آژانس هواپیماییexchanging

فرکانس پردازنده کم وزیاد میشه

شروع موضوع توسط blacklife1 ‏26 فوریه 2006 در انجمن سخت افزار

  1. blacklife1

    blacklife1 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    564
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    AMD ZONE
    سلام بچه ها
    اين سه تا عكس رو يه نگاه كنيد؟
    در فاصله 10 دقيقه اين سه تا عكس رو گرفتم
    جريان چيه؟
    چرا اينجوري ميشه؟

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  2. DariushAgah

    DariushAgah کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3 جولای 2005
    نوشته ها:
    2,850
    تشکر شده:
    5
  3. Mazi

    Mazi مدیر موبایل و اسمارت فون ها مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏3 آگوست 2005
    نوشته ها:
    9,748
    تشکر شده:
    701
    محل سکونت:
    Tehran
    ببینم تو bios سیستم cool &quit رو فعال کردین درسته؟

    این باعث میشه موقع بیکاری مقدار کلاک cpu کمتر باشه

    خیلی هم خوبه
     
  4. mammad81

    mammad81 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 نوامبر 2004
    نوشته ها:
    1,512
    تشکر شده:
    13
    بله دیگه مثل اینتل های جدیدی نیستکه فن غولکی روش باشه خوره برق هم باشه
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]
     
  5. blacklife1

    blacklife1 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    564
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    AMD ZONE
    ميگم خدايا چرا اينجوري ميشه
    حالا فهميدم كه از همون cool و ايناست
    دستتون درد نكنه
    آخه توي مين قبليم اينجوري نبود
    ولي حالا اينجوري شده
     
  6. SonyStyle

    SonyStyle Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,175
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Inside of >N<
    دقیقا کار همون Cool 'n' Quiet هستش! [​IMG] بزار باشه، خیالت هم راحت باشه! مشکلی نداری... [​IMG]
    (خارج از موضوع! [​IMG] : امضات رو درست کن! رمت DDR2 نیست! DDR400 هستش! [​IMG] )
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. starboy_amir

    starboy_amir Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    249
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    gachsaran
    من مادربوردم این cool n quiet رو تو بایوس نداره .
    نمیشه فعالش کرد از یه راهه نرم افزاری چون cpu منم athlon64 3000+ هست
    ؟
     
  9. SonyStyle

    SonyStyle Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,175
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Inside of >N<
    حتما داره! تو بخش power managment یا ...Advanced باید باشه! [​IMG]
     
  10. blacklife1

    blacklife1 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    564
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    AMD ZONE
    اي بابا سوني جان ddr2 هستش بابا
    چرا اينجوري ميگي؟
    اين چيه پس؟
    هووووووووووووووووووم؟;)
     

    فایل های ضمیمه:

    • ram.GIF
      ram.GIF
      اندازه فایل:
      18.6 KB
      نمایش ها:
      11
  11. SonyStyle

    SonyStyle Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,175
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Inside of >N<
    1.AMD اصلا DDR2 نداره! [​IMG] ایشالا سوکت بعدی، یعنی [​IMG] AM2 !
    2. کجای این عکس نوشته DDR2؟ [​IMG] نوشته فرکانس رم 200Mhz که یعنی DDR400 ! نه DDR2 !! [​IMG]
     
  12. blacklife1

    blacklife1 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    564
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    AMD ZONE
    من كه اي ام دي رو ننوشتم ddr2
    بابا رممم رو مي گم ها
    اون بقل نوشته dual
    در ضمن روي خود رم هم نوشته dual ddr
     
  13. Mazi

    Mazi مدیر موبایل و اسمارت فون ها مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏3 آگوست 2005
    نوشته ها:
    9,748
    تشکر شده:
    701
    محل سکونت:
    Tehran
    خب عزیز جان dual هیچ ربطی به DDR2 نداره .

    dual یعنی شما دو تا 256 انداختی شده dual

    کلا فعلا رو cpu های AMD رم DDR2 اصلا کار نمیکنه;)
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. SonyStyle

    SonyStyle Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,175
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Inside of >N<
    منظورم این بود که مادربرد AMD ساپورت، کلا DDR2 رو پشتیبانی نمیکنن! [​IMG] اصلا شکل اسلات DDR2 با DDR فرق داره و رم DDR2 اصلا رو مین شما جا نمیره! [​IMG]
    همونطور که Sony Ericsson عزیز گفت، Dual Channel هم هیچ ربطی به DDR2 نداره! [​IMG] و تعریفش همینی هست که Sony Ericsson گفت! DDR2 هم نسل بعد از DDR هستش که فرکانس کاریش از 533Mhz شروع میشه و فعلا تا 800 هم اومده! [​IMG] شاید بعدا بالاترهم بیاد. Socket AM2 که نسل بعدی CPU های AMD هستش، از این نوع رم پشتیبانی میکنه! [​IMG] [​IMG]
     
  16. blacklife1

    blacklife1 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    564
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    AMD ZONE
    آقا باشه
    من تسليم
    شما از من بيشتر ميدونيد و صاحب نظر تر هستين
    من اشتب كرده بيدم ( يعني تقصير يكي ديگه بود كه ادعاي مهندسي مي كرد و منو به اشتب انداخت )
    خلاصه دستت درد نكنه كه مرا از گمراهي نجات دادي