• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش xbox360 با هارد 60 گیگ

masi65

Registered User
لایک‌ها
7
ا سلام خدمت دوستان گلم
امروز میخوام xbox ام رو به فروش بزارم .​
مشخصات:xbox 360​
برد:فالکون​
وضعیت ظاهری : خوب​
هارد :60گیگ​
دسته :نو نو​
اپدیت:lt2​
درایو: لایت ان​
تاریخ پشت دستگاه: الان کافی نتم یادم نمیاد فک کنم 03/08/2008​
کارتن و همه وسایل جانبیش هم موجوده.​
تا الان هم هیچ گونه مشکلی از قبیل 3چراغ و این حرفا نداشته وخودم به شخصه تا 5 ساعت هم باهاش بازی کردم چشام در اومد ولی این هنگ و اینا نکرد . lt 2 هم هست و تمام بازی های روز رو مثل mw3 و greas of war3 و.. رو هم باهاش تموم کردم وهیچ مشکلی نداره . اگه خریدار بخواد lt3هم میزنم بهش.​

قیمت با توجه به هارد 60 گیگش 250 تومن .پایین تر از اینم ترجیح میدم نگهش دارم چون کنسول به این خفنی پایین تر از این گیرم نمیاد. موقع خرید هم هر تستی دوست داشتید بکنید این امتحانشو پس داده واگه قرا بود 3چراغ شه همون 2سال پیش شده بود. مطمئن باشید اگه مشکل داشت مینداختم اشغالی ولی واسه فروش نمیزاشتم. هاردش فقط 50 الان پولشه یعنی خود کنسولو دارم200 میدم پس لطفا قیمت از این پایین تر ندید خودم به اندازه کافی دارم پایین میدم.​
اینم شمارم :09361041226​

تنها مشکلش اینه که روی hdmi نمیاد بالا حالا یا کابل من خرابه یا پرتport اچ دی ام ای (hdmi)این دستگاه ولی روی av (همون 3فیش معمولی) خیلی خوب بالامیاد و الان با همون 3 فیش باهاش بازی میکنم. ولی فک کنم پرت اچ دیه دستگاه خراب شده باشه گفتم که مدیون نباشم . عکس هم تا فردا اپ می کنم. گفتم که الان کافی نتم.
راستی سوالی چیزی داشتید در خدمتم با شمارم تماس بگیرید . ولی اینجا بحث های کارشناسانه و اسپم نزنید که مجبور میشم گزارش بدم . اخه جای بحث هم نداره 250 تومن در برابر این قیمت نجومی xbox

Euneed

Registered User
لایک‌ها
17
داداش هارد رو جدا ميفروشى؟ اگه ميفروشى من همون ٥٠ خريدارم

بالا