• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش sony xperia p مشکی تمییز!!

alidarvin

Registered User
لایک‌ها
2
فروخته شد به دوست عزیز shabgard67
سلام!
یک عدد sony xperia p مشکی تمیز موجوده!
گوشی بسیار تمیز و در حد اک هست.
از هدفون گوشی 2 بار بیشتر استفاده نشده!
کلا تمیزه دیگه! :) تو عکس ها هم میتونید مشاهده کنید!
روی صحفه نمایش هم از روز اول محافظ نصب بوده!
خود گوشی هم به انتخاب خیلی خوبیه با توجه به دوربین 8 مگاپیکسلی و 16 گیگ حافظه داخلی!
در صحفه نمایش هم از موتور براویا (bravia motor engine) استفاده شده که صحفه نمایش رو محشر کرده!

پی نوشت: یه کیف هم داره که خیلی کار امده و خوبه ولی کمی شکستگی داره! ولی میشه ازش استفاده کرد
قیمت پایه:550
09192013891

IMG_7097.JPG IMG_7110.JPG IMG_7128.JPG IMG_7068.JPG

Last edited:

ebiblog

Registered User
لایک‌ها
6
با تبلت امضام اگر معاوضه داشتی پ خ کن سر هم می دم

rostami939

Registered User
لایک‌ها
57
قیمت نهایی لطفا

Majid.J

Registered User
لایک‌ها
28
سلام
قیمت آخر رو واسه من هم بفرستید،ممنون.

shabgard67

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
152
زیر پایه ؟

alidarvin

Registered User
لایک‌ها
2
بیش ترین پیشنهاد 530 بوده اگه بالا تر نباشه فردا فروخته میشه

shabgard67

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
152
گوشی رو بعد از تحویل از ایشون متوجه شدم
هم اسپیکر گوشی مشکل صدا داره
هندزفری تحویلی ایشون فقط از یک گوشی صدا میاد و ایراد داره که من با چندتا گوشی دیگه تست کردم مشکل از هندزفری بود
ضمنا تست 24 ساعته باطری گرفته بودم ، با اینحال باطری فقط یه نصفه روز پاسخگوست
همه این موارد رو بهشون گفتم ولی ایشون فقط با یک کلمه ( شرمنده ! ) پاسخ من رو دادن تمام
همگی حواسشون رو جمع کنن
ضمنا اگه ایشون ظرف 7 روز از تاریخ معامله نسبت به رفع این موارد یا ارجاع گوشی اقدام نکنن
با توجه یه سابقه 2 ساله خودم تو فتا ، اقدام جدی و صریح برای شکایت به عنوان کلاهبردار خواهم کرد

alidarvin

Registered User
لایک‌ها
2
گوشی رو بعد از تحویل از ایشون متوجه شدم
هم اسپیکر گوشی مشکل صدا داره
هندزفری تحویلی ایشون فقط از یک گوشی صدا میاد و ایراد داره که من با چندتا گوشی دیگه تست کردم مشکل از هندزفری بود
ضمنا تست 24 ساعته باطری گرفته بودم ، با اینحال باطری فقط یه نصفه روز پاسخگوست
همه این موارد رو بهشون گفتم ولی ایشون فقط با یک کلمه ( شرمنده ! ) پاسخ من رو دادن تمام
همگی حواسشون رو جمع کنن
ضمنا اگه ایشون ظرف 7 روز از تاریخ معامله نسبت به رفع این موارد یا ارجاع گوشی اقدام نکنن
با توجه یه سابقه 2 ساله خودم تو فتا ، اقدام جدی و صریح برای شکایت به عنوان کلاهبردار خواهم کرد

اقا چرا الکی میگی!!
ما اومدیم پیش شما گوشی رو تحویلتون دادیم شما تست کردی ساعت 3 معامله انجام شده!

ساعت 10 شب اومدی رو گوشی من مشکل میزاری!!! شما پیش من گوشی رو تست کردی سالم بوده. من از کجا بدونم شما تو اون 7 ساعت باهاش چیکار کردی!
اگه من گوشی رو با پیک برای شما میفرستادم شما حق داشتی چیزی بگی ولی شما گوشی رو حضوری تست کردی!
پدر من ساعت 11 همون شب sms دادن جواب ندادید فرداش هم دو بار زنگ زدن ور نداشتید!!
اگر این کارو ادامه بدی من از شما شکایت میکنم! شما داری به من تحمت میزنی!

shabgard67

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
152
مشکلی نداره اقای جعفریان

شما فقط یک اس دادین و 20 بار زنگ و اس من رو جواب ندادین
خودتون هم میدونید به دلیل عجله گه داشتم قرار شد 24 ساعت مهلت تست از باطری و ... داشته باشم

ولی شاید شما ندونید من 2 سال هستش علاوه بر مغازم تو پلیس فتا هستم ولی این رو از دوستان دیگه هم میتونید بپرسین
البته مشکلی هم نداره طی چند روز اینده متوجه خواهید شد که کسی که میاد گوشی رو میگیره میبره با 2 امتیاز انقدر هم پ خمه نیست که شما بخوای حتی تصور زرنگ بودن بهت دست بده

من فقط خواستم اولش محترمانه باهاتون برخورد کنم که گویا شما با همون شکایت راحت ترید
طرح شکایت و پیدا کردن آدرس شما برای من کوچکترین کاری نداره

خدا رو شاهد میگیرم تا فردا ظهر زنگ زدی و کاری برای این مشکلات کردی و یا اینکه گوشی معیوبت رو پس گرفتی که هیچی
اگر که نه به خدای رسول کاری میکنم بعد از چند روز خودت ازم بخوای پولم رو بدی چون اون موقع تمام هزینه های جانبی رو هم باید بدی

دیگه خودت میدونی

alidarvin

Registered User
لایک‌ها
2
مشکلی نداره اقای جعفریان

شما فقط یک اس دادین و 20 بار زنگ و اس من رو جواب ندادین
خودتون هم میدونید به دلیل عجله گه داشتم قرار شد 24 ساعت مهلت تست از باطری و ... داشته باشم

ولی شاید شما ندونید من 2 سال هستش علاوه بر مغازم تو پلیس فتا هستم ولی این رو از دوستان دیگه هم میتونید بپرسین
البته مشکلی هم نداره طی چند روز اینده متوجه خواهید شد که کسی که میاد گوشی رو میگیره میبره با 2 امتیاز انقدر هم پ خمه نیست که شما بخوای حتی تصور زرنگ بودن بهت دست بده

من فقط خواستم اولش محترمانه باهاتون برخورد کنم که گویا شما با همون شکایت راحت ترید
طرح شکایت و پیدا کردن آدرس شما برای من کوچکترین کاری نداره

خدا رو شاهد میگیرم تا فردا ظهر زنگ زدی و کاری برای این مشکلات کردی و یا اینکه گوشی معیوبت رو پس گرفتی که هیچی
اگر که نه به خدای رسول کاری میکنم بعد از چند روز خودت ازم بخوای پولم رو بدی چون اون موقع تمام هزینه های جانبی رو هم باید بدی

دیگه خودت میدونی
به خدا که انقدر بهش قسم میخوری یکم ایمان داشته باش انقدر دروغ نگو!
برادر مومن ما کی به شما مهلت تست دادیم؟
شما کی زنگ زدی که ما جواب ندادیم؟
شما برو شکایت کن ما امادگی کامل برای پاسخ گویی توی دادگاه رو داریم

بالا