• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش xperia p تمیز و در حد با یه ایراد جزئی و کوچیک...

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
سلام دوستان...
یه xperia p تمیز برای فروش موجوده که تقریبآ 10 11 ماه کار کرده،گوشی هیچ ایرادی نداره به جز سنسورش که کار نمیکنه!(شاید از سخت افزار باشه شایدم نرم افزار!) دقیق نمیدونم و همینجوریشو میفروشم چون چیز مهمی نیست...(من خودم سنسور گوشی رو همیشه خاموش میکنم خدایی....)
گوشی ظاهرش خیلی تمیزه و به جز 1 2 تا زدگی در حد نقطه مورد دیگه ای نداره(چون رنگش هم مشکی هست اینم اصلا به چشم نمیاد!)و رو صفحش هم تا امروز ضد خش بود که به خاطر کثیفی برداشتم و صفحشم خط و خشی نداره،باطنش هم کاملا سالمه به جز سنسور که معلوم نیست!
وسایلشم میشه گفت هندزفری و کابل hdmiاش اکبند هستن و شارژرشم کاملا سالم و در حد هست(همه لوازم داخل جعبش موجودن...:))
خلاصه گوشی خوب و خیلی تمیزی هست و مناسب مصرف کننده،ورژن اندرویدش هم به 4.1.2 اپدیت شده...
قیمت اک این گوشی بین 790-810 هست الان و قیمت دهی اینو هم فعلا به خریداران محترم واگذار میکنم،اگه پیشنهاد خوبی داده بشه همین شنبه صبح برای خریدار ارسال میشه...;)(فقط خواهشا کسانی که واسه استفاده میخوان قیمت بدن،ممنون)
نحوه ارسال هم برای تبریزیها حضوری و بقیه دوستان با پست فرستاده میشه...

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
منطورم از سنسورش همون چرخش صفحه هست....

mghgta

Registered User
لایک‌ها
44
خب وقتی سنسور نداشته باشه یعنی از کلی برنامه محروم میشی یعنی میشه گفت تو 50درصد برنامه ها این قابلیت کارایی داره
..........................
قیمت نوش هم که الان اگه 770تومنه تو سایت موبایل ای
...........................
قیمت من هم با توجه به خراب سنسور و قیمت کارکرده ی سالمش که تو سایت موبایل ای آر گذاشتن 540
من قیمتشو 370 میذارم

09398359017

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
خب وقتی سنسور نداشته باشه یعنی از کلی برنامه محروم میشی یعنی میشه گفت تو 50درصد برنامه ها این قابلیت کارایی داره
..........................
قیمت نوش هم که الان اگه 770تومنه تو سایت موبایل ای
...........................
قیمت من هم با توجه به خراب سنسور و قیمت کارکرده ی سالمش که تو سایت موبایل ای آر گذاشتن 540
من قیمتشو 370 میذارم

09398359017
تو هیچ برنامه مهم و ضروری فک نکنم کارایی داشته باشه!!!
بعدشم مگه هزینه تعمیر این چه قدر میشه که تازه به قول خودتون 170 کمتر از pهای دیگه میخواین!؟
اگه اینجوری باشه خودم مشکلشو حل میکنم و به قیمتش میفروشم...

saeid1372

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
323
سلام دادا با نوکیا ان9 تمیز معاوضه میکنی؟؟

aminjpo

Registered User
لایک‌ها
102
دوست عزیز تعمیرش به این راحتی نیست الان توی ۹۹ درصد بازیها وقتی می خواد به چرخه نمیشه عملا اصلای بازی نمی شه کرد
درستش کن به قیمت می خوامش یا نه همین جوری ۴۱۰

poyahasani

Registered User
لایک‌ها
381
انصراف

Last edited:

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
اخرین قیمت برای کاربر farhad9101 بوده که 460+پول پست میخوان،ولی مد نظرم بالاتره....

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
دوستان بعد از 1 هفته شوم که همه امتحانام افتاده بود تو این یه هفته و فردا هم آخریش رو میدم دوباره فروش گوشی از سر گرفته میشه...;):)

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
دوستان گوشی خارج از فروم با یه سولا تعویض شد،کسی سولا رو خواست بگه،حوصله ندارم براش تاپیک بزنم...

بالا