سلام دوستان.
از اسم تاپیک معلوم دیگه:
PS3 250GB -R2
Playstation Move Sports Champion Pack
Playstation Move Charging Station
Killzone 3 -R2
Killzone 2 -R2 Platinum
Uncharted 2 -R2 Platinum
Sports Champion -R3
CTA Sub MachinGun
* Playstation Move Sports Champion Pack و CTA Sub Machin Gun رو از امریکا اوردم در نتیجه ریجنشون 1 ه.
*تمامی وسایل سالم و تمیز بوده و همشون در حد آک هستن با move فقط چند ساعت بازی کردم با اون تقنگ ه هم اصلا به ساعت نرسیده ، اخرین باری هم که با Ps3 بازی کردم چند ماه پیش بود.
*روی دیسک کیلزون 2 یک خش خیلی خیلی ریز هست که نمیتونستم ازشون عکس بگیرم.
*قاب و دفترچه و جعبه ی تمام بازی ها و وسایل کاملا سالم هستن فقط آنچارتد 2 یکجای قابش شکسته که اصلا معلوم نیست خودمم به زور پیداش کردم.
* move charging station روش کمی خش داره اون هم به دلیل اینه که میزاشتم تو کمد لباسم تا جاش نرم باشه و صدمه ای نبینه
خوب حالا میریم سر بحث شیرین قیمت:
PS3 : قیمت پایه 380T
Playstation Move Sports Champion Pack : 160T (دوستان از همون اول Playstation Eye ش خراب بود که دادم درستش کردن به همین دلیل کمی خوردگی داره ولی نه زیاد )
Playstation Move Charging Station: 65T
Killzone 3: 35T
Uncharted 2: 25T
Killzone 2: 20T
CTA Sub Machin Gun: 65T
برای اصفهانی های عزیز با پیک فرستاده میشه و برای شهرستانها با پست.
هزینه ی پست به عهده ی خریداره.
از نظر اعتماد هم اگه تو استیم اکانت دارید میتونید بپرسید که چه جور ادمی هستم. توی سایت pardisgame هم سابقه ی طولانی دارم. اسمم تو اونجا eagle lord .
یادم رفت بگم یک Navigation Controller هم هست. قیمت : 50T
ممنون.
عکس ها هم توی یک فولدر گذاشتم و اپلود کردم چون نسبتا زیاد بود.
pic (2).zip
نکته: من با همین اسم در BaziCenter هم هستم.
از اسم تاپیک معلوم دیگه:
PS3 250GB -R2
Playstation Move Sports Champion Pack
Playstation Move Charging Station
Killzone 3 -R2
Killzone 2 -R2 Platinum
Uncharted 2 -R2 Platinum
Sports Champion -R3
CTA Sub MachinGun
* Playstation Move Sports Champion Pack و CTA Sub Machin Gun رو از امریکا اوردم در نتیجه ریجنشون 1 ه.
*تمامی وسایل سالم و تمیز بوده و همشون در حد آک هستن با move فقط چند ساعت بازی کردم با اون تقنگ ه هم اصلا به ساعت نرسیده ، اخرین باری هم که با Ps3 بازی کردم چند ماه پیش بود.
*روی دیسک کیلزون 2 یک خش خیلی خیلی ریز هست که نمیتونستم ازشون عکس بگیرم.
*قاب و دفترچه و جعبه ی تمام بازی ها و وسایل کاملا سالم هستن فقط آنچارتد 2 یکجای قابش شکسته که اصلا معلوم نیست خودمم به زور پیداش کردم.
* move charging station روش کمی خش داره اون هم به دلیل اینه که میزاشتم تو کمد لباسم تا جاش نرم باشه و صدمه ای نبینه

خوب حالا میریم سر بحث شیرین قیمت:
PS3 : قیمت پایه 380T
Playstation Move Sports Champion Pack : 160T (دوستان از همون اول Playstation Eye ش خراب بود که دادم درستش کردن به همین دلیل کمی خوردگی داره ولی نه زیاد )
Playstation Move Charging Station: 65T
Killzone 3: 35T
Uncharted 2: 25T
Killzone 2: 20T
CTA Sub Machin Gun: 65T
برای اصفهانی های عزیز با پیک فرستاده میشه و برای شهرستانها با پست.
هزینه ی پست به عهده ی خریداره.
از نظر اعتماد هم اگه تو استیم اکانت دارید میتونید بپرسید که چه جور ادمی هستم. توی سایت pardisgame هم سابقه ی طولانی دارم. اسمم تو اونجا eagle lord .
یادم رفت بگم یک Navigation Controller هم هست. قیمت : 50T
ممنون.

عکس ها هم توی یک فولدر گذاشتم و اپلود کردم چون نسبتا زیاد بود.
pic (2).zip
نکته: من با همین اسم در BaziCenter هم هستم.