• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش xperia sola خاموش شده

keyvannn

Registered User
لایک‌ها
182
شرح دقیق مشکلم
گوشی هیچ عکس العملی نداره نه ویبره کلا هیچی
به جز اینکه میزنمش به شارژ چراغ led ش یه چشمک قرمز رنگ میزنه و هیچ اتفاقی نمیافته ..شارژ هم نمیشه..تو این حالتی که یو اس بی وصله اگه دکمه پاور رو بازم بزنم بازم چشمک میزنه....یعنی جز این هیچ اتفاق دیگه ای نمیفته
اما چی شد که اینطوری شد
مموری کارتمو پارتیشن بندی کردم و 1 گیگش رو به swap اختصاص دادم و بقیه fat32
برنامه سواپر و ترمینال رو نصبیدم تو گوشی.. تنظیمات رو انجام دادم و مقدار 256 مگ به رم اضاف شد(درست کار کرد).. خواستم غیر فعالش کنم که دیدم برنامه سواپر دیگه باز نمیشه.. اما گوشی هنگ نکرده بود فقط این برنامه باز نمیشد..واسه همین گفتم ریبوت کنم شاید باز شه که دیگه گوشی روشن نشد

erfan.barca

Registered User
لایک‌ها
16
شرح دقیق مشکلم
گوشی هیچ عکس العملی نداره نه ویبره کلا هیچی
به جز اینکه میزنمش به شارژ چراغ led ش یه چشمک قرمز رنگ میزنه و هیچ اتفاقی نمیافته ..شارژ هم نمیشه..تو این حالتی که یو اس بی وصله اگه دکمه پاور رو بازم بزنم بازم چشمک میزنه....یعنی جز این هیچ اتفاق دیگه ای نمیفته
اما چی شد که اینطوری شد
مموری کارتمو پارتیشن بندی کردم و 1 گیگش رو به swap اختصاص دادم و بقیه fat32
برنامه سواپر و ترمینال رو نصبیدم تو گوشی.. تنظیمات رو انجام دادم و مقدار 256 مگ به رم اضاف شد(درست کار کرد).. خواستم غیر فعالش کنم که دیدم برنامه سواپر دیگه باز نمیشه.. اما گوشی هنگ نکرده بود فقط این برنامه باز نمیشد..واسه همین گفتم ریبوت کنم شاید باز شه که دیگه گوشی روشن نشد
دوست عزیز ، زمانی که به کامپیوتر وصلش می کنی چه واکنشی نشون می ده ؟ مموری تو کامپیوتر تشخیص داده نمیشه ؟!
مطمئن باش نرم افزاری حل میشه . نظرم اینه که نفروشش . حتی شده یک ماه هم بیوفتی دنباله راه حلش ، ارزششو داره .

keyvannn

Registered User
لایک‌ها
182
دوست عزیز ، زمانی که به کامپیوتر وصلش می کنی چه واکنشی نشون می ده ؟ مموری تو کامپیوتر تشخیص داده نمیشه ؟!
مطمئن باش نرم افزاری حل میشه . نظرم اینه که نفروشش . حتی شده یک ماه هم بیوفتی دنباله راه حلش ، ارزششو داره .
نه داداش هیچ واکنشی نداره جز یه چشمک قرمز رنگ..کاش سونی تو ایران نمایندگی داشت

power of

Registered User
لایک‌ها
71
چقدر مد نظرتونه?

dallas1387

Registered User
لایک‌ها
32
درست می شه نفروش خواستی من می تونم معرفیت کنم برات درست کنند برای منم دقیقا این مشکل پیش اومد البته نه با سونی اونم هاردش سوخت که برام عوض کردند درست شد زیر 100 تومن هم دادم ...

keyvannn

Registered User
لایک‌ها
182
درست می شه نفروش خواستی من می تونم معرفیت کنم برات درست کنند برای منم دقیقا این مشکل پیش اومد البته نه با سونی اونم هاردش سوخت که برام عوض کردند درست شد زیر 100 تومن هم دادم ...
راستش یه مدت انقد پیشو گرفتم که ناراحتی اعصاب گرفته بودم..شاید باورتون نشه..
ولی دیگه حالشو ندارم یه مقدار پول جمع کردم با فروش این میتونم یه گوشی بهتر بخرم
معامله جوشخورد دوستان..با جناب nowak

nowak

Registered User
لایک‌ها
466
تایید میشه
اگه نتونستیم درستش کنیم باز میاریم تو انجمن با هم یاهاش یه قل دو قول بازی میکنیم

iEhsan

Registered User
لایک‌ها
4
دادا این آخر ضد حاله
ایشالا خوب شه آخه این زوره آدم کلی پول جم میکنه بعد یهو اینجور میشه

keyvannn

Registered User
لایک‌ها
182
دادا این آخر ضد حاله
ایشالا خوب شه آخه این زوره آدم کلی پول جم میکنه بعد یهو اینجور میشه
بدتر از این اینه که وقتی گوشی خراب شد , پول دو تا فستو هنوز نداده بودم

AtiSE

Registered User
لایک‌ها
4
اینم نتیجه اندروید... اصلا مفت نمیارزند iOS هم همینطور هی میگند برنامه داره 4 تا برنامه درپیت.. یه پلیر درست حسابی هم نداره
اسمارت فون و تبلت فقط برای سودشون خوبه... امیدوارم مشکلت حل بشه =(

بالا