Robert De Niro
Registered User
- نوشتهها
- 2,269
- لایکها
- 43
دوستان یه psp فت مدل 1004 کپی خور دایم به همراه یه umd بازی sims 2 اصل برای فروش عرضه میشود که فکر کنم یکی از تمیزترین و سالم ترین psp تو این مدل به حساب میاد لازم به ذکر هست که این دستگاه 2 سال پیش خریداری شده ولی در مجموع فکر کنم 50ساعت بیشتر استفاده نشده باشه فقط کارتونش رو باید سر حوصله بگردم پیدا کنم شاید هم پیدا نکنم چون 2 سال قبل خریداری شده
قیمت پایه:110 هزار تومان که لوازم شامل یه psp و یه مموری 4 گیگ یه شارژر و یه دیسکت umd هست
شرایط تحویل:حضوری در اصفهان و ارسال به شهرستان با پست که هزینه به عهده خریدار هست
دوستانی هم که مدام درباره سلامت psp و باطری سوال میکنند باید گفته بشه که دستگاه بشرط 24 ساعت تست فروخته میشه و زیر قیمت پایه متاسفانه فروخته نمیشه چون ترجیح میدم نگهش دارم
قیمت پایه:110 هزار تومان که لوازم شامل یه psp و یه مموری 4 گیگ یه شارژر و یه دیسکت umd هست
شرایط تحویل:حضوری در اصفهان و ارسال به شهرستان با پست که هزینه به عهده خریدار هست
دوستانی هم که مدام درباره سلامت psp و باطری سوال میکنند باید گفته بشه که دستگاه بشرط 24 ساعت تست فروخته میشه و زیر قیمت پایه متاسفانه فروخته نمیشه چون ترجیح میدم نگهش دارم
فایل های ضمیمه
Last edited: