• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

**فروش Xperia X8 مشکی بسیار تمیز - | اکازیون| - سریال 11w48 و آنلاک !!!!! **

snip3rb0y

Registered User
لایک‌ها
11
نام و مدل کالا مورد فروش : xperia x8

**
وضعيت ظاهري و ميزان کارکرد کالا : حدود 8 ماه دستم بوده اما همانطور که از عکس ها پیداست،

بسیار تمیز بدون کوچکترین خط یا خش و حتی یکبار هم از دستم نیوفتاده. مثل چشمام ازش مراقبت کردم.

**

عکس از گوشی : ضمیمـــه شد.

**

قیمت پایه : 310 هزار تومان (با توجه به اینکه قیمت نو کف 420 هزار تومان هست تا 480 هم معامله میشه )

توضیــحات :

گوشی بسیار تمیز هست، دوستانی که آشنایی با x8 دارند می دونند که متاسفانه سری هایی که تا اواسط سال 2011 تولید می شده قابلیت سخت افزاری مولتی تاچ نداشته اما در عوض بوت لودر براحتی آنلاک میشه، ولی سری های جدید بالعکس قابلیت مولتی تاچ داشته اما با هیچ کدوم از روش هایی که توی اینترنت پیداست بوت لودر آنلاک نمی شده حتی توی Xda. ولی با باکس مخصوص و نرم افزار پولی setool2 براحتی آنلاک میشه.

گوشی من سری جدید هست که مولتی تاچ داره و بوت لودر هم آنلاک هست یعنی هردو ویژگی رو داره، حدود 15 دلار آمریکایی از طریق حساب بین المللی؛ بوت لودر رو از طریق ایــن سایت آنلاک کردم.

همراه با جعبه، شارژر و کابل USB و هندزفری و مموری دیفالت کارخانه و برچسب محافظ صفحه

گوشی از لحاظ نرم افزاری هم کاملا بدون ایراد می باشد اگر کسی واقعا قصد خرید داشته باشه می تونم از سرعت فوق العاده بالا و عملکرد درست همه چیز فیلم بگیرم.

**

فروش و تحويل کالا مورد فروش : مشهــد حضوری، سایر شهرستان ها با پست (دریافت مبلغ کامل قبل از ارسال - هزینه پست به عهده خریدار)

اعتمادسازی:

من در فروم همسایه، همکار هستم و فرد شناخته شده ای هستم، اگر لازم باشه می تونم از دوستانی که هم اینجا هستند هم اونجا بخوام که منو تایید کنند. پس مسئله ای نیست.

فایل های ضمیمه

• IMG_2114.JPG
    IMG_2114.JPG
    55.4 KB · نمایش ها: 376
  • 3010272561.JPG
    3010272561.JPG
    34.8 KB · نمایش ها: 368
  • IMG_2130.JPG
    IMG_2130.JPG
    76.3 KB · نمایش ها: 295
  • IMG_2129.JPG
    IMG_2129.JPG
    96.1 KB · نمایش ها: 296
  • IMG_1969.JPG
    IMG_1969.JPG
    234.3 KB · نمایش ها: 293
Last edited:

mohammad-mt

Registered User
لایک‌ها
49
قیمت اخر چند داداش؟....

snip3rb0y

Registered User
لایک‌ها
11
قیمت اخر چند داداش؟....

315 کف هست. چون گوشی واقعا اکازیون هست، هندزفری و مموری و جعبه و بوت لودر آنلاک... همه چی تمامه! گوشی بدون کوچیکترین خط و خشی هست، حتی حبابای برچسب ال سی دی هنوز هست.

265 فوری اگر میفروشی؟

300 مشتری داره دوست خوبم

Last edited:

snip3rb0y

Registered User
لایک‌ها
11
کاهش به 315!! تهشه، به هیچ وجه من الوجوه پایین تر امکان پذیر نیست.

----------------------------

در ضمن، دوستان قیمت نوی این گوشی تا 480 هم معامله میشه، می تونید برید از هر سایتی که دوست دارید قیمت بگیرید. حالا من می گیرم 440! کالای دست دوم اگر هیچ ایرادی نداشته باشه از 5 تا 30 درصد قیمت اصلی کم میشه. با این احتساب من گوشی ای که کوچیکترین خط و خشی نداره (چه برسه به ایراد!) 30 درصد دارم کم می کنم که میشه 315. پس از 315 کمتر به هیچ وجه نمی صرفه! لطفا کمی منصف باشید و توی پخ قیمت پایین تر ندید.

ahijoon

Registered User
لایک‌ها
420
سلام
با امضام تعویض داشتی بگو + سر دادن

snip3rb0y

Registered User
لایک‌ها
11
سلام دوست من:)
با این تعویض داشتی بگو:
http://forum.persiantools.com/t365393.html;)
شاد و پیروز باشید:happy:
یا حق.

سلام دوست عزیز، ممون به کارم نمیاد.

سلام
با امضام تعویض داشتی بگو + سر دادن

سلام عزیز، با گوشی بالاتر تو محدوده 500 تا 550 تعویض می کنم. ممنون از پیشنهادت.

snip3rb0y

Registered User
لایک‌ها
11

مهندس واقعا نمیبینی من چی میگم؟ هم مستقیم جوابتو دادم هم توی پست 6!!
یکبار پیشنهاد دادی جوابتو دادم بسه دیگه، پست 6 رو برای امسال شما نوشتم، دست دوی X10 مینی هم اون قیمت شما رو نمیدن، یک کربی بخر اینجا هم اسپم نده وگرنه مجبورم گزارشت کنم.
دلیلی نمی بینم وقتی گوشی هیچ خط و خشی نداره، چه برسه به ایرادای نرم افزاری و سخت افزاری و... 40 درصد قیمت اصلی رو کم کنم!
در ضمن گفتم 300 مشتری داره!

بالا