سلام به همگی .
یک عدد دانه! PSP Slim 2006 دارم . تمیز و سالم بدون هیچ گونه عیب و ایراد.
. نو این مدل نیست اما قیمت psp حدود 250-270 هزار تومن هست .
- رنگ زیبای نقره ای یخی داره .
- آخرین فریمور یعنی 6.39 روش نصب هستش.
- اسلیم ها تنها مدلیه که کپی خور دایم هست و بدون ایرادی همه بازی ها قابل اجراست .
- برچسب ال سی دی هم داره. برش داری انگار ال سی دی نو خریدی. از روز اول چسبوندم روش.
- رم 8 گیگ اصل سونی مخصوص psp هم داره .با گارانتی مادام العمر . ( اگه رم اصل نباشه داخل دستگاه وارد بشه unknow مینویسه ) . قیمت رم حدود 45 هزار تومنه.
- حدود 30 عدد dvd بازی هم میدم . ( داخل هر dvd بیش از 4 بازی هست ) . هر dvd بازی 1000-1500 تومنه که 30 تا میشه حدود 30 هزار تومن .
- یک کیف ساده هم روش میدم .
- جعبه و دفترچه به همراه شارز و باتری اصلیش هم موجوده .
کرج- تهران هستم.
-- قیمت پایه 160 تومان . قابل هم نداره!
* از مدیران هم پوزش میخوام ، گفتم به علت حجم و تعدا زیاد عکس ها و راحتی بچه ها جای دیگه آپلود کنم . اما مستقیم هست همه لینک ها .
یک عدد دانه! PSP Slim 2006 دارم . تمیز و سالم بدون هیچ گونه عیب و ایراد.
. نو این مدل نیست اما قیمت psp حدود 250-270 هزار تومن هست .
- رنگ زیبای نقره ای یخی داره .

- آخرین فریمور یعنی 6.39 روش نصب هستش.

- اسلیم ها تنها مدلیه که کپی خور دایم هست و بدون ایرادی همه بازی ها قابل اجراست .
- برچسب ال سی دی هم داره. برش داری انگار ال سی دی نو خریدی. از روز اول چسبوندم روش.
- رم 8 گیگ اصل سونی مخصوص psp هم داره .با گارانتی مادام العمر . ( اگه رم اصل نباشه داخل دستگاه وارد بشه unknow مینویسه ) . قیمت رم حدود 45 هزار تومنه.

- حدود 30 عدد dvd بازی هم میدم . ( داخل هر dvd بیش از 4 بازی هست ) . هر dvd بازی 1000-1500 تومنه که 30 تا میشه حدود 30 هزار تومن .

- یک کیف ساده هم روش میدم .

- جعبه و دفترچه به همراه شارز و باتری اصلیش هم موجوده .

کرج- تهران هستم.
-- قیمت پایه 160 تومان . قابل هم نداره!
* از مدیران هم پوزش میخوام ، گفتم به علت حجم و تعدا زیاد عکس ها و راحتی بچه ها جای دیگه آپلود کنم . اما مستقیم هست همه لینک ها .
Last edited: