منتخب بازارچه

فروش wifi 3g ps vita با قابلیت کپی کردن بازی ps1 psp روی دستگاه(دارای حک )

soheilkitty

Registered User
امتیاز - 100%
2   0   0
تاریخ عضویت
2 اکتبر 2012
نوشته‌ها
86
لایک‌ها
4
محل سکونت
tehran
سلام من ویتامو با بازی گراویتی که چند ماه پیش تو psn بود حک روش نصب کردم که میشه بازی psp .ps1 .application psp روش کپی کرد و به راحتی بازی کنید چون بازیا که میشه باهاشون ویتا رو حک کرد سریعا از psn حذف میشن دستگاها کمی روشون این حک رو دارن برا همین قیمت این ویتا از بقیه بالاتره

فریمور دستگاه رو 1.81 هست اگه اپدیت بشه حک دستگاه میپره
کوچکترین خشی روش نیست .مشکل به هیچ عنوان نداره .محافظ lce ام از استارتر کیت هست که بهترینشه خودم starter kit رو 80000 خریده بودم که الان 110000 شده
مجموعا ویتا رم 8 1 عدد کیف معمولی 2 تا گیم یک بازی 10 دلاری که رو مموری هست و استارتر کیت شامل 2 کیف اضافه ارجینال.محافظ lcd .بند. دستمال .گیم باکس
ps vita 3gwifi reg 1 +ram 8gb+starter kit +gravity rush (10 $)+1 extra vita bag 800 000
بازی ninja guiden 75 000
فروخته شد
بازی metal gear hd collection 100 000
فروخته شد
کل مجموعه فروخته شد یعنی تعویض شد :D
این فیلم ویتام هست با نام کاربریم که بازی کپی روش اجرا میشه
ps vita copy
اینم عکسها






 
Last edited:

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
امتیاز - 100%
21   0   0
تاریخ عضویت
24 آگوست 2005
نوشته‌ها
4,237
لایک‌ها
1,316
سن
34
محل سکونت
Tehran
سلام...یعنی الان هرچی بازی psp بریزیم روش میشه بازی کرد؟
 

soheilkitty

Registered User
امتیاز - 100%
2   0   0
تاریخ عضویت
2 اکتبر 2012
نوشته‌ها
86
لایک‌ها
4
محل سکونت
tehran
سلام...یعنی الان هرچی بازی psp بریزیم روش میشه بازی کرد؟
من چند تا بازی ریختم همش اجرا شد فقط spilinter cell روش هنگ کرد یه بازی دیگه ام وسطش پرید بیرون اما حدود 15 تا بازی تست کرم اونا همه اجرا شد مثله god of war.police force.football.final fantasy ,nautro,.............
 

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
امتیاز - 100%
21   0   0
تاریخ عضویت
24 آگوست 2005
نوشته‌ها
4,237
لایک‌ها
1,316
سن
34
محل سکونت
Tehran
دستگاه تمیزه ؟ قیمت اخرتون با بازی نینجا گایدن چقدر میشه ؟ دستگاه خالی چقدر میشه ؟
 

soheilkitty

Registered User
امتیاز - 100%
2   0   0
تاریخ عضویت
2 اکتبر 2012
نوشته‌ها
86
لایک‌ها
4
محل سکونت
tehran
Last edited:

HEk2

Registered User
امتیاز - 100%
58   0   0
تاریخ عضویت
22 مارس 2013
نوشته‌ها
1,447
لایک‌ها
400
محل سکونت
طهرانپارس
با این وجود دور بازی انلاین رو باید خط بکشه هر کی بازی psp بخواد بریزه رو ویتا !

بازی ها جدا گونه چند !؟
تعویض داری ؟!
فریمور دستگاه رو 1.81 هست اگه اپدیت بشه حک دستگاه میپره
 

soheilkitty

Registered User
امتیاز - 100%
2   0   0
تاریخ عضویت
2 اکتبر 2012
نوشته‌ها
86
لایک‌ها
4
محل سکونت
tehran
با این وجود دور بازی انلاین رو باید خط بکشه هر کی بازی psp بخواد بریزه رو ویتا !

بازی ها جدا گونه چند !؟
تعویض داری ؟!
فریمور دستگاه رو 1.81 هست اگه اپدیت بشه حک دستگاه میپره
سلام تعویض ندارم و اینکه قیمت بازیا رو جدا زدم خودمم تو توضیحات گفتم اپدیت شه حکش میپره ظا هرا شما اصلا توضیحات رو نخوندی دوسته عزیز و اینکه تو فریمور جدید2 به بعد اگه vhbl پیدا شه دیگه بازی روش اجرا نمیشه و فقط application میشه نصب کرد تو سایت wololo گفته که این حک رو release کرده
 

HEk2

Registered User
امتیاز - 100%
58   0   0
تاریخ عضویت
22 مارس 2013
نوشته‌ها
1,447
لایک‌ها
400
محل سکونت
طهرانپارس
سلام تعویض ندارم و اینکه قیمت بازیا رو جدا زدم خودمم تو توضیحات گفتم اپدیت شه حکش میپره ظا هرا شما اصلا توضیحات رو نخوندی دوسته عزیز و اینکه تو فریمور جدید2 به بعد اگه vhbl پیدا شه دیگه بازی روش اجرا نمیشه و فقط application میشه نصب کرد تو سایت wololo گفته که این حک رو release کرده
توضیحاتو خوندم که جمله شما رو به رنگ قرمز نقل قول کردم ...

قیمت بازی ها هم اون موقع نزده بودین ویرایش کردین بعدا ...

کل مجموعه هم 950 خریدارم حضوری طهران
برای یکی از دوستان میخوام
در صورت تمایل پخ بدید ...
 

soheilkitty

Registered User
امتیاز - 100%
2   0   0
تاریخ عضویت
2 اکتبر 2012
نوشته‌ها
86
لایک‌ها
4
محل سکونت
tehran
توضیحاتو خوندم که جمله شما رو به رنگ قرمز نقل قول کردم ...

قیمت بازی ها هم اون موقع نزده بودین ویرایش کردین بعدا ...

کل مجموعه هم 950 خریدارم حضوری طهران
برای یکی از دوستان میخوام
در صورت تمایل پخ بدید ...
خیر ویرایش نکردم از اول زده بودم اخرین قیمت ام یک میلیون هست دوسته عزیز
 

abbas_kaveh

Registered User
امتیاز - 100%
5   0   0
تاریخ عضویت
19 مارس 2009
نوشته‌ها
102
لایک‌ها
3
سلام یه سوال داشتم این ویتا آیا برای اجرای بازیهای جدید به آپدیتم احتیاج داره یا نه؟
 

soheilkitty

Registered User
امتیاز - 100%
2   0   0
تاریخ عضویت
2 اکتبر 2012
نوشته‌ها
86
لایک‌ها
4
محل سکونت
tehran
سلام یه سوال داشتم این ویتا آیا برای اجرای بازیهای جدید به آپدیتم احتیاج داره یا نه؟
سلام تا الان که اینطور نبوده ویتا متله ps3 نیست که برا بازیا جدید اپدیت نیاز داشته باشه
 

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
امتیاز - 100%
21   0   0
تاریخ عضویت
24 آگوست 2005
نوشته‌ها
4,237
لایک‌ها
1,316
سن
34
محل سکونت
Tehran
سلام تا الان که اینطور نبوده ویتا متله ps3 نیست که برا بازیا جدید اپدیت نیاز داشته باشه
یعنی الان من برم یه بازی جدید بخرم بزارم تو دستگاه شما میتونم بازیش کنم ؟ فریمور دستگاه به وسیله بازی جدید ارتقا پیدا نمیکنه ؟ شما از این قضیه مطمئنی ؟ نخریم دستگاتون رو بعد یه بازی جدید از بیرون بخریم ببنیم پیام پایین بودن فریمور میده ومیگه باید ارتقا پیدا کنه:D
 

soheilkitty

Registered User
امتیاز - 100%
2   0   0
تاریخ عضویت
2 اکتبر 2012
نوشته‌ها
86
لایک‌ها
4
محل سکونت
tehran
یعنی الان من برم یه بازی جدید بخرم بزارم تو دستگاه شما میتونم بازیش کنم ؟ فریمور دستگاه به وسیله بازی جدید ارتقا پیدا نمیکنه ؟ شما از این قضیه مطمئنی ؟ نخریم دستگاتون رو بعد یه بازی جدید از بیرون بخریم ببنیم پیام پایین بودن فریمور میده ومیگه باید ارتقا پیدا کنه:D
بله میتونید بازی کنید .اصلا تو گیم ویتا فریمور وجود نداره که بخواد اپدیت کنه .بازیا جدید assassin خوذم باهاش بازی کردم مشکلی نبود کاملا ام مطمئنم :D
 
بالا