بنام خدا
سلام دوستان .بنده یک عدد PS3 صدوشصت گیگ دارم که تازه 2 ماه میشه که جیلبریک شده و تا قبل از اون اوریجینال خور بود .
واقعیتش من چون خودم از جیلبریکش زیاد چیزی سر در نمیارم دادم بیرون برام جیل کردن ( PS-ID ـیه من رو بر نداشتن و ماله اصله کنسول روشه )
فرمودن که دانگرید شده و کلا هزینه جیلبریکشم 50 هزار تومن شد.
این ها اطلاعاتی بودند که لازم میدونستم قبل از هرچیزی بگم که بعدا نگید بدون گفتن اینا جنستو فروختی و ...
چند عدد بازی روی هارد خود دستگاه هم هست که اونا رو برای خریدار مجانی حساب میکنم
بازی ها شامل: The Last of Us - Beyond Two souls - AC IV - BF4 - LBP2 - NFS RIVALS میشوند یک COD GHOST هم موجوده که میتونید به جای یکی از بازی های مذکور انتخاب کنید
4 عدد بازی اوریجینال هم موجوده ( که تا جایی که مطلع هستم برای اجرای بازی های کپی به یک دیسک اوریجینال نیاز دارید )
این بازی ها جداگانه نیز فروخته میشوند ولی درصورتی که با خود دستگاه بخرید ارزون تر حساب میکنم .
Twisted Metal 2012
45هزار تومان
Battlefield 3
40 هزار تومان
killzone 3
35 هزار تومان
God of war 3
30 هزار تومان
همه با هم 120 هزار تومان فروخته میشوند . جدا جدا نیز به فروش میرسند .
قیمت کنسول : پیشنهادی
*توجه توجه*
بالا ترین قیمت پیشنهادی
45هزار تومان
Battlefield 3
40 هزار تومان
killzone 3
35 هزار تومان
God of war 3
30 هزار تومان
همه با هم 120 هزار تومان فروخته میشوند . جدا جدا نیز به فروش میرسند .
قیمت کنسول : پیشنهادی
*توجه توجه*
بالا ترین قیمت پیشنهادی
900هزار تومن.
قیمت پایه 900 تومن
به بالاترین قیمت فروخته میشود
دوستانی که اعتماد ندارند حتما 3 خط زیر رو بخونن و ببین میتونن با شرایط موجود کنار بیان یا نه؟
---
درمورد خود کنسول یک توضیح هایی رو بدم . من عمده هدفم از کپی کردنش بازی کردن TLOU و B TS بود. حالا خدا خواستو ما هم BF4 رو خریدیم و کلی هم باهاش آنلاین بازی کردیم و چقدرم لذت بردیم ! امروز هم کد پریمیوم رو گرفتم و روش زدم ( از طریق بازیسنتر کسی خواست آموزششو بهش PM میکنم )قیمت پایه 900 تومن
به بالاترین قیمت فروخته میشود
دوستانی که اعتماد ندارند حتما 3 خط زیر رو بخونن و ببین میتونن با شرایط موجود کنار بیان یا نه؟
دوستان کرجی هم میتونن حضوری تحویل بگیرن.کنسول به بالا ترین قیمت پیشنهادی به فروش میرسه و درضمن قیمت خرید کنسول رو هم دارم .
کنسول از طریق تیپاکس ارسال میشود و در صورتیکه قیمت خریدار مناسب باشه هزینه پست را هم بر عهده میگیرم .
ابتدا مبلغ مورد نظر رو "کامل" دریافت میکنم سپس کالا رو ارسال میکنم .
توجه کنید حتی با وجود واسطه هم بنده تمام پول رو دریافت میکنم ( شما باید کلا مبلغ رو به واسطه بدید ) و بعد کنسول ارسال میشود .
---
واقعا کنسول خوبیه و به هیچ وجه مشکلی نداره دلیل فروشمم نیاز مالی ـه ( تا الان همه وسایلمو به جز 3 و 360 فروختم )
سوالی بود در خدمتم قیمت های خودتونو بگین . ممنون
عکس ها :

اگه لازم بود بگین از جعبه هم عکس بذارم !
این اکانتم هست با کنسول بخرید 100 تومن تخفیف روش میزنم !
اکانت PSN با قیمت عالی
Last edited: