• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش Xperia Neo

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arten_wanted

Registered User
لایک‌ها
22
سلام . دوستان یک عدد Xperia Neo موجوده در حد آک ! 2 هفته هست خریداری شده ولی سرجمع 3 روز هم کارنکرده . برای یکی از آشنایان هست . چون کار کردن با نوکیا رو عادت کرده این رو نپسندیده !!!

گارانتی کامتل هم داره که شروعش از 90/10/05 هستش . خیلی راحت میشه جای آکبند فروختش ( از لحاظ تمیزی میگم )

رام فارسی 2.3.4 هم چون خودم داشتم براش آپدیت کردم . روت و.... به هیچ عنوان نشده . ( به خاطر گارانتی )

مموری 8 گیگ هم داره .

و اما قیمت . 5شنبه قیمت با گارانتی این گوشی 520 هزار تومن بود . خودم قیمت کردم .

قیمت پایه با این اوصافی که عرض کردم : 460 هزار تومن .

دوستان توجه داشته باشید به اندازه کافی قیمت مناسب هست . یک ریال پایینتر فروخته نمیشه به هیچ عنوان .

مثل همیشه اسپم ، بحث کارشناسی ، همایش حقوق بشر و.... آزاد و باعث شادی روح ، قلب و جسم اینجانب می گردد .

فایل های ضمیمه

• IMG_0059.JPG
    IMG_0059.JPG
    445.5 KB · نمایش ها: 347
  • IMG_0060.JPG
    IMG_0060.JPG
    326.1 KB · نمایش ها: 344

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
سلامون الیکم :دی

دادا دیروز این همه گیر دادی به این ray ما چرا همین neo رو ور نمیداری واسه خودت گوشی خوبیه :)

arten_wanted

Registered User
لایک‌ها
22
سلامون الیکم :دی

دادا دیروز این همه گیر دادی به این ray ما چرا همین neo رو ور نمیداری واسه خودت گوشی خوبیه :)

سلام عزیز دل :دی داشتم Neo مهرداد . بعدشم من کلاً با آندروید مشکل دارم ! :دی

آقا سلام یه سوال این قابلیت OTG داره آیا؟بعد آپدیتش

سلام . والا گفته شده که اضافه میشه . من کابلش رو ندارم امتحان کنم .

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
ایکاش میشد قطعی بهم بگی که داره یا نه چون نئو وی داره!قابلیت عکاسی 3 بعدی هم فکر کنم اضافه شده نه؟

بابا وقتی neo v داره اینم داره دیگه :دی پانورامای سه بعدی هم واسه تمام این مدل های درست و حسابی xperia با آپدیت به 2.3.4 اضافه میشه.

pouyasony

Registered User
لایک‌ها
253
ایکاش میشد قطعی بهم بگی که داره یا نه چون نئو وی داره!قابلیت عکاسی 3 بعدی هم فکر کنم اضافه شده نه؟

سلام داداش کلا گوشیهای 2011 اکسپریا با اندروید 2.3.4 این قابلیت بهشون اضافه میشه که اینم همینطوره گوشیه خیلی خوبیه

yashooora

Registered User
لایک‌ها
594
بابا وقتی neo v داره اینم داره دیگه :دی پانورامای سه بعدی هم واسه تمام این مدل های درست و حسابی xperia با آپدیت به 2.3.4 اضافه میشه.

مهرداد جان چرا میزنی خوب:دی سواله دیگه! آخه آرک بصورت پیش فرض نداره باید یسری تغییرات توش ایجاد کنی اما نئو وی داره فابریکی!

arten_wanted

Registered User
لایک‌ها
22

پس حتماً اینم داره دیگه ! وقتی آرک و نئو وی دارن اینم داره

پاناروماش که واقعا مسخرس مهرداد :دی

سلام داداش کلا گوشیهای 2011 اکسپریا با اندروید 2.3.4 این قابلیت بهشون اضافه میشه که اینم همینطوره گوشیه خیلی خوبیه

به به آقا پویا آرک رو چی کار کردی ؟ 3GS پیدا کردی ؟

yashooora

Registered User
لایک‌ها
594
من همین گوشی رو میخواستم بخرم و دنبالش بودم گوشی ایشونم که گزینه مناسبیه مشکل منم که 100 تومن از پولم دست کسی هستش و کسری دارم امیدوارم هرچه زودتر پولم جور شه و با ایشون معامله کنم

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
من همین گوشی رو میخواستم بخرم و دنبالش بودم گوشی ایشونم که گزینه مناسبیه مشکل منم که 100 تومن از پولم دست کسی هستش و کسری دارم امیدوارم هرچه زودتر پولم جور شه و با ایشون معامله کنم

دادا شما تا پولت جور بشه با این وضع بازار اون موقع قیمت این گوشی هم 100 تومن بالا رفته :lol::lol:

ایشالا که قیمت ها تکون نخوره ولی هیچ تضمینی نیست :دی

yashooora

Registered User
لایک‌ها
594
دادا شما تا پولت جور بشه با این وضع بازار اون موقع قیمت این گوشی هم 100 تومن بالا رفته :lol::lol:

اینو میدونم پول جور شدنه من احتمالا تا آخر هفته باشه من همین گوشی رو واسه یکی خریدم 415 یاده اون موقع ها بخیر :دی

arten_wanted

Registered User
لایک‌ها
22

ایشالله که مشکل برطرف بشه و باهم معامله کنیم ولی قول نمیدم بعد تعطیلیا همین قیمت بدما !! :دی

آره خدایی این بنده خدا خودش 480 خریده ولی 5 شنبه 520 شده بود !! یعنی مثل قیمت گوشی خودت کف کردم !

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
اینو میدونم پول جور شدنه من احتمالا تا آخر هفته باشه من همین گوشی رو واسه یکی خریدم 415 یاده اون موقع ها بخیر :دی

یاد اون موقع ها بخیر :دی

یکی نمیاد یه پیشنهاد خوب بده ما با این Ray تعویض کنیم :rolleyes:

arten_wanted

Registered User
لایک‌ها
22

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
یکیو داشتم می خواستش دیگه ندادیش ! گوشی خودش 1280 می خوای تعویض کنی باهاش ؟! :D

این بخت برگشته کی بود که ندادم :دی

نه داداش خودم یه دونه 1100 در حد آک دارم با دنیا عوض نمیکنم! :دی

pouyasony

Registered User
لایک‌ها
253
نه والا داداش هنوز پیدا نکردم ارکم هنوز دارم تصمیم گرفتم بودجرو یکم بیشتر کنم ایفون 4 یا 4s بگیرم

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا