• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش w810 با قیمتی توافقی

ehsan6811

Registered User
لایک‌ها
70
با سلام خدمت دوستان من اين گوشي رو چند روز پيش از اين کاربر خريدم
http://forum.persiantools.com/t253968.html

و ايشونم برام فرستادند گوشي 28 بدستم رسيد و همون روز که رسيد اعلام کردم دوربين مشکل داره يدونه لکه روي دوربينه که توي عکسا ميوفته ايشون گفتن خيلي وقته ازش استفاده نکردم نديدم همچين چيزي منم چون زياد برام مهم نبود ديگه ادامه ندادم
ولي ديروز ديدم گوشي خيلي کند شده و باتري زياد مصرف ميکنه چون چند تا پچ نصب کرده بودم گفتم فلش کنم شايد بهتر بشه که ديدم بعد از فلش روي پليز وايت گير کرد (دوستان حتما ميدونند که وقتي با باکس سريال رو تغيير بدن بعد از فلش اون سريال ميپره و گوشي اينجوري ميشه )به هر حال گوشي رو با پچ بالا اوردم و بهشون گفتم سريال گوشي عوض شده و ميخام گوشي رو پس بدم ولي ايشون ميگه من گوشي رو سالم دادم و پس نميگيرم در صورتي که تاکيد کردم سريال يکي هست ايشان گفتن يکي و اک خريدم
گوشي 60 +7800 تمام شد برام و ايشون جواب پ.خ رو نميدن اخرشم گفتن پس نمیگیرم این پولام راحت میخورم چون چند قلم جنس براي فروش گزاشته گفتم قبلش برگم تا سر کسی دیگه کلاه نره

فایل های ضمیمه

• 1111.jpg
    1111.jpg
    215.9 KB · نمایش ها: 87
  • 111.jpg
    111.jpg
    214.2 KB · نمایش ها: 88
  • 11.jpg
    11.jpg
    262.1 KB · نمایش ها: 87
Last edited:

R3SA

Registered User
لایک‌ها
69
هدفون اصل w810 همراهشه ؟
من قبلا این گوشیو داشتم. کلی زیر قیمت دادمش چون هدفونشو نگه داشته بودم.
هدفونه سیمش قطع شد الان میخوام یکی دیگه بگیرم.

راستی please wait پلیز وِیت تلفظ میشه :دی

ehsan6811

Registered User
لایک‌ها
70
هدفون اصل w810 همراهشه ؟
من قبلا این گوشیو داشتم. کلی زیر قیمت دادمش چون هدفونشو نگه داشته بودم.
هدفونه سیمش قطع شد الان میخوام یکی دیگه بگیرم.

راستی please wait پلیز وِیت تلفظ میشه :دی

هدفون اون قسمت که به گوشی وصل میشه موجوده هدفون کا800 هست اگه کسی خاست روش میدم

iphone

Registered User
لایک‌ها
188
با سلام خدمت دوستان من اين گوشي رو چند روز پيش از اين کاربر خريدم
http://forum.persiantools.com/t253968.html

و ايشونم برام فرستادند گوشي 28 بدستم رسيد و همون روز که رسيد اعلام کردم دوربين مشکل داره يدونه لکه روي دوربينه که توي عکسا ميوفته ايشون گفتن خيلي وقته ازش استفاده نکردم نديدم همچين چيزي منم چون زياد برام مهم نبود ديگه ادامه ندادم
ولي ديروز ديدم گوشي خيلي کند شده و باتري زياد مصرف ميکنه چون چند تا پچ نصب کرده بودم گفتم فلش کنم شايد بهتر بشه که ديدم بعد از فلش روي پليز وايت گير کرد (دوستان حتما ميدونند که وقتي با باکس سريال رو تغيير بدن بعد از فلش اون سريال ميپره و گوشي اينجوري ميشه )به هر حال گوشي رو با پچ بالا اوردم و بهشون گفتم سريال گوشي عوض شده و ميخام گوشي رو پس بدم ولي ايشون ميگه من گوشي رو سالم دادم و پس نميگيرم در صورتي که تاکيد کردم سريال يکي هست ايشان گفتن يکي و اک خريدم
گوشي 60 +7800 تمام شد برام و ايشون جواب پ.خ رو نميدن اخرشم گفتن پس نمیگیرم این پولام راحت میخورم چون چند قلم جنس براي فروش گزاشته گفتم قبلش برگم تا سر کسی دیگه کلاه نره حداقل سر کسي ديگه اي کلاه نره

به هر حال همینجوری میخام بفروشم 3 4 تومن خرج چنج دوباره میشه دوستان قیمت منصفانه بدن به بالاترین قیمت فروخته میشه

داش احسان امان از کلاه برداری هفته پیش از همشهریت یه ایفون گرفتم تعمیری دراومد خدا بگم .......
این جور آدما بد جور سیلی از زمونه میخورذن به خاطر چندر پول اون دنیاشونو خراب میکنن
آپپپپپپ

ehsan6811

Registered User
لایک‌ها
70
داش احسان امان از کلاه برداری هفته پیش از همشهریت یه ایفون گرفتم تعمیری دراومد خدا بگم .......
این جور آدما بد جور سیلی از زمونه میخورذن به خاطر چندر پول اون دنیاشونو خراب میکنن
آپپپپپپ

اره چند وقته این مسائل خیلی بیشتر شده متاستفانه
اولا طرف دیگه پیداش نمیشد الا با پرویی میگه این پولا رو من میتونم بخورم شما نگران نشو
تاپیک شکایت زدم بعد از دو روز مدیر هنوز رسیدگی نکرده طرف تاپیک فروش چیزای دیگه زده

بالا