برگزیده های پرشین تولز

فست فود در دهه محرم چگونه اداره می شود

madareto.com

Registered User
تاریخ عضویت
24 جولای 2012
نوشته‌ها
153
لایک‌ها
51
سن
31
محل سکونت
Teh
راهکارهای موفقیت فست فود در ماه رمضان و دهه محرم
دهه محرم روزهای یکم تا دهم ماه محرم ، اولین ماه سال هجری قمری است در این ده روز شیعیان به مناسبت شهادت امام حسین ع و سایر شهیدان واقعه کربلا سوگواری می کنند که به علت پخش نذری رایگان فروش رستوران و فست فود ها به شدت پایین خواهد آمد که بهترین فرصت جهت تعمیرات ، دکوربندی جدید ، ارتقا منو ، بازنگری در سیستم ، معماری برند و آموزش های جدید برای پیشرفت مغازه خواهد بود.
گروه تخصصی راه اندازی فست فود آشپزخانه ها برای راه اندازی رستوران برنامه های متعددی دارد.

%D8%B1%D8%A7%D9%87%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D9%88%D9%81%D9%82%DB%8C%D8%AA-%D9%81%D8%B3%D8%AA-%D9%81%D9%88%D8%AF-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D8%A7%D9%87-%D8%B1%D9%85%D8%B6%D8%A7%D9%86-%D9%88-%D8%AF%D9%87%D9%87-%D9%85%D8%AD%D8%B1%D9%85.jpg


اشتباهات رایج فست فودها در ماه رمضان و پیشنهادات بسیار زیاد است مثل فروش غذای سرد یا آش و حلیم و کار با سایت های فروش غذای اینترنتی زیرا با شروع ماه مبارک رمضان به طور معمول رستوران ها و فست فودها با کاهش فروش روبرو می گردند برخی از صاحبان این مشاغل برای جبران این کاهش فروش اقدام به ارائه محصولاتی چون آش و حلیم می نمایند که با بررسی کارشناسان معمولا با مسائلی روبرو می گردند :
تخریب برند
کاهش سطح استراتژیک تا یک آش فروشی
کاهش سطح کیفیت در نظر مشتریان با آش ارائه شده که بسیار سلیقه ای می باشد
بی نظمی در سیستم
شایان ذکر است با توجه به تجربه کسب شده معمولا فروش آش و حلیم توان جبران کاهش فروش را نخواهد داشت لذا توصیه می گردد از فرصت به وجود آمده برای اهدافی چون
دکوربندی جدید
ارتقا منو
بازنگری در سیستم
معماری برند استفاده گردد.
 
بالا