• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فریز شدن ستاپ ویندوز ویستا

mo_toori

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
سلام دوستان:
من یک هفته است که دارم سعی میکنم ویندوز ویستا رو روی کامپیوترم نصب کنم. تمام ورژن ها رو هم امتحان کردم اما هر دفعه به یک درصد مثلا 40 میرسه همه چی ستاپ ویندوز فیریز میشه. دور دی وی دی رام میخوابه و موس قفل میکنه. می خواستم بدونم بنظر شما مشکل من از کجاست؟
مشخصات سیستم: XPC ST61G4
Processor-Socket 478-Pentium 4-3000
Graphics-Integrate high performance ATI Radeon 9100
Memory-512 DDR2 Apacer​
st61g4.jpg
درضمن از سالی که ساخته شده هیچ آپدیتی واسه بایوسش در نیومده! -ممکنه؟-
یه سوال: بنظر شما میارزه آپگریدش کنم؟ یه سیستم حرفه ای بخوام نمیدونید چقدر خرجش میشه؟ اصلا یه کارت گرافیک درست حسابی توش جا میشه؟
خیلی ممنون از راهنماییتون

kamellia64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
با این سیستم چطوری میخوای ویستا نصب کنی . احتمالا به خاطر کارت گرافیکته چون زیر Radeon 9500 اصلا برای ویستا درایوری وجود نداره البته من خودم کامپیوترم کارت گرافیکش Radeon 9200 Mobility 64Mb بود و تا پریروز ویستا رو سیستمم نصب بود ولی سر همین شناسوندن کارت گرافیک به ویندوز خیلی کلانجار رفتم اخرم تونستم یه کارایی بکنم ولی به این نتیجه رسیدم این کارت با ویستا اصلا هیچ سازگاری نداره و رنگ بعضی از قسمتها تغییر کرده بود مثلا صورتی شده بود . تازه با همون Radeon 9500 هم باید بیخیال Aero بشی برای کار کردن تو محیط Aero حتما باید یه کارت 128 مگ داشته باشی که از Pixel Shader 3 پشتیبانی کنه. برای ویستا هم میزان رم حداقل 1 گیگ پیشنهاد شده البته با 512 مگ هم مشکلی نداره فقط ممکنه یکمی کند باشه و یا اینکه جونش بالا بیاد تا بخواد بعضی از برنامه ها رو اجرا کنه .

بالا