• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش xperia arc مشكي ...... 9 ماه گارانتي اصلي

solaria

Registered User
لایک‌ها
9
يدونه اكسپريا آرك مشكي هست كه واقعا تميزه و 100 درصد سالم. 9 ماه گارانتي پارس كامتل باقي مونده ازش. هندزفري گوشي هنوز باز نشده.
دوستان اين دستگاه فول پك نيست و فقط گوشي هست و لوازم اصليش كه كامله.
محافظ صفحه هم داره
و اينكه چون تو عكسا ممكنه مشخض نباشه و نميخوام مشكلي پيش بياد اينكه گوشي قبل از اينكه محافظ بزنم يه سري خط ريز داره كه اصلا به چشم نمياد و الان كه محافظ روشه اصلا به هيچ وجه ديده نميشن (يعني در اين حد جزئي هستن) و فقط ميخواستم گفته باشم .

قيمتم با توجه به اينكه الان دارن همين غير فول پكش رو تو سايتا بدون گارانتي 700 تا 750 ميفروشن و اينم گارانتي داره من پايه رو ميذارم :

530 هزار تومن.

دوستان اگرم فكر ميكنن ارزونتر هست بريد يه قيمت بگيريد متوجه ميشيد. بعيد ميدونم با گارانتي زير 800 پيدا كنيد.

اينم عكس. محافظ و خودم زدم يكي دوتا خيلي كوچيك هوا رفته زيرش

مشاهده پیوست 102896مشاهده پیوست 102897مشاهده پیوست 102898مشاهده پیوست 102900مشاهده پیوست 102901مشاهده پیوست 102902

Last edited:

OpeTH

Registered User
لایک‌ها
8
درود. جسارت نباشه. کاربر GRID فول پک نوشو 560 میده البته بی گارانتی.

reza_nana

Registered User
لایک‌ها
0
سلام با سنسیشن اینجا آگهی کردم معاوضه میکنی لطفا شرایط رو پیغام بزار واسم.
در ضمن خش رو صفحه نمایشه یا بدنه؟

solaria

Registered User
لایک‌ها
9
درود. جسارت نباشه. کاربر GRID فول پک نوشو 560 میده البته بی گارانتی.

سلام . خواهش ميكنم البته شايد ايشون بخوان 200 تومن بفروشن. من مبنام سايتاي فروش هستن و قيمت بازار. شما ديجي كالا و ال ديجيتال رو يه نگاه بندازيد

solaria

Registered User
لایک‌ها
9
سلام با سنسیشن اینجا آگهی کردم معاوضه میکنی لطفا شرایط رو پیغام بزار واسم.
در ضمن خش رو صفحه نمایشه یا بدنه؟

معاوضه با اچ تي سي به هيچ وجه ممكن. شرمنده دوست عزيز

pouyasony

Registered User
لایک‌ها
253
قیمت ارک معمولی بدون گارانتی همین 1ساعت پیش قیمت گرفتم 680 تومانه با گارانتی 715 تومانه فقط خواستم اطلاع بدم از استارتر هم بابت اسپم معذرت میخوام

solaria

Registered User
لایک‌ها
9
قیمت ارک معمولی بدون گارانتی همین 1ساعت پیش قیمت گرفتم 680 تومانه با گارانتی 715 تومانه فقط خواستم اطلاع بدم از استارتر هم بابت اسپم معذرت میخوام

خواهش ميكنم دوست عزيز. كاش دوستان هم يه قيمت بكنن بعد بيان اين حرفا رو بزنن.

pouyasony

Registered User
لایک‌ها
253
واقعا هرکی زیره 550 قیمت بده بی انصافیه اون دوستی که میگه 420 فقط اینو بدونه تو این فروم گوشیه اکسپریا نئو رو 460 تومان فروختن اونوقت ارک که کم کم 80 تومان از اون گوشی گرونتره 420؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟واقعا بی انصافیه بنظر من این دوستمون داره عالی میگه قیمتو من اگه بخوام گوشیمو بفروشم با اینکه گارانتی نداره کمتر از 550 نمیدم

solaria

Registered User
لایک‌ها
9
من دوشنبه از علاالدین خریدم 600 ت آکبند مشکیش رو / بدون گارانتی
البته تا 640 هم بود

عزيزم اين گارانتي داره.
بعد ببينم اينجا مد شده كسي نميخواد بخره بياد بازار بقيه رو هم خراب كنه؟
بابا من كه كسي رو اجبار نكردم هر كي بخواد بخره 100 درصد خودش قيمت ميگيره بعد مياد ميخره.
دوستان عاجزانه تقاضا دارم از اين به بعد كسي نميخواد بخره پست نده. (نگفتم اسپم كه به دوستان هم بر نخوره). فقط من چون عجله دارم ممنون ميشم فقط خريدار پست بده

pouyasony

Registered User
لایک‌ها
253
همچین میگید به دلیل پایین اومدن دولار ادم فک میکنه شده 1200 تومان بابا دولاری که 2200 بود شده 1700.هفته پیشم که دولار 1700 بود قیمت ارک 600 تومان بود تازه اون موقعی هم که دولار 1100 تومان بود ارک 520 تومان بود چطور الان شده 470؟همین الان به رفیقم تو علا ادین زنگ زدم گفت قیمتا هنوز تغییر نکرده ارک الان از 600 دارن میفروشن تا 675

pouyasony

Registered User
لایک‌ها
253
داداشم بنظر من گوشیتو ببری مغازه بهتر ازت میخرن اینجا میخوان ازت بزخری کنن اونوقت الان بخوان جنس خودشونو بفروشن 2 برابر اینا قیمت میدادن انصافم خیلی خوبه والا

se7en.net

Registered User
لایک‌ها
429
واقعا هرکی زیره 550 قیمت بده بی انصافیه اون دوستی که میگه 420 فقط اینو بدونه تو این فروم گوشیه اکسپریا نئو رو 460 تومان فروختن اونوقت ارک که کم کم 80 تومان از اون گوشی گرونتره 420؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟واقعا بی انصافیه بنظر من این دوستمون داره عالی میگه قیمتو من اگه بخوام گوشیمو بفروشم با اینکه گارانتی نداره کمتر از 550 نمیدم

حالا ما یه چی گفتیم تو به دل نگیر!!:D

داداشم بنظر من گوشیتو ببری مغازه بهتر ازت میخرن اینجا میخوان ازت بزخری کنن اونوقت الان بخوان جنس خودشونو بفروشن 2 برابر اینا قیمت میدادن انصافم خیلی خوبه والا

من نمیدونم شما وکیل مدافع این آقا هستی؟!!! خب داداشمون خودش عقل داره خواست بفروشه میفروشه نخواست هم نمیفروشنه شما چرا انقدر جوش میزنی؟؟؟!!!

yashooora

Registered User
لایک‌ها
594
داداش نئو مگه چشه کمی با این گوشی یکی هست جز ال سی دی شا!توهین نکن بهش:دی

M.iphone

Registered User
لایک‌ها
833
500 خریدارم البته اگه تهرانی قیمت ها هم اگه خدا بخواد اینهفته میاد پایین بخاطر کاهش قیمت دلار

solaria

Registered User
لایک‌ها
9

مرسي دوست عزيز . دوستان كه اين قيمتارو ميدن برن ديجي كالا و سانتك و نگاه كنن ببينن بدون گارانتي چند زدن. (اصلا اونا هم گرون ميدن)
بريد اين سايتاي ارزون فروش كه خودتون ميدونيد ديگه ببينيد اونا چند گذاشتن. اگه كسي بدون گارانتي زير 600 سراغ داشت. با گارانتي هم زير 700 بياد به منم بگه خوشحال ميشم.

اصلا به فرض دلار شد 1200 تومن. خوب آقايون متخصص اقتصاد مگه فروشنده اي كه حداقل جنساشو با قيمت 1700 خريده (تازه نه با دلار 2000 تومني و 2200 تومني) مگه مغز خر خورده سر 2 روز بياد بده جنسشو 540 50 تومن قبل از گروني. شما يه ماه صبر كن اگه دلار اين قيمت شد و اين قيمت موند اون فروشنده هم پارت جديد جنس وارد كرد با اون دلار مياد به شما هم همون 540 تومن ميده.

اون زمان هم كه دلار 1300 بود كسي با گارانتي زير 600 نميداد. من خودم اين 630 واسم آب خورده. نيومدم مثله دوستايي كه galaxy sII رو خريدن 700 تومن حالا الان بعد 6 ماه دارن 800 900 ميفروشن قيمت بذارم. بعدم دوستان برن 790 ازشون بخرن كلي هم حال كنن. 100 تومنم از قيمت خريد خودم كم كردم تو اين قيمتاي فضاييه بازار.
يكمم به خدا انصاف داشته باشيد خوبه

yashooora

Registered User
لایک‌ها
594
مرسي دوست عزيز . دوستان كه اين قيمتارو ميدن برن ديجي كالا و سانتك و نگاه كنن ببينن بدون گارانتي چند زدن. (اصلا اونا هم گرون ميدن)
بريد اين سايتاي ارزون فروش كه خودتون ميدونيد ديگه ببينيد اونا چند گذاشتن. اگه كسي بدون گارانتي زير 600 سراغ داشت. با گارانتي هم زير 700 بياد به منم بگه خوشحال ميشم.

اصلا به فرض دلار شد 1200 تومن. خوب آقايون متخصص اقتصاد مگه فروشنده اي كه حداقل جنساشو با قيمت 1700 خريده (تازه نه با دلار 2000 تومني و 2200 تومني) مگه مغز خر خورده سر 2 روز بياد بده جنسشو 540 50 تومن قبل از گروني. شما يه ماه صبر كن اگه دلار اين قيمت شد و اين قيمت موند اون فروشنده هم پارت جديد جنس وارد كرد با اون دلار مياد به شما هم همون 540 تومن ميده.

اون زمان هم كه دلار 1300 بود كسي با گارانتي زير 600 نميداد. من خودم اين 630 واسم آب خورده. نيومدم مثله دوستايي كه galaxy sII رو خريدن 700 تومن حالا الان بعد 6 ماه دارن 800 900 ميفروشن قيمت بذارم. بعدم دوستان برن 790 ازشون بخرن كلي هم حال كنن. 100 تومنم از قيمت خريد خودم كم كردم تو اين قيمتاي فضاييه بازار.
يكمم به خدا انصاف داشته باشيد خوبه
دلار پایینی نیومد همون 1800 900 هستش یه صرافی سر بزنید بپرسید اینا فقط حرفه که اومده پایین بعد تو اینجا وقتی یه جنسی گرون شه دیگه قیمت قبل نمیشه!این گوشی خیلی ارزون شه 40 50 تومن میشه اگه بشه
شرمنده بابت اسپم

solaria

Registered User
لایک‌ها
9
500 خریدارم البته اگه تهرانی قیمت ها هم اگه خدا بخواد اینهفته میاد پایین بخاطر کاهش قیمت دلار

تا شب صبر ميكنم اگه بالاتر از اين قيمت نخواستن گوشي واسه شما. البته از اون دوستي كه 510 گفتن هم عذر ميخوام اگه پولشون جور شد تا شب گوشي تقديم ايشون ميشه. چون زودتر گفتن. ولي اگه جور نشد واسه شما دوست عزيز ديگه واقعا حوصله ي قيمتاي فضايي بعضي از دوستان رو ندارم

بالا