• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش Sapphire Radeon HD 7770 GHz لطفا خوانده شود

AtiSE

Registered User
لایک‌ها
4
سلام به همگی و سال نو مبارک!

بنده 4 روز پیش این کارت رو به کاربر M.Rasmus فروختم http://forum.persiantools.com/u206604.html
نصف شبش ایشون sms داد که کارت خرابه و... خلاصه بعد از این داستانها دیروز کارت رو ازش پس گرفتم
دیدم کارت مثل ساعت داره کار میکنه بلافاصله بهشون گفتم قرار شد آمارشو بگیره (یعنی چی؟) و دیگه جواب نداد
داستانش زیاده که فعلا وارد بحثش نمیشم دیشب آنلاین بوده ولی جواب منو نداده
خلاصه ایشون اگه تا فردا عصر کارت رو گرفت و پول منو پس داد امتیاز بهشون نمیدم
امیدوارم که سوءتفاهم شده باشه ولی اگه خبری نشد فروش برقرار هست
آقای حسینی هم در جریان هستند بهشون مثل من گفتند که گارانتی داره ولی قبول نکردند
تمام عکس ها رو هم همینجا میذارم که برای دوستان ابهامی پیش نیاد
بنده هفته پیش 4-5 تا معامله داشتم میتونم ازشون بخوام که اینجا بگند ولی واقعا از سرکار گذاشتن نفرت دارم!
کارت 3-4 ماه پیش خریداری شده مثل نوشه تا وسط 2015 هم گارانتی فیوچر داره خلاصه هر سوالی بود درخدمتم
لینک: SAPPHIRE HD 7770 GHz Edition 1GB GDDR5

کارت فقط و فقط حضوری تست میشه بعد تحویل داده میشه

دوستان جناب S.M.N دوست بنده هستند خیلی لطف کردند هفته پیش ازشون باکس خریدم و برام ارسال کردند: http://forum.persiantools.com/u245222.html
بنده اشتباهی یوزر ایشون رو مطرح کردم که اینجا اصلاح میکنم واقعا از ایشون بسیار معذرت میخوام بخاطر اشتباهی که شد
متاسفانه به علت موضوع پیش آمده برام این اشتباه پیش اومد امیدوارم بنده و بخشیده باشند
کارت هم به آقا اشکان عزیز فروخته شد.

لطفا تاپیک بسته نشه!

Last edited:

TREX20008

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
درود
این دوستمون تایید میشن
خوب بفروشی داداش

1596

Registered User
لایک‌ها
45
350.................

AtiSE

Registered User
لایک‌ها
4
درود
این دوستمون تایید میشن
خوب بفروشی داداش

ممنون عزیز خیلی لطف داری =)

دوستان مزایده تا شنبه شب ادامه داره اگه کسی فوری نخواست فروخته میشه به فامیلمون!
با این قیمت دیگه پیدا نمیشه میتونید توی سایت بررسی کنید
http://forum.persiantools.com/t371718.html#post6783462

1920%20no%20aa.jpg

ROYAL BOY

Registered User
لایک‌ها
570
داداش نترس کارتت سالمه.منم یه مادربرد کاملا سالم و تست شده رو فروختم به یه بنده خدایی(!!!!!!:blink:!!!!!)بعد فرداش ایشون زنگ زدن و گفتن مادربرد هیچ بوقی نمیزنه و تصویر نمیده!!!وگفتن با چندتا قطعه هم تست کردن و بازم تصویر نداده.منم بش گفتم که تست شدس و سالمه که ایشون شاکی شد و داشت کار به جاهای باریک میکشید که من گفتم پس بفرست.بعد که دستم رسید دیدم سالمه و به قوله خودت مثل ساعت کار میکنه:pبعد که با ایشون تماس گرفتم گفتن که فقط رمو تعویض نکردم:eek: که مشکل از رم ایشون بوده و خلاصه گفتن شاید قسمت نبوده!!!!!!!!!!!!!!!!البته حقش بود یه امتیاز منفی به ایشون میدادم که سری بعد اشتباه خودشو گردن بقیه نندازه و زود قضاوت نکنه ولی تو مراممون نبود:rolleyes:

AtiSE

Registered User
لایک‌ها
4
فوری خریدارم
ممنون عزیز پخ دادم قسمت بشه مال شما
دوستان فروش رو تا بنده اعلام نکنم ادامه داره

داداش نترس کارتت سالمه.منم یه مادربرد کاملا سالم و تست شده رو فروختم به یه بنده خدایی(!!!!!!:blink:!!!!!)بعد فرداش ایشون زنگ زدن و گفتن مادربرد هیچ بوقی نمیزنه و تصویر نمیده!!!وگفتن با چندتا قطعه هم تست کردن و بازم تصویر نداده.منم بش گفتم که تست شدس و سالمه که ایشون شاکی شد و داشت کار به جاهای باریک میکشید که من گفتم پس بفرست.بعد که دستم رسید دیدم سالمه و به قوله خودت مثل ساعت کار میکنه:pبعد که با ایشون تماس گرفتم گفتن که فقط رمو تعویض نکردم:eek: که مشکل از رم ایشون بوده و خلاصه گفتن شاید قسمت نبوده!!!!!!!!!!!!!!!!البته حقش بود یه امتیاز منفی به ایشون میدادم که سری بعد اشتباه خودشو گردن بقیه نندازه و زود قضاوت نکنه ولی تو مراممون نبود:rolleyes:
ممنون داداش که پست دادی آخه کارت چهار ماه هم کار نکرده مهمتر اینکه گارانتی هم داره بعد منو تهدید میکنه که آدرس خونتو گیر میارما!
البته که بیدی نیستم که با این بادها بلرزم ولی بعد از اینکه فهمیدم سرکار گذاشته خیلی عصبانی شدم
جاتون خالی همین عصر عید دیدنی رفتیم جریان رو تعریف کردم پسر عمم ناراحت شد گفت ازت میگیرمش برای کسی میخوام
گفتم نه بابا حالا اگه نشد بعدا بهت میگم... انسانیت کرد گفتم اگه هم بهش بدم با تخفیف میدم
خلاصه که منم ازین به بعد فقط حضوری تست میگیرم بعد قطعه رو دست طرف میدم
که بعدش مهلت تست نخواد و خرابش نکنه گرچند که مهلت نداده بودم چون گارانتی داشت
حتما که منفی میدم فقط خواستم جریان اینجا رو بشه و مهلتی هم بهش داده باشم که نگه فلان
بازم ممنون از همه دوستان

Last edited:

rashiddivx

Registered User
لایک‌ها
610
بابا شاید بنده خدا نمی دونسته کارت از پاور برق می خوره!:D

Mohammad 1985

Registered User
لایک‌ها
1
اگر فروخته نشده من خریدارم لطفا سریع جواب بدین

AtiSE

Registered User
لایک‌ها
4
بابا شاید بنده خدا نمی دونسته کارت از پاور برق می خوره!:D
خودش همون روز 7870 فروخت به کسی 550 هم داشت میگفت بهو ایراد پیدا کرد
ولی مطمئن هستم که ایشون دلال هستش و قطعه رو برای کسی گرفته بود...

دوستان کارت همین ساعت پیش حضوری فروخته شد به آقا اشکان عزیز
واقعا از آشنایی با ایشون خوشحال شدم مبارکشون باشه =)
ختم روزگار!

AtiSE

Registered User
لایک‌ها
4
Last edited:
بالا