سلام دوستان من این usb hob رو برای کامپیوترم خریدم چون پورت کم داشت ولی متاسفانه قسمت نشد ازش استفاده کنم چون کامپیوتر سوخت(محافظم ولتاژ 235 رو نشون میداد :blink: ) حالا گفتم من که استفاده نکردم بزار دوستان استفاده کنن.............
در کل 1 بار به کامپیوتر وصل شده 2 تا کبل داره که میتونم یک کابل بلندی(1 متری) که گرفتم رو بدم اگه خریدار خواست بدون هیچ پول اضافه ای چون پول زیادی پاش ندادم...........
اینم عکساش:
من از مجتمع تک گرفتم 19 و تو بازار هم از 19 تا 21 همین رو میفروشن.......
حالا برای یک روز 3 تومن کم میکنم 16 قصد فروشش رو دارم در مشهد حضوری یا شهرستان اول وجه بعد ارسال(هزینه ارسال نصف نصف) و اینکه دارای یک سال گارانتی تعویض هست که 2 روزش گذشته
و از نظر اعتماد سازی هم مشکلی نیست خرید و فروش داشتم اینجا..............
اگه عکس از هر جهتی میخواید بگید بزارم.................
عکس تمام زوایا حجم رو میبره بالا و صفحه دیر لود میشه برای همین نذاشتم و این هم عکس با نام کاربری:
شرمنده اگه دیر گذاشتم.......
در کل 1 بار به کامپیوتر وصل شده 2 تا کبل داره که میتونم یک کابل بلندی(1 متری) که گرفتم رو بدم اگه خریدار خواست بدون هیچ پول اضافه ای چون پول زیادی پاش ندادم...........
اینم عکساش:

من از مجتمع تک گرفتم 19 و تو بازار هم از 19 تا 21 همین رو میفروشن.......
حالا برای یک روز 3 تومن کم میکنم 16 قصد فروشش رو دارم در مشهد حضوری یا شهرستان اول وجه بعد ارسال(هزینه ارسال نصف نصف) و اینکه دارای یک سال گارانتی تعویض هست که 2 روزش گذشته
و از نظر اعتماد سازی هم مشکلی نیست خرید و فروش داشتم اینجا..............
اگه عکس از هر جهتی میخواید بگید بزارم.................
دوست من عکس از زوایای مختلف بندازید
+ کاغذی که نام کاربری وبقیه مشخصات در کنار محصولتون....
عکس تمام زوایا حجم رو میبره بالا و صفحه دیر لود میشه برای همین نذاشتم و این هم عکس با نام کاربری:
شرمنده اگه دیر گذاشتم.......
Last edited by a moderator: