من فردا می رم کنسول ps1 و مانیتور رو تست می کنم و روز سه شنبه بین کسایی که درخواست خرید دادن یه گفت و گوی شخصی برگزار می کنم و اگه کسی بیشتر از قیمت مغازه دار خواست اونجا اعلام کنه تا الان ۴ نفر درخواست خرید دادن ... با تشکر

ami24

Registered User
لایک‌ها
73
دوستان واقعا شرمنده انگار بیرون رفتن من طلسم شده ... فردا 100% می برم و سلامتش رو اطلاع می دم ....

abbas3zaar

Registered User
لایک‌ها
34
فقط psp رو بدون رم 8 گیگ و دوربین چند میدی؟ فقط psp رو میخام. کارتون داره؟ شارژر گفتی نداره؟

ami24

Registered User
لایک‌ها
73
سلام .. متاسفانه امروز رفتم PS1 رو چک کردم روشن نشد ولی مانیتور رو نتونستم چک کنم چون PS1 دیگه ای نبود ( به نظر خودم سالمه چون دوستم خیلی تمیز نگهش داشته طوری که برچسب روی صفحه رو هنوز نکنده و چون PS1 روشن نمیشه قاعتا اینم روشن نمیشه) با این حال مغازه دار محترم هر دو مورد را خراب فرض کرده و قیمت 30 به من گفت o_O( راستی مغازه دار گفت تعمیرش حدود 20 میشه شایدم بالاتر ) .. چون قیمت پستش حدود 20 تومان میشه اگه کسی بالاتر از 50 خریدار هست تا 4شنبه این هفته اعلام کنه که 4شنبه شب هرکی بالاتر گفت براشون میشه ... 1) اگه کسی خریدار نبود مجبورم بدم به همون مغازه داره :general503:... 2)PS1 با مانیتور فروخته میشه 3) اگه 2 نفر قیمت یکسان دادن و بالاترین قیمت رو دادن و بالاتر هم نرفتن دستگاه به کسی فروخته میشه امتیاز بازارچه بالاتری داره .. 4) من شب ها 9 به بد هستم سوالی بود در خدمتم .. 5) والا برای ارشیو شدن خیلی قشنگه مخصوصا مانیتورش ... مغازه داره مانیتورش رو دید جا خورد :eek::D ..5) برای دوستانی که امتیاز بازارچه بالایی دارن اول پست دارم ولی چون تمام نکات رو گفتم بهونه ای برای برگشت دادن قبول نمی کنم ... 6) راستی PS1 و مانیتور موجود هست مثلا جعبه و دسته موجود نیست ولی اداپتور ( که فک کنم سالمه ) و یه کیف بازی همراهش هست ( تو عکس هم معلومه ) 7 ) GOOOOOOOOOOOD BYEEEEEEEEE

ami24

Registered User
لایک‌ها
73
فقط psp رو بدون رم 8 گیگ و دوربین چند میدی؟ فقط psp رو میخام. کارتون داره؟ شارژر گفتی نداره؟
چرا نمیشه بهت PM بدم .. بیخیال همین جا میگم ...PSP رو تکی می فروشم اگه با یکی از دوستان به نتیجه نرسم ... هرچی تو عکس هست فروشیه چیز اضافه ای مثل جعبه و شارژر نیست...

abbas3zaar

Registered User
لایک‌ها
34
شروع گفتگو رو بزن میتونی پیام بدی . شاید از نتت باشه. من الا بهت پیام میدم

ami24

Registered User
لایک‌ها
73
دوستان لطفا توضیحات رو کامل بخونن ، امکان تست مانیتور نیست و قیمت رو گفتم باید خودتون بدین.... من اگه کسی بالاتر از ۵۰ برای کنسول و مانیتور نده به همون مغازه دار ۳۰ میدم....:general503::general503::general503::general509::general507:

Last edited:

ami24

Registered User
لایک‌ها
73
.. منps1 و مانيتور رو فردا برأي بالاترين پيشنهاد پست مي كنم كساني كه خريدار هستن لطفا بالاترين قيمت خودتون رو بگيد ، به احتمال خيلي زياد يكي با ٤٠ + پست پيشنهاد كرده

ami24

Registered User
لایک‌ها
73
.. منps1 و مانيتور رو فردا برأي بالاترين پيشنهاد پست مي كنم كساني كه خريدار هستن لطفا بالاترين قيمت خودتون رو بگيد ، به احتمال خيلي زياد يكي با ٤٠ + پست پيشنهاد كرده
متاسفانه ٤٠ + پول پست منتفي شد تا ساعت ٢ امشب وقت براي پيشنهاد هست وگرنه فردا خارج از تاپيك فروخته خواهد شد لطفا زير ٥٠ درخواست نفرماييد.. ممنون

dante_360

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام ، ps1 و مانیتور و بازیهاش 50 برا من. پول پست با شما.
اگه میخواین شماره کارت و مشخصات رو پ.خ کن.

joorab

Registered User
لایک‌ها
12
Ps1 با مانیتور و مخلفاتش رو ۵۵ خریدارم هزینه پست با خودتون

ami24

Registered User
لایک‌ها
73
شرمنده ، دوستم كه دستگاه ps1 و مانيتورش رو داده بود من براش بفروشم از فروشش منصرف شد . عذرخواهي از دوستان

HALO

Registered User
لایک‌ها
293
داداش اخرین قیمتی که برای PSP میدی چنده؟یه قیمت توپ بگو امشب کارو تموم کنیم!

بالا