فروخته شد ....
درود
اولا برای همه ی دوستانی که نیازمند کسب هرگونه اطلاعات در مورد پیل و نحوه کارکردش و هرگونه مسئله دیگه هستند، لینک زیر پاسخگوشون هست:
Yosion Apple Peel 520 turns your iPod Touch into an iPhone! - Peel520.net
مشخصات :
پیل 520 نسل دو مشکی رنگ
امکانات: دارای بلوتوث ، دارای رادیو اف ام ،یک باتری برای شارژ دستگاه و همینطور تماس در درون قاب ، بلندگوی استریو ، ویبره قوی، اینترنت با قابلیت edge،اس ام اس ،تماس تلفنی ، قابلیت ساپورت تمامی سیمکارت های جهان ، شباهت به آیفون 4
با تشکر از همسایه بقلی
خب مشخصات ظاهری دستگاه؛ دستگاه خیلی تمیز و سالم هستش، فقط چند تا خط و خش کوچیک داره که تو عکس اولی با فلش قرمز مشخص کردم، البته برای اینکه که کاملا شفاف سازی بشه گفتم و گرنه دستگاه خیلی تمیزه
از نظر فنی هم کاملا سالم چون فوق العاده کم کارکرد بوده....
جعبه و محتویاتش هم موجوده...
قیمت:
کاهش قیمت به 130
عکس:
تهران و کرج حضوری تحویل داده میشه، هزینه ارسال به شهرستان هم به عهده خریداره ....
در ضمن نثار ارواح طیبه ی آپ فرستندگان فاتحه ارسال میگردد
درود
اولا برای همه ی دوستانی که نیازمند کسب هرگونه اطلاعات در مورد پیل و نحوه کارکردش و هرگونه مسئله دیگه هستند، لینک زیر پاسخگوشون هست:
Yosion Apple Peel 520 turns your iPod Touch into an iPhone! - Peel520.net
مشخصات :
پیل 520 نسل دو مشکی رنگ
امکانات: دارای بلوتوث ، دارای رادیو اف ام ،یک باتری برای شارژ دستگاه و همینطور تماس در درون قاب ، بلندگوی استریو ، ویبره قوی، اینترنت با قابلیت edge،اس ام اس ،تماس تلفنی ، قابلیت ساپورت تمامی سیمکارت های جهان ، شباهت به آیفون 4
با تشکر از همسایه بقلی
خب مشخصات ظاهری دستگاه؛ دستگاه خیلی تمیز و سالم هستش، فقط چند تا خط و خش کوچیک داره که تو عکس اولی با فلش قرمز مشخص کردم، البته برای اینکه که کاملا شفاف سازی بشه گفتم و گرنه دستگاه خیلی تمیزه
از نظر فنی هم کاملا سالم چون فوق العاده کم کارکرد بوده....
جعبه و محتویاتش هم موجوده...
قیمت:
کاهش قیمت به 130
عکس:

تهران و کرج حضوری تحویل داده میشه، هزینه ارسال به شهرستان هم به عهده خریداره ....
در ضمن نثار ارواح طیبه ی آپ فرستندگان فاتحه ارسال میگردد
Last edited: