• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ps3 فت مشکل دار ولی پلمپ

behzad_pax

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام دوستان یک عدد ps3 فت کپی خور شده که برای پسردایی بنده هست وایشون گفته براشون بفروشم.مشکل اینجاست که میگن وقتی روشن میشه تصویر نمیده همه کاری هم کردن بازم تصویرش نیومده مشکلش سخت افزاریه و تاحالا هم باز نشده برای تعمیر میخواد همینطوری بفروشه ps4 بخره.
در ضمن گفتن هاردش 160 بوده که توش دیتا داشته هاردشو برمیداره دسته هم نداره فقط کارتونم نداره.قیمت پایه 100
33.jpg33333333.jpg

Last edited:

behzad_pax

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
با هارد 1ترا یا 500 هم معاوضه میشه

alirezaganji

Registered User
لایک‌ها
79
دوست عزیز این رسمش نیست که به دروغ بیاین بگین که دستگاه پلمپ هست
آخه مرد حسابی این 12 تا پیچ کم داشت باتر بایوس رو یادت رفته بوده بزاری سرجاش بعد میگی پلمپ بوده
نکنه خود کارخونه بادش رفته 12 تا پیچ رو ببنده و باتری بایوس رو سرجاش بزاره
توسط تعمیرکار هم که روش کار شده
برادر این پولا خوردن نداره و بهش میگن پول حرام واقعا نمیدونم این پرشین تولز چرا اینطوری شده
البته اگر میفهمی وگرنه که بحثی توش نیست بنده فردا خودم روش کار میکنم اگر درست شد که هیچ و گرنه از طریق پلیس فتا اقدام میکنم و حالتو بدجوری میگیرم

baluchi

Registered User
لایک‌ها
6
دوست عزیز این رسمش نیست که به دروغ بیاین بگین که دستگاه پلمپ هست
آخه مرد حسابی این 12 تا پیچ کم داشت باتر بایوس رو یادت رفته بوده بزاری سرجاش بعد میگی پلمپ بوده
نکنه خود کارخونه بادش رفته 12 تا پیچ رو ببنده و باتری بایوس رو سرجاش بزاره
توسط تعمیرکار هم که روش کار شده
برادر این پولا خوردن نداره و بهش میگن پول حرام واقعا نمیدونم این پرشین تولز چرا اینطوری شده
البته اگر میفهمی وگرنه که بحثی توش نیست بنده فردا خودم روش کار میکنم اگر درست شد که هیچ و گرنه از طریق پلیس فتا اقدام میکنم و حالتو بدجوری میگیرم
چه ادمایی پیدا میشه خوب شد که نگرفتم.
چه قیمتی خریدی؟

بالا