• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش psp مدل فت

Robert De Niro

Registered User
لایک‌ها
43
دوستان یه psp فت مدل 1004 کپی خور دایم به همراه یه umd بازی sims 2 اصل برای فروش عرضه میشود که فکر کنم یکی از تمیزترین و سالم ترین psp تو این مدل به حساب میاد لازم به ذکر هست که این دستگاه 2 سال پیش خریداری شده ولی در مجموع فکر کنم 50ساعت بیشتر استفاده نشده باشه فقط کارتونش رو باید سر حوصله بگردم پیدا کنم شاید هم پیدا نکنم چون 2 سال قبل خریداری شده

قیمت پایه:110 هزار تومان که لوازم شامل یه psp و یه مموری 4 گیگ یه شارژر و یه دیسکت umd هست

شرایط تحویل:حضوری در اصفهان و ارسال به شهرستان با پست که هزینه به عهده خریدار هست

دوستانی هم که مدام درباره سلامت psp و باطری سوال میکنند باید گفته بشه که دستگاه بشرط 24 ساعت تست فروخته میشه و زیر قیمت پایه متاسفانه فروخته نمیشه چون ترجیح میدم نگهش دارم

فایل های ضمیمه

• psp.jpg
    psp.jpg
    83.1 KB · نمایش ها: 452
Last edited:

arash9675

Registered User
لایک‌ها
50
مشهـــــــــــــد - خراســـــــــــان رضـــــــوی
عزیز خش که رو صفحه نیست؟

ahmadreza1368

Registered User
لایک‌ها
54
داداش من اس2 دارم اصفهانم هستم با هم تعویض کنیم

Robert De Niro

Registered User
لایک‌ها
43

قیمت پایه در پست اول هست و فکر میکنم قیمت واقعی این دستگاه با توجه به کپی خور دایم و یه umd بالاتر از 100 هست ولی چون استفاده ازش نمیکنم قیمتی گذاشتم که استقبال بشه برای خرید پس از دوستان ممنون میشم در پیام خصوصی زیر قیمت پایه پیشنهاد ندن

atila.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چقدر شارژ نگه میداره؟مشکل دیگه نداره؟

juolipuoli

Registered User
لایک‌ها
2
قیمت پایه در پست اول هست و فکر میکنم قیمت واقعی این دستگاه با توجه به کپی خور دایم و یه umd بالاتر از 100 هست ولی چون استفاده ازش نمیکنم قیمتی گذاشتم که استقبال بشه برای خرید پس از دوستان ممنون میشم در پیام خصوصی زیر قیمت پایه پیشنهاد ندن

برای خرید پخ دادم

بالا